Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem krásná a nikdo mě nechce

Od: lucyly odpovědí: 42 změna:
Řadím se mezi takový ten dost atraktivní typ holek,hodně dlouhé vlasy,štíhlá,vyšší,pěkně se líčím,potrpím si na značkové,stylové oblečení,prostě hodně o sebe dbám a zalezi mi na tom. A v obličeji jsem prostě hoodně pěkná. Tak se tu ani nepokousejte psat blby kecy typu "tak zase az tak skvely to nebude"kdyz to neni pravda. Problém je,že mě chlapi vubec neoslovuji.A kdyz uz nahodou,tak kdyz tak vzpominam paradox je,ze jsem vzdy mela podpatky. Naposledy se mi to stalo pred par mesici v obchodnim centru,typek co tam mel zlatnictvi.Ale to jsou spise vyjimky,opravdu me nikdo nikde nebali.Nikdo mi nenadbiha. Rika se,ze kazda pekna baba ma na jednom prstu 10 napadniku. To opravdu ne,nemam nikoho. Vetsinou kdyz potkam na ulici nejaky parecek,tak ta holka je uplne obycejna. Nechapu. Proc me nikdo nebali? Do baru nechodim. Mozna pusobim trochu namyslene,nebo se me proste boji. Ale nechapu to proste.

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ale to je přeci jasné - chlapi prostě nemají rádi ty nejkrásnější ženské...

1) tyto ženy počítají většinou s nějakou verzí donátorství, protože chlap přece musí být šťastný, že takovou krasavicí má... a to leze do peněz

2) krásná žena už bude jen škaredší - proč si pořídit něco hezkého, co budu sledovat do stádia "nepěkna"...

3) Slovy IT: "dobrej hárdwér, a co softwér?" - krása není všechno. Pokud je děvče blbé, pak krása ustupuje a zeď blbosti je to hlavní, co člověk vidí.

4) "proč mne neoslovují?" - no tak prostě běžte vy - hledejte, oslovte ... to je ženská emancipace, feminismus

atd. atd.

doplněno 18.09.17 19:05:

Takže bod 3 se potvrdil - už víte ... fejslift může být slušný, ale motor stojí za prd... To je jako u aut...

lucyly
hodnocení

Nebudu je oslovovat. Co zto je proboha za blbost, ze krasna zena bude jen skaredsi? Jsi v poradku s hlavou? Krasna bude krasna porad,kdyz o sebe dba a dnes je tady taky plasticka chirurgie. Takze si poridi hnusnou a bude na ni odzacatku koukat co to ma za humus:D pises nesmysly

janm*

Zdravím lucyly

Nemohu než nezmínit opět výrok mého známého : "Neber si hezkou ženskou, protože tu chce každý ,ale když nebude tak "hezká" (atraktivní i když to slovo nemám rád ) máš ji jen pro sebe". Myslím že na tom něco bude, osobně mu dávám za pravdu, mít "atraktivní ženu" o kterou je "zájem" která se prostě "líbí" znamená větší riziko že o ni přijdete s tím je prostě třeba počítat, vím že to riziko je tu vždy, jste-li ale opravdu "kočka" je prostě vyšší s tím nic nenaděláte tak to prostě je. Také tam hraje roli to, že panuje možná "přesvědčení" že takové ženy jsou již většinou zadané proto se potencionální zájemce ani nepokouší navázat nějaký kontakt. Tomu ale můžete lehce odpomoci, více s muži "komunikujte očima", nebojte se na ně mile "usmát" nebojte se třeba na něco "zeptat" "zavést hovor" apod., neboť o většinu zájemců přijdete jen proto, že oni prostě "neví," "že můžete mít zájem i vy", "že jste volná" , "že nejste netýkavka" :)

Co zto je proboha za blbost, ze krasna zena bude jen skaredsi?
To si myslíte teď, holčičko. Za pár let sebe sama uvidíte jinak - nebo taky ne a potom je mi vás už teď líto.

ladinpraha*
hodnocení

4x

Tinapart, ninari - když oni ti chlapi, kteří za něco stojí, možná nakouknou i pod povrch. :-D

hodnocení

3x

Tak, teď chápu, proč Vás nikdo nechce. Chytrému napověz,...

Ve výčtu vlastností jste ještě zapomněla skromná a nekonfliktní. Před, při a po seznamování se neprojevujte a nemluvte, třeba se zadaří.

hodnocení

3x

Možná krásná, ale blbá. Nic jiného mě z tvých vyjádření nenapadá*smich*

eulalie*
hodnocení

1x

Hm, asi to tak vypadá, že se líbíte jen sama sobě. Nechala byste si zavázat střevíček zahradnikem?

hodnocení

1x

Ať jste hoodně pěkná nebo úplně obyčejnej troll, nevíte jedno. To, jak člověk vypadá není alfa a omega, je to sice důležité, ale neméně důležité je, jaký člověk zanechá dojem a co vyzařuje. Někdy stačí napsat pár řádek a protistrana má jasno. Vás bych jako partnera do života nechtěl. Tak proč ztrácet čas navazováním komunikace...

iz*
hodnocení

1x

Změňte prostředí. Budete-li se pohybovat mezi lidmi stejně povrchními (působíte hooodně namyšleně, nikoliv trochu), nebudete mít o nápadníky nouzi. Otázka je, jestli pak bude o co stát.

