Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrátky se zvukem

Od: ben® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jukněte se viz odkaz a zkuste si některý z nástrojů pro hrátky se zvukem. Určeno pro dětičky i stařečky (a když je nuda u PC). Zajímavé, barevné a zvukové. Hezkou zábavu a zdravím!

musiclab.chromeexperiment/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Hezký!

Zvládla jsem svůj autoportrét

Hrátky se zvukem
ben®
hodnocení

72mona3 - úžasné! A jistě i zvukově hodnotné .

hodnocení

0x

Díky za všechny prcky v okolí :) (dospělí mi snad neublíží ;)).

ben®
hodnocení

jedubabicka - nemám ověřeno, zda to děti baví, ale alespoň to je bez sexu a násilí. A i dítě bez hudebního vzdělání si tam může komponovat muziku, tak je to i výchovné.

nikdo*
hodnocení

0x

Nevím jak vám, ale mě polovička odkazů nejde spustit. A ty co jdou? Song maker: hezký, ale chybějí tomu půltóny. Takže si na tom nezahrajete ani tu nejobyčejnější písničku. A ty hrátky se spektrem jsou spíš pro nás starší. Dětem to asi nic neřekne. Tu spodní lištu jsem už neměl sílu zkoušet.

ben®
hodnocení

nikdo - je fakt, že některé nástroje se déle načítají (musí se to opakovat), ale spustil jsem vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]