Nejste přihlášen/a.
No ono už jen to slovní spojení "bílá" a "čokoláda" o něčem svědčí. Pokud je mi známo, tak základem čokolády je kakao. Čím víc, tím je tmavší a kvalitnější. Ono existuje bílé kakao? Asi sotva. Což znamená, že v "bílé čokoládě" asi moc kakaa nebude. Proč se to teda vůbec jmenuje čokoláda?
Viz Wiki
Bílá čokoláda
Cukrářský výrobek založený na kakaovém másle bez pevných kakaových složek.
V Penny ji asi někdy za tuto cenu najdete a i jinde, ale já bych ji teda také nekoupila. A za tuto cenu vůbec nikde, protože není možné, aby v ní bylo obsaženo kakaové máslo v sušině, ani sušená smetana. Není to kvalitní "bílá čokoláda". Jsou to chemicky ovoněné tuky a emulgátory a jiné sra.ky. Ze stejného důvodu už dávno nekupuji žádné polevy na dorty, nebo cukroví, které je v pytlíku a doma to rozehřejete ve vodní lázni. Je to příšerný nechutný maglajz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.