Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co by jste udělali vy

Od: lubomir* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, za 14 dní budou Vánoce a jak už to tak bývá nakupují se dárky.
Dárky se schovávají a balí. Já právě jeden dárek schoval a ještě nezabalil do balícího papíru. No a po nějaké době mě volá babička a ptá se co to je tady schované,tak jsem řekl že je to pro dědu. Ale háček je v tom, že to není dárek pro dědu, ale pro mojí babičku.
Mám tedy na Vás dotaz mám tenhle dárek okamžitě schovat na lepší místo a dárek stále dát pod stromečkem babičce, nebo si mám dárek vyměnit s bratrem za jiný dárek a nebo ho nakonec dát tomu dědovi?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, co to bylo, jestli by se to opravu dalo dát dědovi, tak bych mu ho dala a babičce sehnala jiný.

Dárky si schovávej někde ve své skřínce/šuplíku a zabalené (když ne rovnou do balícího papíru, tak alespoň do neprůhledné tašky).

lubomir*
hodnocení

Děkuji za odpověď: dědovi by se to dát dalo, ale je problém v tom, že pro něj už dárky nakoupené mám.

A viděla to babička rozbalené, ví co to bylo?

Taky jde o to, jestli víš, co dát babičce jiného, pak bys tenhle dárek mohl nabídnout bráchovi (pro dědu).

Nebo můžeš dát dědovi i babičce o dárek navíc.

A to by vás nový dárek pro babičku zruinoval?

Jste-li ale student bez příjmu, požádejte rodiče - když jim vysvětlíte situaci, asi vás v tom nenechají.

nina*
hodnocení

0x

Tak jestli to není nějaká sranda,tak dárek dejte babičce. Nemůžete za to,že babička šmejdí a je zvědavá co kde je.

lubomir*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

Čímdál víc mě šokuje s čím vším potřebují lidi poradit, bez rad na internetu se už ani neuprdnou *haha*

doplněno 11.12.17 10:05:

...Mám tedy na Vás dotaz mám tenhle dárek okamžitě schovat na lepší místo a dárek stále dát pod stromečkem babičce, nebo si mám dárek vyměnit s bratrem za jiný dárek a nebo ho nakonec dát tomu dědovi?...

jofa*

bmbx: Můj názor je, že to tak není. Podle mne to je dotaz, jak by to udělali jiní a ne že si neporadí. Včera byl v tv sport curling a 35 letý chlap se ptal ostatních, jak to má zahrát. Je to podobné. Více hlav, více rozumu.

jofa*

No vidíte a to je takových variant, že si nakonec chce nechat od nás poradit nejpřijatelnější variantu. . Jako v tom curlingu.

Nepřijít na ty varianty, to by bylo potřeba notnou dávku zabedněnosti *smich*

A nedokázat se mezi nimi rozhodnout? ...

jofa*

Ono těch variant bude víc. Dát to dědečkovi a dědeček by to předal babičce, která by se dobrovolně dárku vzdala ve prospěch bratra a ten to dál zpětně dědovi, který ...*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]