Nejste přihlášen/a.
Ahoj tady je Filip. Já bych chtěl tady každýmu popřát k vánocům a Ježiškovi.Abyste dostali pěkný dárky a měli jste radost.Taky abyste byli zdraví.
Já se těším jen trochu.Neposlouchal jsem,tak asi nepojedu za dědou.Já jsem šel za kamarádem a měl jsem být doma na oběd.Ale oni zrovna zabíjeli prase a jeho tatínek měl radost,že jsem přišel jako pomáhat a že bude aspon legrace.A pomáhal jsem hodně a dostal jsem i oběd,tak jsem si myslel,že nemusím už domů.Domu jsem přišel až ve čtyři.Ještě jsem dostal jitrnice,buchtáky,prdlačku.Ale tatka se hrozně zlobil a už týden mám zaracha a prej nepojedu za dědou.Jsem naštvaný,že jsem si to zkazil.Ahoj Filda
Ahoj Filipe, i Tobě hezké Vánoce a neboj se, určitě za dědečkem pojedeš, to je jen tatá momentálně naštvaný. Příště rodičům zavolej, že se někde zdržíš, není to o tom, že by Ti nedovolili zůstat, ale mají strach, když máš přijít a nejdeš.
Ahoj.Já nesmím mobil mít venku.A víš kamarád bydlí až u té velké lípy nakonci a musel bych utíkat domu a zase zpátky,protože jsem musel udržovat v kotly ohen.Tatka asi nedovolí.Už jsem ho dneska prosil,aby trest zrušil.Říkal,abych si pamatoval,že když se něco slíbí,tak se to má dodržet,tak trest nemůže zrušit.Děkuju taky za přání. Ahoj Filda
Už jsi dost velký na to, abys mohl nosit mobil, dej tohle rodičům jako příklad. Doma je Ti ten mobil k ničemu, ten potřebuješ venku. Do Vánoc zbývají 2 týdny a co by to bylo za Vánoce, kdyby se příbuzní nenavštívili, tím bys nebyl potrestaný jenom ty... Zkus rodiče požádat o jiný trest. Vánoce jsem hlavně o tom, že trávíš čas s tím, koho máš rád.
Ahoj Fildo, děkuji Ti za přání a i já Tobě přeji hezké Vánoce, hodně dárků a pěkný stromeček. Myslím, že se na Vánoce můžeš těšit normálně až hodně - udělal jsi chybu, ale taťka snad povolí (dojde jako brambora v páře - to se tak říká) a za dědou a Bryksem se podíváš. Takže, už buď hodný a nenech si Vánoce pokazit (zase tak často nejsou). Měj se a ahoj!
Fildo, určitě máš připravený nějaký dárek i pro babičku a pro dědu, tak Ty tam prostě MUSÍŠ. Možná by mohl trochu zapracovat i děda (když mu zavoláš) a taťku umluví. Každopádně, Vánoce budou a budeš je mít fajn.
Přeju Ti, Fildo, hezké Vánoce a ať dostaneš k Vánocům pod stromeček to, po čem toužíš. Hlavně, že sis užil zabíjačku. Mohls taťkovi napsat Sms nebo zavolat, že přijdeš později. Pokud máš tedy mobil.
Rozumím Ti Fildo. Taky jsem byla raději u babičky jako malá.
Jinak není zač. To bude překvapení, co dostaneš pod stromečkem.
Já nesmím mobil ven.Ani nevím co dostanu pod stromečkem.5íkal jsem mamince a tatkovi,že chci jen za dědou a nic nechci.Babička s dědou mě mají aspon rádi.Druhá babička co u ní bydlíme,tak mě nemá ráda.Říká,že jsem nějaké semeno.Už si nepamatuju jaký.Jednou jsem to slyšel,když to říkala mamince.A tatka ji potom vyhuboval.A děkuju za přání.Filda
Babička asi říkala, že jsi semeno z čertovy zahrádky. To se říká o dětech, které zlobí. Ale to Ty nejsi, neboj.
Kdybys byl náš a přinesl domů voňavou zabíjačku, odpustila bych Ti všechno. Takové dobroty, na kterých ses podílel, taťka určitě ochutnal taky, tak by měl trochu změknout.
Mohl jsi to zařídit jinak. Když nesmíš nosit mobil ven, měl jsi říct číslo rodičů tomu kamarádovu taťkovi, ten by vašim zavolal a "omluvil by Tě".
Do Vánoc času dost, určitě pojedeš k babičce, dědovi i Bryksovi. Už se na Tebe těší. Vždyť bys neměl pokažené Vánoce jenom Ty, ale i oni. A proč by taťka trestal babičku s dědou, když mu nic neprovedli?
Dej se do Vánoc z něčeho vyvolat, co takový dějepis, zeměpis? Z matiky a fyziky raději ne, že? A kdybys přinesl několik jedniček, rodiče by určitě obrátili. Co mamka - nepřimluvila by se?
Přeji i Tobě hezké Vánoce u babičky a dědy, hodně dárků, hodně radosti, zdraví a procházek s Bryksem. A ať Ti to jde ve škole. Jaga.
Ahoj.Babička mě opravdu nemá ráda ani bráchu,ale ten je na vejšce a jezdí jen v pátek domů,tak mu je to jedno.Maminka a tatínek mě mají rádi,ale babička má radši holky od tety.Já ji něco namaluji a ona se jen podívá a hned to vyhodí.Udělal jsem ji u dědy svícen a potom jsem viděl,že ho spálila v krbu.Bylo mě to líto.Dneska jsem byl doma,protože mě píchali ucho a babička se nepřišla za mnou nahoru ani podívat.Jen na oběd jsem byl u ní.Děda a první babička,když jim něco nakreslím,tak děda udělá hned rámeček a pověsí to do dílny nebo na chodbu.A všechno si schovají co jim udělám.Tatka s maminkou by mě jenom zavezli k dědovi a ráno by zase odjeli a já bych zůstal na prázdniny.Děkuju za přání.Ahoj Filda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.