U nás bylo ošklivo a chutě mám stejný. Vlastně spíš menší. Všimla jsem si, že víc chodí lidé nakupovat do potravin v tomto počasí.
doplněno 06.11.17 21:07:
Na mě to působilo špatně a bylo mi zle. O úplňku jsem spadla na zem, ani nevím jak a narazila si nos a hlavu. Probudila jsem se na zemi v louži krve z nosu.
doplněno 08.11.17 19:42:
Ahoj Maky. To nevím, bylo mi špatně, tak jsem šla na záchod a pak jsem se probudila na zemi před WC v předsíni s hlavou na zemi v krvi, která vypadala jako kečup. Nedivím se, že ve filmech používají kečup místo krve. Dneska jsem byla na rentgenu hlavy a nosu. Mám bouli na hlavě a naražený nebo zlomený nos.
Větší hlad nemám, protože mám pořád co dělat. Někdy to je tak, že když se člověk začne nudit, tak začne vymýšlet co by snědl, aby nějak vyplnil prázdný čas a prohledává ledničku. A na to bacha. Jde to rychle nahoru a velmi těžko dolů. Proto většina lidí ztloustne přes zimu.
Když je normálně nebo zima, mám chuť k jídlu normální. Chuť k jídlu nemám jenom ve vedrech a v horku (přes léto vystačím jenom se syrovou zeleninou, bílým jogurtem, občas ovocem).
Možná v některých z nás přetrvávají jisté atavistické sklony, že se před zimou "zásobí", aby tu dobu chladu a nedostatku přežili, jak tomu bylo u našich pradávných předků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.