Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Denní dávka osvěty

Od: clayman® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
nevím... mě to přijde opravdu vtipné. Za poslední měsíc to už jedu alespoň po páté a vždy mě to pobaví. Takový čedar je opravdu až geniální myšlenka, houby to jen podtrhnou.

Vím, že je to už staré... a možná právě proto.

Je potřeba vydržet do alespoň do čedaru... pak už to klidně vzdejte. *smich2*

Zkuste se pochlubit se svým STARÝM a VTIPNÝM songem, který pobaví. ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, přiznám se, že humor této dvojice nebyl nikdy tím humorem, který se líbí mně. Je fakt, že jsem je naposledy poslouchal před x lety a možná se to později změnilo, ale tehdy to byl humor zlý, založený na výsměchu, aroganci a snaze udělat z někoho blbce. Jejich hudební činnost nebudu komentovat vůbec - nemám sílu (pociťuji odpor) si něco od nich poslechnout. Zdravím!

S Benem souhlasím. Dřív jsem je poslouchala na Frekvenci 1. Pak se mi znelíbili tím, jak se strašně dlouho smáli tomu chudákovi v Rumunsku, co šel krást do obchodu, ale skončil v malé místnůstce a byl tam uvězněn. Nemohl se dostat ven. Byl natočen na videu a oni se tomu tak smáli, až se za břicho popadali... A jakou dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]