Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je

Od: frkotou* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, co je toto. Když se to natáhne tak to hodně dlouho vydává takový ťukavý zvuk.

doplněno 28.02.13 20:18:

Zapoměl jsem na foto

Co to je

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A když to spadne na zem tak se ty hodiny rozbijou. Co to může být?

doplněno 28.02.13 20:19:

no, tak tohle je minutka :)

doplněno 28.02.13 20:20:

jen jí jaksi chybí očíslovaná stupnice, abyste věděl, kolik času má odpočítávat *smich*

frkotou*
hodnocení

To nevypadá na minutku, není nam stupnice a je tam napsáno 220/380V 50Hz 4A

Podle mě to je časový spínač motoru pračky Romo - tedy vířivé přačky. Tím knoflíkem se natočila doba, po kterou byl v chodu motor pračky.

bombara.estranky.sk/...

Dobře Ty *palec*

Jinak tady je to vaše foto

bombara.estranky.sk/...

mowla*

Časový spínač - tedy je to ´minutka´, ale na spínání spotřebiče, ne na upozornění kuchařinky, že vajíčka na měkko už jsou akorát...

Má to každá mirovlnka (tedy, pokud nemá digitál), skoro každá trouba (viz digitál) - a tak...

;)

doplněno 28.02.13 20:29:

Jo - ta stupnice - tělo spínače je montováno za kryt, na němž nějaká stupnice je - teprve pak je ovládací knoflík.

hodnocení

0x

bude to nákej časovej spínař na 220V a 380V se zátěží max 4Ampéry

albatros498022*
hodnocení

0x

Časový pružinový spínač.

hodnocení

0x

Časový spínač z pračky Mini romo Stupnice byla na předním panelu na kterém byl přidělán

frkotou*
hodnocení

Tak děkuji.

hodnocení

0x

Vzpomínám: v letech 1977 a 1979, kdy se nám narodily naše 2 děti, možná ani automatické pračky nebyly. Pokud ano, nevěděla jsem o nich. Papírové pleny také nebyly. A tak jsem na ty dva červíky, kteří byli jen 2 roky od sebe, prala denně spoustu plín. Německá vířivá pračka, tuším WM66 a ždímačka Frymeta. Na pračce byl podobný spínač, natáhla jsem to na určitou dobu, pračka se spustila a začala vířit. Spínač slabě cvakal a pomaličku se otáčel zpět k nule. Když tam dorazil, byla dávka vyprána.

Ano, to, co máte je skoro totéž, můj spínač se lišil asi jen barvou - byl šedivý.

Dneska už bych ty plíny takhle asi prát nedokázala, i když to bylo šetrnější k přírodě i k dětské pokožce. Bylo mi ovšem také o čtvrt století méně, tak mě hned tak nic nepoložilo. Jaga.

frkotou*
hodnocení

To by mělo být ono, taky to cvaká a otáčí se a zezadu je nějaký německý název.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]