Nejste přihlášen/a.
Nastává doba nákupu zboží, dárků. Co byste říkali na to, že bychom tady dávali varování před šuntem nebo naopak pochvalu? Například: Koupila jsem krásnou peněženku s motivem kočky, ale ta šíleně smrdí. Větrám ji už od září a zapáchá stále. Sice méně, ale zato tuhne, tvrdne
Dobrý nákup bude vítán.
Já teda nevím,ale ,,zasrat,, poradnu a server těmito otázkami mi nepřijde moc moudré.Koupila jste šunt,tak ho reklamujte dle zákona.Poradna jen poradí pokud nevíte jak to udělat tu reklamaci.Ale dělat tady nějakou ,,nástěnku,, prodejců? - na to jsou jiné stránky.A většinou i přímo na té stránce prodejce se můžete vyjádřit jak jste spokojená s nákupem.Za mne -1 něco podobného dělat.
No já si koupila taky plněženku, větrala jsem ji měsíc, pak jsem ji namočila do jaru, zase sušila a větrala, stříkala voňavkou a nakonec skončilla v popelnici. To jsou ty vietnamské a čínské šunty a bohužel se nelprodávají jen u nich, ale dostávají se do normálních obchodů. Taky jsem si koupila boty v tv prodejně a podobný postup, smrděly a smreěly a nakonec se tím mytím a větráním srazily o dvě čísla ač byly gumové.
Aspoň je levná od vietnamců. Taky kupuju u vietnamců v jednom obchodě a peněženky mi nikdy nesmrděly. Tu poslední mám víc než rok a za pár šupů pěknou. Jinak v Globusu jsem koupila 5x dražší a vydržela mi měsíc.
Tímto uzavírám téma smradlavé peněženky Prosím, průběžně tady dávejme zkušenosti s dodávajícím e-obchodem a zbožím. Pomůže nám to vyhnout se nepříjemnostem a také nás úspěšný obchod bude inspirovat při nákupů dárků.
Pokud se budou jmenovat firmy, obchody, tak je to reklama (byť i negativní) a to jistě víte, že zde je zakázaná. K čemu nás nabádáte? Nechcete požádat o smazání vašeho vlákna?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.