Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jade Watson-předtuchy

Od: diva* odpovědí: 1 změna:

Znáte tuto knížku?Prosím a neznáte nějakou stránku kde je o ní napsán referát(o čem je)?Zítra mám referát (musím o ni říct jako o čem je atak).sTRAŠNĚ SE MI LBÍ a jinou knížku nemám,četla jsem ji jen do 13 kapitoly(má jich 37).Prosím nebo nemohli by ste mi oni něco říct vy co jse ji četli?PLs ale nenutím vás do toho jen vás prosím*plac*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

spisovatel se jmenuje JUDE ,ty asi moc nečteš protože odejít ve 13 kapitole je umění.Dočti to do konce, to máš za hodinu přečtené.Výpisky této knihy nemám, pokud chceš jiné zadej do vyhledavače čtenářský deník-ale pozor jsou tam i zmatky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]