Nejste přihlášen/a.
Asi blbá otázka ale chtěl bych to vědět tak nekouřím, nepiju, žiju na venkově ,jezdím na kole ,ne autem mam rád Elvisovu hudbu,mam rád přírodu rád čtu nejim zrovna tučná jídla ,moc nemusím sladkosti,nesnáším coca colu,jsem vysoký 172 cm a už žiju od 15.12 1998
,
Vím to naprosto přesně, zítra v 15:15 a 15 sekund vás přejede letadlo...
Kdo to má asi vědět? ... samozřejmě se dá vycházet z nějakých předpokladů, ale nikdo nemůže vědět jesty zítra nedostanete infarkt, nepřejede vás auto, někdo nezastřelí...a tedy vém nikdo nemůže přesně odpovědět... Přeji vám aby jste se dožil krásného vysokého věku.. 70 let a stačí... pak to je utrpení...
Jsou na to různé testy, žádnému nevěřím. Kdykoli mne může přejet auto, kdykoli na mne může spadnout panelák když budu mít dementního souseda...
Ve čtrnácti letech jsou podobné úvahy asi zbytečné, užívej si života, dokud jsi na tomhle světě...
Juro,Juro,i ty šibaleRozhodně zajímavý dotaz v pouhých 15ti letech
Zde se naskýtá toliko různých aspektů,že na to,jak dlouho budeš živ,ti každý odpoví něco jiného,ale myslím,že toto 100% ví,pouze jen a jen Bůh,to je ten "pán" tam nahoře
Život teprve začínáš žít,a momentálně ho žiješ skvěle,to se ale může změnit,i kdyby se to nezměnilo,tak se může stát,že onemocníš nějakou chorobou,která může být nevyléčitelná
Velikou roli hraje genetická dispozice,tzn.,zda některý z tvých rodičů,prarodičů,nebo jiných příbuzných trpí nebo trpěl vážnými chorobami jako infarkty,cévními mozkovými příhodami,vysokým krevním tlakem,cukrovkou,rakovinou,atd.
To je potřeba zjistit,abys případně mohl proti tomu bojovat jak jen to půjde,dnešní medicína je opravdu na velmi vysoké úrovni,a někdy dokáže i nemožné,a někdy také ne
Co dodat?Lidé umírají i tragicky,i malí,i mladí...Smrt si nevybírá...A ty se začni prosím zabývat
...pozitivními věcmi,třeba jak by měl tvůj život nejlépe vypadat,abys byl šťastný...
Soukromé pojišťovny v Německu vypracovaly spolu se statistickými úřady tabulku, která informuje o tom, kolika let se dožijete v závislosti na svém věku. Při vzniku tabulky se počítalo i s rizikovými faktory, jako jsou nehody, nemoci či nečekaná úmrtí. Podívejte se na zajímavá data a zjistěte, jak jste na to vy.
Aktuální věk | Očekávaný věk - ženy | -muži |
0 | 103,59 | 99,89 |
5 | 103 | 99,24 |
10 | 102,19 | 98,32 |
15 | 101,36 | 97,38 |
20 | 100,54 | 96,5 |
25 | 99,71 | 95,65 |
30 | 98,86 | 94,74 |
35 | 98,02 | 93,9 |
40 | 97,21 | 93,06 |
45 | 96,45 | 92,29 |
50 | 95,75 | 91,61 |
55 | 95,1 | 91,05 |
60 | 94,51 | 90,59 |
65 | 94,02 | 90,28 |
70 | 93,7 | 90,29 |
75 | 93,68 | 90,7 |
80 | 94,06 | 91,61 |
85 | 95,11 | 93,28 |
90 | 97,23 | 95,89 |
95 | 100,37 | 99,36 |
Zdroj: Bild.de/Deutsche Aktuarvereinigung
Co je to za nesmysl vždyť v tabulce se každý dožívá přes 90 let Kdo to sestavoval
Nejvyššího věku se dožívají severský země a je to cca max do 85 let, ten co tohle psal musel mít kvalině přihnuto
Tabulku i s textem jsem zkopírovayla z včerejšího tisku. Už jsme s "holkama" domluvený, že v 80ti uděláme mejdan.
Jo to vidím že je to z nějakých německých novin no ale mezi námi... ..ale určitě bych vám to přál!
Sledujte věk zemřelých kolem sebe. Proč? No slyšel jsem včera u stolu na pivě takovouhle úvahu: " tak jsem koukal na parte ve vývesce pohř. ústavu, a byl tam věk těch zemřelých 58,61, 46, 53roků, a potom až 81a 87roků. Takže když přežiju tu 61, tak je to dobrý, pak umřu až kolem těch 81".
Takže proto je to důležité. Sranda? Kdo ví?
Jen tak pro srandu: Můj manžel lišácky říká: Kdyby, nedej bůh, jeden z nás umřel, co já bych si tady sám počal?
To je kujón, co? Jaga.
Babčo, sám by počal asi těžko, musel by najít další babičku, tak doufej, že jí nebudou tvoje šaty malý.
Manželé leží večer v posteli...
Manželka: "Miláčku budeš mě milovat navždy"?
Manžel otráveně: "Ale joooo."
Manželka: "A když zemřu, oženíš se znova?"
Manžel: "Ale joooo."
Manželka: "Hm, a spali byste v naší posteli?"
Manžel: "Nevím, asi jo."
Manželka: "A schoval bys mé fotografie?"
Manžel: "Asi jo."
Manželka: "A věnoval bys jí i mé golfové hole?"
Manžel: "Ty jsou jí k ničemu, ona je levák.
Žena:? (ticho)
Muž: A do prdele.
Chci věřit, jako všichni ostatní, že je to ještě hodně, hodně daleko.
Ale až to jednou přijde, nechci se tísnit v malé urničce. Mám domluveno, že můj popel pozůstalí nasypou tam, kde jsem to měla nejraději. Možná se dostanu až do Vltavy, do Labe, do moře. Nebudu o tom vědět, ale kdybych věděla, byla bych určitě šťastná.
Žádný černý hrob, žádná těsná urna, ale moje řeka, ta nejhezčí na světě.
doplněno 02.03.13 12:26:A taky žádná povinnost pro potomky: Jéžišmarjá, zase budou Dušičky, musíme koupit kytky a jet po hrobech.
Budu mít své olše a své vrby. Kytek a povinností netřeba! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.