Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svatební komponenty,doplňky stolů, svatebčanů

Od: anabela* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny, ráda bych zde vytvořila diskuzi na téma svatby a její doplňky. Co by na svatbě nemělo chybět a ani na svatební hostině? Jaké jsou teď trendy v oznámení nebo svatební tabuli .. apodobně.

Předem děkuji za názory *srdce*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neměl by chybět oddávající, ženich, nevěsta a jejich svědci. Všechno ostatní je postradatelné.

anabela*
hodnocení

Jeee tak to je jasné spíš jsem myslela nejakou inspiraci *hi*

cicky

Jsou i situace, kdy se to obejde i bez hlavních aktérů. Pominu-li obřad, tak svatební hostinu bez nevěsty jsem zažil a lepší "veselku" bych jen ztěží pohledal. A to asi ze stovky svateb, kterých jsem se účastnil.

iz*
hodnocení

1x

Anabelo, vykašlete se na trendy a doplňky. Opravdu důležití jsou jenom ti dva → ženich a nevěsta + to, co si přejí oni (co se líbí jim).

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, doplním kolegu - důležité jsou i platné občanské průkazy (a snad i prstýnky). Zdravím!

liska*
hodnocení

0x

Pokud to není svatba vyloženě malá, tak je dobré mít schopného organizátora. S ním vše probrat a nechat to na něm. My jsme si půjčili knihu Svatba. Ta kolovala v rodině a v ní byly takové ty zásady, co kdo zajišťuje, kdo po kom jde, vedle koho sedí, co se sluší a co ne,komu taky kytku, jak říct proslov ap. Dneska si manželé dělají svatbu hodně podle svého a to je fajn. Koncem léta jsem byla na svatbě lyžařských instruktorů a bylo to v horách na horské boudě, kde se seznámili. Dokonce si sami na obřad uklidili a vyzdobili místní horský kostelíček. Svatební pozvánka byla z kartonu, jako visačka na kufr s oznámením a adresou. Visela mi na batohu. A lidem ve vlaku se líbila.

angel*
hodnocení

Ja jsem hledala treba na pinterestu;) nebo na jinych stránkach např. zde : 1-svatebni-noviny.cz/... svatebni-jmenovky.cz/... levne-svatebni-oznameni.c/... a dalsi.. Zaujaly mne hlavně takové ty netradiční věci :)

liska*
hodnocení

0x

Nevím, zda i tohle je k věci, ale svatební fotograf. Mohu doporučit po vlastní zkušenosti - Jan Dikovský. Není levný, ale fakt profesionál! A ta vzpomínka ve formě úžasných záběrů od něj, to stojí za to. Je ale dost žádaný, takže s předstihem. Je též na fcb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]