Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte také větší hlad?

Od: lada1® odpovědí: 11 změna:

Máte také větší hlad když je tak hnusné počasí?Já ano a co vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

1x

Možná to je tím, že byl úplněk. To spíš než špatné počasí.

hodnocení

0x

Ne, ale mam vetsi zizen a hlad je prevlecena zizen:)

hodnocení

Ať chutná,ale já mám správnou žízeň v létě.*palec*

hodnocení

0x

U nás ale dnes bylo hezké počasí. *smich* To neznamená, že se nepotřebuji najíst a napít. :-D

U nás bylo ošklivo a chutě mám stejný.:-D Vlastně spíš menší. Všimla jsem si, že víc chodí lidé nakupovat do potravin v tomto počasí.

doplněno 06.11.17 21:07:

Na mě to působilo špatně a bylo mi zle. O úplňku jsem spadla na zem, ani nevím jak a narazila si nos a hlavu. Probudila jsem se na zemi v louži krve z nosu.

doplněno 08.11.17 19:42:

Ahoj Maky. To nevím, bylo mi špatně, tak jsem šla na záchod a pak jsem se probudila na zemi před WC v předsíni s hlavou na zemi v krvi, která vypadala jako kečup. Nedivím se, že ve filmech používají kečup místo krve. Dneska jsem byla na rentgenu hlavy a nosu. Mám bouli na hlavě a naražený nebo zlomený nos.

nikc, a odkud jste spadla, že jste si tak natloukla? Že by náměsíčnost? *sok*

nikc, tak to je mi líto, že máte takový úraz, dávejte na sebe větší pozor. :(

Budu. Děkuju.

hodnocení

0x

Větší hlad nemám, protože mám pořád co dělat. Někdy to je tak, že když se člověk začne nudit, tak začne vymýšlet co by snědl, aby nějak vyplnil prázdný čas a prohledává ledničku. A na to bacha. Jde to rychle nahoru a velmi těžko dolů. Proto většina lidí ztloustne přes zimu.

iz*
hodnocení

0x

Když je normálně nebo zima, mám chuť k jídlu normální. Chuť k jídlu nemám jenom ve vedrech a v horku (přes léto vystačím jenom se syrovou zeleninou, bílým jogurtem, občas ovocem).

liska*
hodnocení

0x

Možná v některých z nás přetrvávají jisté atavistické sklony, že se před zimou "zásobí", aby tu dobu chladu a nedostatku přežili, jak tomu bylo u našich pradávných předků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]