Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tomu se říká, že člověk nemůže dospat - tak se na něco těší, že vstane (probudí se) dříve.
Jo, jste normální. Zdravím!
Asi ano. Aspoň u citlivějších jedinců. Jak je člověk v očekávání nějakých událostí / gratulanti, pohoštění, oslava nebo samota, bilancování/, tak může mít problém se spánkem.
Také je zajímavé, že v období vlastních narozenin prý máme horší kondici, slabší imunitu a snáz onemocníme.
Je to asi stresující, že jsme zas o rok starší a zvýší se nám číslo o jednu. A je to změna, kterou každý snáší jinak. Na svoje narozeniny jsem měla jednou zánět zubu. Jinak nemůžu dospat, když se těším na nějaký výlet, na který se jede prvním autobusem nebo před odjezdem na dovolenou.
No, jsem ráda, že se vůbec vzbudím . Dospat jsem nemohla jako dítě hlavně "na Jéžíška". Na narozeniny, ano, je to normální. A kolikáté slavíte? Všechno nejlepší přeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.