Nejste přihlášen/a.
Zdravím, bude mi za pár měsíců 20 a trápí mě jedna věc. Jsem na muže strašně malého vzrůstu. Měřím pouhých 168cm.
Sestra o 3 roky starší má 178cm, takže nechápu, jak je možné, že já jsem zůstal takový malý..
Asi už je pozdě, abych si nechal u doktora aplikovat vitamín b12, který údajně podpoří růst?
Popř. je ještě nějaká šance, že porostu, když už mi je takřka 20?
Díky.
168 cm určitě není strašně malý vzrůst. Ano, jsi malé postavy, ale to je tak všechno. Zbytek je u tebe psychologický problém. Uvědom si, že jen málo žen tvou výšku přesahuje. Takže najít si i výškově vhodnou partnerku pro tebe nemusí být problém. A v čem tě jinak tvá menší výška omezuje? Dobře, asi nikdy nebudeš hrát basket. Ale to je tak vcelku všechno. Žádné problémy ti z toho neplynou tak se na to vykašli a žij si svůj plnohodnotný život.
Mě jde o to, že jsem v okolí nejmenší muž, i 16ti letí kluci už jsou vyšší, na každého se musím dívat hlavou vzhůru i na škole jsem byl nejmenší, byly tam snad jen 3 dívky, které byly stejně vysoké jako já, jinak všichni kluci i holky byli vyšší.
Prostě mě to trápí, když potkám nějakého chlapa, co má 190cm, tak mu jen tiše závidím, pochybuji, že oni mi závidí 168cm.. I ženy, co potkávám, tak bývají vyšší, cítím se prostě trapně. Navíc ženy koukají spíše po vyšších mužích, než po stejně vysokých či menších.
Kluci přestávají růst ve 21 letech, zkuste to ještě.
Jsem strašně malého vzrůstu -- já jsem čekala, že budete mít tak okolo 150 cm a níže. To není žádná tragédie.
Koukáte po velkých mužích, tak koukejte jen po těch menších.
Neřešte to, nic se s tím nedá udělat, to je jako chtít být blonďák s modrýma očima a být černooký ital.
Pokud si dobře pamatuji, tak herec Skamene je malého vzrůstu, a již zemřelý pan Hrzán byl také. A jaký to byl herec, bavič.
Daniel Radcliffe 165 cm - H.Potter
Dustin Hofmann 166 cm
Woody Allen 165 cm
Prince 155 cm
Danny DeVito 152 cm
M. J. Fox 162 cm
S. Stallone 170 cm
Není to o výšce, ale o charisma a co člověk umí.
Pokud s Vámi bude sranda, příjemně, budete umět zaujmout, hrát na nějaký hudební nástroj, budete mít okolo sebe fajn lidi, tak věřte, že nikdo takové myšlenky, jako Vy nosíte v hlavě, tak nikoho nenapadnou.
Jestli jste zdravý, tak Vám vůbec nic nechybí. Zemřel mladý kluk na rakovinu, byl u šamanů v Peru, nikdo mu nepomohl. Jak rád by si to s Vámi vyměnil, aby prožil celý život, byť /podle Vás/ jen 168 cm vysoký, ale zdravý.
Přesně takovou výšku má můj manžel. Nikdo nikdy na něho nepohlížel jako na strašně mrnavého. Já mám 162, takže dobrý. Ani on sám netrpí žádným komplexem, se svojí výškou se nikdy netrápil. Takže hlavu vzhůru a hned povyrosteš.
Jeden z největších vojevůdců Napoleon, víte kolik měřil? Jeho výška byla 169 cm a přitom se řadil mezi největší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.