Nejste přihlášen/a.
Ještě budete volit čssd?Po tom vše?Co nám naslibovali a nedodrželi?
- stejně asi budou předčasné volby ! - to jinak dopadnout nemůže, koaliční vláda je nesmysl.
Jestli něco naslibovali a nedodrželi, tak za spolupráce ANO. Koalice rozhodovala o slibech a snech. Takže ANO má na tom svůj značný podíl. Ty Babišovi osobní dopisy házím do koše. Je to jenom Já,Já, Já jsem ten génius.
jofa:
ono je to relativní, vůči Kalouskům, Sobotkům a ostatním podobným škodičům této země to génius je
Jofa - "Jestli něco naslibovali a nedodrželi, tak za spolupráce ANO".
Ale no tak! ČSSD tady vládlo (a neplnilo sliby) celých 8 let daleko před tím, než vůbec nějaké ANO vzniklo. Buď jste tak mladý, že to nepamatujete, nebo tak starý, že jste to už zapomněl .
Jo a ČSSD skutečně ještě volit nebudu, na to skutečně zatím času dost. Ale kdoví, možná za pár volebních období k tomu taky dojde.
Dobrý den, a některé strany mají v odhadech i výrazně více než 10 procent, což je také kupodivu. Zdravím!
mm - pokud by šlo jen o to sázení, tak bych si také vsadil na ANO. To, ovšem, neznamená, že je budu volit.
A i tato strana / nestrana byla 4 roky ve vládě, tak jejich "pel novosti" je již značně setřen.
Kdyby byl u nas system jako maji amici, bylo by vystarano, nikdo by se nemohl vymlouvat na koalicni neshody a schvalnosti zakerneho "vybrzdovani", takhle to maji nasi politicti pohlavari snadne s obhajobou neuspechu a jsou z obliga do dalsich voleb, jinak by jsme nevolili porad dokola stejne xichty. Ja letos sazim na prevahu Ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.