Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voliči SPD

Od: aja1946® odpovědí: 17 změna:

Teď jsem na internetu zahlédla malou zprávičku, ež kdo chce volit SPD, ať jde zásadně volit až v sobotu, může mi to vysvětlit, nechápu důvody.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

2x

A nebylo tam ještě napsáno po 14:00? *smich*

hodnocení

Nedělejte si z toho legraci, ale už jsem to slyšela i jinde a fakt mě zajímá proč.

udajně se se sobotními hlasy už nedá manipulovat

vilik*
Legraci si z nás děláte vy.
Pár hodin předtím, než jste založila tuto otázku, konkrétně 17.10. v 16:440, jste se účastnila diskuze Culdy, ve které se ptala na možnost manipulace voleb o páteční noci. Psala jste, že za vašeho působení v komisi se nic takového nedělo. Z toho plyne, že s pochopením psaného textu potíže nemáte (i když u jeho voličů tento problém očekávám).
Takže, protože si také nemyslím, že trpíte ztrátou paměti, beru tohle vlákno jako další problématické upozornění na možnost volby pana Okamury. Takové malé nenápadné upozornění.
hodnocení

ano, netrpím ztrátou paměti, vím, co jsem napsala a ,právě proto jsem chtěla vysvětlit, proč zrovna v pátek by se s hlasy mohlo manipulovat a v sobotu už ne a to nikdo, kdo o tom pátku mluví, neřekl.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, volič SPD by měl chápat - nebo volit jinou stranu, kterou chápe. Vidím to tak, že pokud dostane SPD dost hlasů, tak to bude OK. Pokud dostane méně hlasů, než kolik očekává, tak pan Okamura bude hovořit o zmanipulování voleb (třeba z pátku na sobotu). Zdravím!

euphoria
Třeba bude mít pan Okamura pravdu, což?

tondac*
hodnocení

1x

V SPD stále řeší nějaké konspirace a to že je média ignorují. Při tom Pitomio je na Barrandově skoro pořád.

Známý je na nejvyšších pozicích kandidátky SPD a po debatě s ním jsem pochopil, že to bere jen jako další stupeň svého svérázného podnikání. Když nad pivkem mluvil o spolustranících, tak říkal, jací jsou to hlupáci, a že on se TAM prostě dostane. A jestli on patří v SPD mezi ty nejlepší ...

hodnocení

0x

Třeba chtějí zmást průběžné výsledky?

mot
20.10.17 09:10
hodnocení

0x
Voliči SPD

Co takhle ten zákon konkretizovat? Číslo, datum, platnost od...

volba

Proc se vlastne v dnesni elektronicke dobe neda vyuzit internet a volit i na netu? Nikam se mi nechce chodit, jsem po unavne praci a jiste by to vyuzilo hodne dalsich treba ke vzdalene urne linych nevolicu, byla by urcite vetsi ucast vsech, kteri se na to jinak vykaslou, protoze obcanska povinnost je jim u zadku.

Málokdo má volební místnost dál než pět-deset minut chůze. Lenost některých lidí přesahuje rozumnou míru.

mot
vzdy to vubec neni o lenosti. nekdo treba nebydli tam kde ma trvaly pobyt a musi si zbytecne vyrizovat volicsky prukaz (ztrata casu a penez pro vsechny zucastnene strany). nebo je zrovna mimo domov pracovne/na dovolene, muze byt i nemocny.
je to o neschopnosti statu neco takoveho uzitecneho zprovoznit, radsi vymysli treba eet...

Aneb jak si ovce sama zneplatní hlas *zed*

volba

Jethro, co kdybyste krome toho kritizovani "indisponovanych" byl ochoten se zamyslet nad podstatou otazky, proc neni moznost volit na internetu, hlasy jsou dulezite hlavne pro politiky, tem muzou chybet od volicu, kterym se k volbam nechce.

cechacek*
hodnocení

0x

A to nejen SPD i jiné je třeba volit v sobotu, poněvadž se může volič řádně nahulit a po volbách když se případně pochlubí v putyce nedostane na budku, poněvadž byl zhulený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]