Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

České e-shopy - doprava zdarma?

Od: tlustoprd* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den , nedávno jsem se vrátil po 10 letém pobytu v UK . Potřebuji poradit jak nakupovat na Českých e-shopech . Dám příklady sada bitů do aku šroubováku ,nebo led žárovky , klávesnice atd atd tohle všechno jsem chtěl koupit online na Českých e-shopech cena cca stejná okolo 300 kč , ale doprava cca 100 kč a více nikde jsem nenašel jediný e-shop který nabízí dopravu zdarma takže velmi rychle jsem si spočítal ,že v kamených obchodech to výjde levněji tak se ptám z čeho žijí online obchody? Jak nakupujete vy? V Anglii jsem měl účet na Ebay .uk a měl jsem více jak 1000 nákupů a vždy jsem při nákupu vybral kolonku pošta zdarma i u položky v cenně 1 libry.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na jedné straně je dopravné. Na druhé straně je nesrovnatelně větší výběr a pohodlí nákupu z domu. Něco za něco.

Kromě toho, spousta e-shopů nabízí akce, včetně dopravy zdarma. Třeba manželka nakupuje s oblibou oblečení na bonprixu a ten vyhlašuje víkendové akce s dopravu zdarma celkem často. Kdo si třeba nechává z e-shopu posílat newsletter, ten se o takových akcích obvykle včas dozví. Kdo reklamu programově odmítá, ten tyto informace nemá. Opět něco za něco.

hodnocení

2x

Způsob jak ušetřit: Zásilkovna, výdejní místo po trase z práce a v neposlední řadě "výměnný obchod" s kolegy z práce. Každý bydlíme jinde a je to "Franto přivezu", "Pepo, přivez mi", "budu objednávat tam a tam, nechcete někdo něco?"

A taky si spočítejte, že i do kamenného obchodu musíte nějak dojet, strávíte s tím čas a to taky něco stojí.

Před nedávnem jsem narazil na výdejní místo jednoho nejmenovaného e-shopu s elektrosoučástkami a zjistil, že funguje i jako maloprodejna. S elektrosoučástkami je problém s poštovným naprosto šílený. Kopíte zboží za 20 a k tomu poštovné 100 nebo osobní odběr cca za 50 Kč. Nicméně líná huba, holý neštěstí - chlapík v obchodě se sám nabídl: Zavolejte mi co potřebujete a já si to stáhnu na sklad. Až to tu bude, dám vědět...

tlustoprd*
hodnocení

Děkuji všem za reakce .

mot
hodnocení

0x
no hlavni rozdil bude v tom, ze u nas nikdo nedotuje postu jako v cine. neco vam brani dal nakupovat na ebayi?
tlustoprd*
hodnocení

Teď už poštovné , přece Česko není součástí UK . A jedná se mě hlavně jak nakupovat online v Čechách .

mot
z ciny je to porad zadarmo.
podivejte se, kolik stoji poslani baliku pres postu nebo jine dopravce. pak treba pochopite, proc nemuze byt u objednavky za 300 doprava zdarma.

hodnocení

0x

Je ostuda jaké ceny má česká pošta v porovnání se světem *bzum*

Holt na něco trh nestačí, že ..

hodnocení

0x

Vybírám, přemítám, hodnotím a nakonec se nějaká skulinka vždy najde. V nejhorším zásilkovna, někdy sleva za přihlášení odběru novinek /na to mám speciální email/, jindy akce, nebo si i přijedu.

hodnocení

0x

Když není zbytí, tak to přes tu poštu vezmu. Ale vždycky hledám možnost zásilkovny nebo jiného osobního odběru. Dost prodejců bývá vstřícných - ale většinou je lepší zavolat a dohodnout osobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]