Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rakovina se vrátila?

Od: pomo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můj děda měl před rokem rakovinu mízních uzlin když narazil na bouli v třísle. Začalo se s léčbou dostával chemoterapii, ale po půl roce se mu vrátila a následovala další chemoterapie. Od ní uběhlo už rok. Teď jsme rýpali zem okolo domu a děda toho zrýpal opravdu dost a na svalu pravé ruky se mu udělala za 2 dny bulka nevím jestli je měkká, tvrdá nebo pohyblivá. Cca před měsícem byl na kontrole krve a na nic mu nepřišly. Nemá žádné příznaky, ale to neměl ani předtím. Myslím, že předtím měl velkobuněčný difúzní lymfom B zhoubný. A teď se všichni bojíme, že to má zpět. Když byl u své praktické doktorky, řekla mu, že to je namožené a vazivové struktury, ale není to jisté na 100%. Co myslíte vy? Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslím, že kdyby se mi tohle stalo, tak bych se spolehla na lékaře. Jestli máte podezření, že Vás lékař informoval špatně, tak bych šla s dědou k jinému a vysvětlila své obavy jemu.

hodnocení

0x

Měl by navštívit více lékařů, když více lékařů řekne, že to nic není, tak můžete být v klidu. Teď se budete pořád strachovat.

mot
hodnocení

0x
ja myslim, ze nevim. neb nejsem lekar.

iz*
hodnocení

0x

Záleží-li Vám na dědovi, řešte to osobně (!) s lékaři a ne s laiky přes internet. Ale opravdu osobně. Ani ten nejlepší lékař na světě neumí dignostikovat přes internet. Je úplně jedno, co si kdo z nás myslí. Jediné, na čem záleží, je zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]