Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouzlo nechtěného

Od: amper® odpovědí: 4 změna:

Málem jsem spadl pod stůl. Čtěte, jak vás to naučili ve škole, tj. po řádkách :). Zdroj: www.poradte.cz

Kouzlo nechtěného

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde jste to našel?

hodnocení

Tohle je "reklama", kterou mi zobrazuje v zápatí stránky Google Chrome. Text je zalomený podle obrázku a občas to takhle splyne. Ten letmý pohled na stránku mě opravdu málem sundal ze židle.

Cili doporucuji Opera a mate klidek...

nikdo*

Naopak, zůstat u chromu. Srandy není nikdy dost.

doplněno 22.11.17 22:45:

Tak já taky přihodím, něco z toho nechtěného. Nedávno dávali v nějaké TV film Manžel na hodinu. V jeden okamžik tam umírá jedna z postav(Polívka) a jeho strážný anděl mu na obláčku říká: "Podívej se dolů, jaký jsi tam nechal po sobě bordel..". A v tom okamžiku střih, reklama a v ní "uřvanej zelenej alzák". Ten okamžik, když mě došlo to nechtěné mě pobavil snad víc než ten film.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]