Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě budete volit ČSSD?

Od: lada1® odpovědí: 13 změna:

Ještě budete volit čssd?Po tom vše?Co nám naslibovali a nedodrželi?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

1x

- stejně asi budou předčasné volby ! - to jinak dopadnout nemůže, koaliční vláda je nesmysl.

doplněno 16.10.17 19:35:

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

Bohužel protože nás daňové poplatníky to bude stát další peníze...a komu tím prospějete?další hlasy dostane třeba strana na tři písmena/dosaťe si samy/ a bude nestabilita.To se máme na co těšit.A kdy mohou být předčasné volby když nejsilnější strana po volbách nesestaví vládu?

hodnocení

1x

Mám snad na čele napsáno jitrnice*sok*

hodnocení

0x

Ještě? Nevolil jsem je nikdy ;) a ani nebudu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já je ještě volit nebudu . Zdravím!

jofa*

Jestli něco naslibovali a nedodrželi, tak za spolupráce ANO. Koalice rozhodovala o slibech a snech. Takže ANO má na tom svůj značný podíl. Ty Babišovi osobní dopisy házím do koše. Je to jenom Já,Já, Já jsem ten génius.

jofa:

ono je to relativní, vůči Kalouskům, Sobotkům a ostatním podobným škodičům této země to génius je *haha**smich*

Jofa - "Jestli něco naslibovali a nedodrželi, tak za spolupráce ANO".
Ale no tak! ČSSD tady vládlo (a neplnilo sliby) celých 8 let daleko před tím, než vůbec nějaké ANO vzniklo. Buď jste tak mladý, že to nepamatujete, nebo tak starý, že jste to už zapomněl ;).

Jo a ČSSD skutečně ještě volit nebudu, na to skutečně zatím času dost. Ale kdoví, možná za pár volebních období k tomu taky dojde. ;)

volby
hodnocení

0x

Nevolil jsem je,nebudu je volit i nyní a moc doufám, že je nebudu volit ani do konce života.

jofa*

Naivita o lepších zítřcích tady jenom kvete. Není co dodat.*modla*

liska*
hodnocení

0x

Ne. Ale kupodivu mají v odhadech přes 10 procent.

ben®

Dobrý den, a některé strany mají v odhadech i výrazně více než 10 procent, což je také kupodivu. Zdravím!

doplněno 17.10.17 11:39:

mm - pokud by šlo jen o to sázení, tak bych si také vsadil na ANO. To, ovšem, neznamená, že je budu volit.

A i tato strana / nestrana byla 4 roky ve vládě, tak jejich "pel novosti" je již značně setřen.

mm*

Kdyby byl u nas system jako maji amici, bylo by vystarano, nikdo by se nemohl vymlouvat na koalicni neshody a schvalnosti zakerneho "vybrzdovani", takhle to maji nasi politicti pohlavari snadne s obhajobou neuspechu a jsou z obliga do dalsich voleb, jinak by jsme nevolili porad dokola stejne xichty. Ja letos sazim na prevahu Ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]