Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našel jsem v poště obálku s nějakou podivnou smlouvou, kterou bych měl podepsat. Možná je tato smlouva rozesílána hromadně, tak si dejte pozor. Ta smlouva postrádá všechny náležítosti, které by měla smlouva mít (např. výpovědní lhůta, smluvní sankce nebo bližší údaje o smluvních stranách). Celkově se tato smlouva tváří líbivě, podbízivě a výhodně, ale určitě v tom bude zase nějaký "šmejdský"háček. Já jsem to nepodepsal a vyhodil, tak buďte opatrní, ať později neřešíte, jak se z této smlouvy vyvázat (odstoupit od ní nebude tak snadné). Děkuji Vám za pozornost a zdravím!
P.S. Za jednu smluvní stranu je tam podepsaný zřejmě majitel firmy, nějaký pan Babiš.
Cituji:
Upozornění od administrátora 17. 10. 2017 12:18:16
Omezení anket tu má nějaký smysl a obcházet toto omezení pomocí jiného odkazu je pochopitelně mimo pravidla. Tuto otázku již nechám dožít, ale další rozvoj nebo budoucnost podobných témat si nepřeji. Předvolební průzkumy či agitaci nejsou naší doménou a doufám, že nikdy nebudou.
Zdroj: poradte.cz/...
Bylo by vhodné tento adminův názor respektovat. Je naopak nevhodné, aby se někteří (placení?) agitátoři snažili ten "svůj"názor na poradnu protlačit, ať už jakoukoli formou a v jakékoli rubrice.
Kristovanoho! Lidi, co to řešíte? Copak musíte kdejakou pitomost, kterou Vám kdosi hodí do schránky hned podepisovat? Co myslíte, že se stane, když si s takovým lejstrem vytřete pr..l? (teda mimo toho, že se nejspíš odřete
). Je to jen bezvýznamný kus papíru, stejně jako reklama na vložky či vysavač. Když najdete ve schránce objednávku na vzducholoď, taky jí hned podepíšete? A když ne, budete přemýšlet o sankcích, které na Vás prodejce vzducholodí určitě uvalí? Proboha, používejte už konečně vlastní hlavu! Upřímně řečeno, když něco takového čtu, ani se nedivím, že to v tomhle státě vypadá tak, jak to vypadá!
Culdo, to bylo myšleno obecně, ne konkrétně na Váš příspěvek.
ben
- už jsem ji "podepsala " - nemůže to být horší "šmejd", nežli ti, kteří nás zde oblbujou už 30 let !
magdon
- jéžiš - co bych podepisovala? - to bylo určeno "benovi" - ostatně já se nikde netajím, že budu volit Babiše !
magdon
- tak pardon.
Dobrý den, děkuji za dosavadní příspěvky. Je škoda, že tato rubrika o humoru upadá a tradice, kdy se u nás o politice i žertovalo je minulostí. No, doba je předvolebně napínavá a doufám, že čas na humor přijde třeba až po volebním příchodu spasitele, když někomu jeho očekávání zatím brání v úsměvu, resp. nedopustí jeho znevažování či legraci na úkor svého idolu. Neberte vše tak vážně nebo vám to zůstane. Zdravím!
ben - Tak pardon, nevšiml jsem si, že je Váš příspěvek zařazený v rubrice srandy a humoru . Ono se tu ale objevuje dost podobných příspěvků, které jsou myšleny vážně a to mě děsí. A přiznám, že zrovna od Vás by mě to docela překvapilo
.
Dobrý den, ne, omlouvat se nemusíte - ono to nebylo moc pochopeno celkově. Zřejmě to nebyl ani dobrý nápad, ale mně to spojení "šmejdů" (o kterých se hodně mluví a varuje se před podpisem nevýhodných smluv) a oné smlouvy od ANO přišlo vtipné. Ano, vážných otázek o politice je tu dost a na humor není snad ani čas a nálada. Takže, ne každý pokus o humor se povede. Zdravím!
jedubabicka - ano, čím nám je hůře, tím je více srandy. Bohužel.
doufám, že čas na humor přijde třeba až po volebním příchodu spasitele
Vzhledem k tomu, že ve zdejších krajích přichází největší humor obvykle tehdy, kdy nastane "doba temna" a "ryjeme držkou v zemi", mírně mě zamrazilo.
Spasitele se rýsuji dva AB a TO a je škoda, ze si jdou po krku. Co nastane, kdyz budou vladnout oba pul na pul, dovedete si to predstavit? To bude cirkus, nebo se nejak u toho koryta dohodnou?
"Spasitelé" toužící po moci. Bez těchto vůdců je hnutí či strana naprosto nepoužitelná a dřive, nebo později se rozsypou, jako domeček z karet.
Dobrý den, když to budu brát celé vážněji, tak si myslím, že bohatí lidé se vždy dohodnou. Buď vláda společná nebo alespoň podpora, protože jiných kamarádů v parlamentu zřejmě moc mít nebudou. On to ukáže až povolební čas a také, jak do toho zasáhne pan Zeman. Zdravím!
culdabulda1 - to se stane těžko. Doufám, že ODS bude tvrdou opozicí, protože kdyby šla do vlády s ANO, tak zase spadne "do hnoje", ze kterého se těžko vzpamatovávala v minulých letech (viz její aféry a kmotři).
Já budu volit jinou stranu, u které vím, že bude opozicí zasádní (pokud bude v parlamentu).
ben -
já docela tipuju, že p. Babiš by se mohl dohodnout s ODS a to by Vám mohlo i vyhovovat, ne?
ben
- no jo - tak jsem "šáhla vedle" - ale po neděli už bude klid - tedy alespoň na chvíli, nežli se vítězové a poražení rozkoukají ! - jenom aby si s těmi dohodami a "koalicemi" nehráli další 4 roky, přičemž se budou navzájem posílat do "tepláků" !
- a mezitím to tady ovládne islám a konečně bude pořádek !
Dobrý den, ano, ty složenky byly také takový test inteligence občanů a někteří ho nezvládli . Zdravím!
promon - doufejme, že to s tou (původně americkou) smlouvou letos nebudou lidé brát tak vážně.
No - nezvládli. Ono takřka v osmdesáti asi postrádají onen zmiňovaný smysl pro humor, že... Nebo jinak řečeno - jsou lacinou kořistí právě pro šmejdy.
promon
- no zase na druhou stranu, pokud má Kalousek pravdu, tak se chudince stařence nedivím, že sebou sekla ! - za "komoušů" jsme na to nebyli zvyklí - to jsme si teprve museli "vycinkat" !
promon
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.