Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duch doma

Od: andreasia odpovědí: 9 změna:

Ahojte

Viděla jsem nedávno ducha kolem 4 ráno protože teta zakřičela že ji něco zatáhlo za nohu(myslela ze je to pes který ji ležel u nohou) tak jsem se vzbudila a klečel na zemi čistě bílý duch zářil, byl bez obličeje a koukal na mě. šla na něj zář z okna. Rozsvítila jsem lampičku a pak tam nebyl, byla na tom místě tma zhasla jsem a znova tam byl, udělala jsem to asi 3x za sebou jestli se mi to nezdá a nezdálo tak jsem požádala tetu jestli by zavřela dveře tak se zvedla a zavřela... Nevíte co to může znamenat? Co mi chce dát na jevo ten duch?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste si srovnat myšlenky, aby to bylo alespoň (pro někoho) trochu uvěřitelné. Nehmotný duch zatahal tetu za nohu, po rozsvícení světla byla tma a duch bez obličeje se na Vás díval - poněkud zvláštní situace plná absurdit a zcela mimo realitu. Zdravím!

doplněno 31.10.17 18:00:

magdon - myslím, že je důležité upozornit tazatelku na slabiny v její zajímavé povídce. Mělo by to udělat více rádců, protože i fantastická literatura by měla dávat smysl.

hodnocení

2x

Co to znamená? Že máte bujnou fantazii, případně se nás snažíte nachytat. Ale měla byste si rozmyslet, než něco napíšete. Jak vysvětlíte "...byl bez obličeje a koukal na mě? ;)

No jo, no! Ben byl zase o vteřinu rychlejší :(

hodnocení

1x

Duch je duch, není co dodat, navštívil vás nejspíš někdo z rodiny. Asi nechtěl škodit, jen vás vidět.*sok*

hodnocení

1x

Duch ti chce dát najevo,aby ses místo blbostí raději věnovala něčemu plnohodnotnějšímu.Třeba svému duševnímu rozvoji.

dylin

Myslím, že svědectví paranormálního jevu, je tou nejlepší cestou k duševnímu rozvoji *smich*

dylin
hodnocení

1x

Nebudu řešit, jestli je to vymyšlené, ale přímý kontakt ducha (tahání) se považuje za vyšší stupeň útlaku, avšak ne ducha ve stylu Caspera ale démona. Zeptejte se tety, jestli si nenechávala něco věštit nebo během půl roku nebyla u kartářky nebo jiného spiritisty - může to mít souvislost.

P.s.: A teď se ateisti poprďte, že na takové věci někdo věří včetně mě. *smich*

hodnocení

1x

Podle mých skrovných informací jsou zvířata k paranormálním jevům vnímavější než lidé. Takže další mezeru ve scénáři vidím v tom, že "pes ležel u nohou". My ten scénář společnými silami vypilujeme k dokonalosti ;).

mm*

Neholdovala jste alkoholu? Muze to byt jen zrakovy klam *jasne*

hodnocení

0x

Co mi chce dát na jevo ten duch?

Až přijde příště, tak se ho optejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]