Nejste přihlášen/a.
Záleží na tom, co to bylo, jestli by se to opravu dalo dát dědovi, tak bych mu ho dala a babičce sehnala jiný.
Dárky si schovávej někde ve své skřínce/šuplíku a zabalené (když ne rovnou do balícího papíru, tak alespoň do neprůhledné tašky).
A viděla to babička rozbalené, ví co to bylo?
Taky jde o to, jestli víš, co dát babičce jiného, pak bys tenhle dárek mohl nabídnout bráchovi (pro dědu).
Nebo můžeš dát dědovi i babičce o dárek navíc.
Tak jestli to není nějaká sranda,tak dárek dejte babičce. Nemůžete za to,že babička šmejdí a je zvědavá co kde je.
Čímdál víc mě šokuje s čím vším potřebují lidi poradit, bez rad na internetu se už ani neuprdnou
...Mám tedy na Vás dotaz mám tenhle dárek okamžitě schovat na lepší místo a dárek stále dát pod stromečkem babičce, nebo si mám dárek vyměnit s bratrem za jiný dárek a nebo ho nakonec dát tomu dědovi?...
bmbx: Můj názor je, že to tak není. Podle mne to je dotaz, jak by to udělali jiní a ne že si neporadí. Včera byl v tv sport curling a 35 letý chlap se ptal ostatních, jak to má zahrát. Je to podobné. Více hlav, více rozumu.
No vidíte a to je takových variant, že si nakonec chce nechat od nás poradit nejpřijatelnější variantu. . Jako v tom curlingu.
Nepřijít na ty varianty, to by bylo potřeba notnou dávku zabedněnosti
A nedokázat se mezi nimi rozhodnout? ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.