Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš názor na seznamky?

Od: chicco odpovědí: 15 změna:

Co říkáte na seznamky?Máte některá zkušenosti?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobní ne, ale znám paní, která má nepatrnou tělesnou vadu a přes seznamku se moc štastně vdala, manžel má též nějakou malou tělesnou vadu a tak se jim to vyplatilo použít seznamku.

seznameny
hodnocení

0x

Chodil jsem do seznamek a nic. Pak jsem vlezl na LIdé.cz, pokecával v místnostech a už je z toho 4 letý krásný vztah. Je to lepší si někoho nejdřív takhle oťukat, než jít hned na rande.

Když se nejde hned na rande, není jistý, jestli si nechce jen psát. Stalo se mi, zrovna včera. Psala jsem si s jedním přes týden, rozuměli jsme si. A těsně před schůzkou mi včera napsal "jdi do prd*ele." Jela jsem tam zbytečně.

doplněno 08.10.17 16:41:

Napsala jsem mu, že jedu. Čekala jsem odpověď typu, že jede taky a že se těší. A on na to "odkud?" a já napsala město. On napsal, ať jdu do prde*e, že ženskou z toho města nechce. Minulý týden to rušil kvůli nemoci, tak mě napadlo, že možná zas bude nějaká výmluva. Ale poslání do pr..., to ne.

chicco
08.10.17 16:33
hodnocení

*bzum*...

chicco
hodnocení

Promiňte, že tohle napíšu, ale to byl nějaký buran..

ctenar

Tohle je mi upřímně líto ( nikc ) a možná můžete být nakonec ráda, že jste se takovým magorem ani nesešla.

Na druhou stranu si to srovnejte třeba s tím, co tady napsal "geri". Ani chlapi to na seznamkách nemají jednoduché, a ti normální už vůbec ne.

dmnk

nikc: Koukám, že jste si opravdu zažila svoje na seznamkách. Něco podobného se stalo mě letos. Tři týdny jsme si psali a když mělo dojít na setkání tak slečna náhle onemocněla. Celou dobu tvrdila, že se potřebuje učit na zkouškové a tak jsem na ni nenaléhal. Po konci zkouškového mi napsala, že potkala někoho jiného.

No a nedávno se ozvala znovu s tím, že udělala chybu a chtěla by to zkusit s tím, že navrhla setkání ihned. Samozřejmě, na setkání nepřišla. Celou tu dobu si dělala srandu. Obvykle jsem opatrný a podobné chyby nedělám. Tady jsem udělal rovnou dvě na jednom exampláři. Jen si tak říkám...co z toho ti lidé mají...

geri
hodnocení

0x

Záleží na tom, jestli jsi žena nebo muž. Vzhledem k tomu, že je na seznamkách obrovský převis mužů nad ženami, tak seznámit se jako muž je téměř nemožné. Neříkám, že je to vyloučené, ale pravděpodobnost je velmi malá. Pokud jsi žena, naprosto bez problémů se seznámíš téměř okamžitě. Navíc pokud ti jde třeba jen o sex a jsi žena, nemusíš si zadávat ani inzerát, stačí si založit jen profil. To se mi zcela potvrdilo. Jako muž jsem se naprosto bezúspěšně asi rok na seznamce o něco snažil. Říkalo se, že holky to tam mají jednodušší, tak jsem si to ověřil. Založil jsem si fiktivní profil, tentokrát jako žena. Výsledek? Ani jsem ještě nestihnul doplnit základní informace do profilu a najednou začaly chodit první vzkazy a nabídky. Za chvíli jsem tam měl asi 20 vzkazů (jen po založení profilu, žádný inzerát), za pár dnů kolem stovky. Když jsem si zadal inzerát, tak to bylo přes tisíc vzkazů. No nepočítaně. Být holka, tak jsem si mohl vybírat hráběma mezi víc než tisícovkou nabídek. Teď už chápu, proč si holky do profilů často píšou, že vzkazy bez fotky rovnou mažou a kladou si x různých podmínek. Kdyby to nedělaly, tak by jim za chvíli profil přílivem nabídek snad zkolaboval nebo by to musely pročítat několik dní v kuse. Když jste muž, máte to se správou profilu mnohem jednodušší. Založíte si profil - nikdo si toho ani nevšimne. Vyplníte profil - nikdo si toho ani nevšimne. Dáte si inzerát - a v tom množství ostatních si ho pochopitelně nikdo ani nevšimne. Počet vzkazů, který jsem jako žena dostal za pár minut, jsem jako muž nedostal ani za rok. Takže závěrem, pokud jsi muž, ani se nesnaž, téměř ztráta času. Pokud jsi žena, zaregistruj se a vyraž na lov, budeš si moct vybírat z tolika nabídek, že se ti o tom nikdy ani nesnilo.

chicco
hodnocení

jsem holka:)

sebod*

Tak si nedávej nick chicco , ale chicca

mm*

Kamoš si na seznamce nasel 1. 2. a ted i 3.manzelku, stačilo mu dat si tam svou fotku a mel nabidek na vyber, tak si vybiral ty nejlepe zabezpecene a zamilovane, ted se konecne sam zamiloval :)

Kamarád je šikovný chlapec, co? Kdyby ale byl holka, dozvědel by se - jak se píše v druhém dotazu na seznamky - že "ženy jsou obecně vzato zlatokopky" ;)

Geri - Měl jste spoustu vzkazů na erot. seznamce. Ale to nic neznamená. Napíše a pak už nenapíše. Nebo si s ním vyměníte pár vzkazů a tím to skončí. Píše si s několika a nakonec to vyšumí. Někteří bydlí daleko.

doplněno 10.10.17 19:09:

Na těch erot. seznamkých jsou většinou samí holkaři.

doplněno 10.10.17 19:20:

Geri s těma erotickýma začal. Já ne

Na těch erot. seznamkých jsou většinou samí holkaři.
To je překvapení *smich2*

Jedubabi i na těch seriózních jako je Štěstí jsou někteří ženatí nebo holkaři.

doplněno 10.10.17 19:31:

Hledat vážný vztah na erot. seznamce je jako hledat houby na pískovišti:-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]