Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je normální že se vzbudim dřív

Od: kokom* odpovědí: 10 změna:

je normální že se vzbudim dřív když mám narozeniny*nevi*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, tomu se říká, že člověk nemůže dospat - tak se na něco těší, že vstane (probudí se) dříve.

Jo, jste normální. Zdravím!

liska*
hodnocení

1x

Asi ano. Aspoň u citlivějších jedinců. Jak je člověk v očekávání nějakých událostí / gratulanti, pohoštění, oslava nebo samota, bilancování/, tak může mít problém se spánkem.

Také je zajímavé, že v období vlastních narozenin prý máme horší kondici, slabší imunitu a snáz onemocníme.

Je to asi stresující, že jsme zas o rok starší a zvýší se nám číslo o jednu. A je to změna, kterou každý snáší jinak. Na svoje narozeniny jsem měla jednou zánět zubu. Jinak nemůžu dospat, když se těším na nějaký výlet, na který se jede prvním autobusem nebo před odjezdem na dovolenou.

kepler*
hodnocení

1x

Nic divného, těšíš se na to co dostaneš. Já se někdy vzbudím už ve čtyři ráno a pak ne a ne znova zabrat. Tak někdy uvažuju, že se podívám do Pelhřimova, jak vypadá tamní krematorium.

kepler, se vzbudíte ve čtyři a nakonec nic k narozeninám nedostanete. *smich*

liska*

No a právě v dalších letech už z toho bude mít trauma *smich* a nedospí.

hodnocení

0x

Kdyz se slavi je dobre zacit brzy, aspon se da slavit dlouho:)

liska*

Takže když se doboucháme ve 4 ráno, naleješ?*zdravi*

hodnocení

0x

No, jsem ráda, že se vůbec vzbudím :-D . Dospat jsem nemohla jako dítě hlavně "na Jéžíška". Na narozeniny, ano, je to normální. A kolikáté slavíte? Všechno nejlepší přeji.*zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]