Já bych na Vašem místě změnila přístup k sobě i k okolí. Ty podle Vás "obyčejné" holky ze sebe – na rozdíl od Vás – nic nedělají a nejsou přehnaně sebevědomé. Pro to je o ně větší zájem.

hodnocení

1x

Muži se bojí krásné a příliš sebevědomé, sofistikované ženy. Bojí se, že je a jejich nároky nedokáží uspokojit. Pro svůj život hledají něco jiného, než ženu jako doplněk. ;) Muži, kteří se takové ženy nebojí, nejezdí tramvají, nechodí do závodky, nenakupují v prioru. Nemají to zapotřebí. Jsou to hodně "úspěšní" mužové, kteří mají jiné priority, jiný styl života, volí jiné prostředí. Prostě chodí jinými cestami, v jinou dobu než vy. Pokud taková místa a čas nenajdete, nemáte šanci.

hodnocení

1x

Liško (včera 21,32) - věřme zdejším syslům. Jesli sysel Ladinpraha píše, že lucyly je zároveň tinapart a ninari, tak nám tinapart opravdu rozsáhle sdělila, že si nepřeje být kosmetičkou. A jako ninari jen krátce, zato velmi razantně sdělila, jak se jedná s učitelkou. Takže o povahových vlastnostech je toho až až.

Lucyly - zpíváte si někdy lidové písničky? Je v nich letitá moudrost. Je v nich o životě a vztazích skoro všechno. Jedna je o načančané, bohaté, ale nejspíš protivné dívce a druhé asi chudé, ale milé:

Sedemdesiat sukien mala a predsa sa nevydala.

A já nemám iba iba jednu, pýtajú ma až za Viedňu.

liska*

Ahá, díky! Tak to je ta samá, co si nechala opravit nos a teď toho chce využít k žádosti o osvobození z Tv. Už je tedy dokonalá, tak pro své tělo nepotřebuje tu šaškárnu./Tak slečna nazvala tělocvik./ Učitelka dobře věděla, s kým má tu čest. Se mnou by to měla holka těžký.

mich*
hodnocení

1x

Obyčejný chlapy,Tě nabalí z důvodů odmítnutí,ostychu a bavilo by Tě to neustálé oslovování a vymýšlení různých triků,jenom aby jsi se se mnou vůbec bavila.Proč bych Tě měl oslovit ,když vím,že nemám šanci,nebaví nás neustále odmítání.Náš problém je i Tvůj problém my se musíme naučit okouzlit ženu,zaujmout,vysoké sebevědomí ,působit jako alfa samec a to většina chlapů neumí a nemají na to se to naučit ,musí změnit sebe povahu.Ti co to umí ,můžou mít každou a zde by mohl být problém ,musela by jsi takového alfa samce udržet a to je velmi těžké.Obyčejný chlap by pro tebe skočil z mostu,udělal první poslední,všechno,ale to by tě nepřitahovalo,tak ,že tohle vše nemá řešení.Najdi si ho sama a oslov ho sama,bohužel je rovnoprávnost a vše se mění,zjisti si jaký je člověk od známých z okolí a ber toho nejlepšího morálního člověka jaký jen je,zamilovanost opadne a zůstane ten supr člověk na celý život, nedokážeš si vůbec představit, jak by Tě udělal štastnou.No stejně potřebuješ štěstí,bez něj neuspěješ já mám problém taky, musím se naučit být alfa samec, jinak jsem prohrál taky.Ženy dávejte šanci i troubům a troubové udělejte ze sebe muže, to je jediné řešení, jinak obě pohlaví budou zklamané a nechtěně sami.Bud ráda ,že jsi krásná ,tlustá ošklivá holka to má mnohem horší o ní nestojí nikdo a je to třeba super žena je na tom stejně jak ten trouba, nikoho nezajímá jaký to jsou lidé a je to škoda. Hodně štěstí Michal

burgerstan

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

novak1*
hodnocení

1x

Na ulici te nekdo bude balit? Kdo ví co jsi žač? Jestli nejsi nejaká doktorka a ješte k tomu zadaná. Zapiš se do nejakého kurzu kde jsou taky muži,nebo jdi do církve,nebo nekam jdi mezi dobrovolníky.

del*
hodnocení

1x

Dotaz je již 2 roky starý.

hodnocení

1x

Přesto, že je otázka stará, odpovím, že ani tolik nezáleží na tom, jak žena vypadá, ale co vyzařuje. ;)

Když o sobě sama žena řekne, že je krásná, tak je hned jasné, proč ji nikdo nechce. Když to tu napíšu, tak to admin vymaže.

hodnocení

0x

pošli fotku zhodnotíme, ale upozorňuji zlatnictví nevlastním*smich*

lucyly
hodnocení

Nemam duvod,ptam se na normalni nazory .

hodnocení

0x

Nj pěkné holky to mají prý těžší..se alespoň říkává. A taky se říkává, že to mají lehčí..asi jak v čem že..

hodnocení

0x

Jistěže se bojí - každý nemá tolik sebevědomí, aby si ho nechal dobrovolně srážet, což u "obyčejné holky" zas až tak nehrozí.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- možná se jen pohybujete ve špatné společnosti - spíše byste se měla pohybovat ve společnosti bohatých mužů, nebo umělců - ti hledají ženy, které by je ve společnosti reprezentovaly.

chybimozek

Culdo, máte pravdu, ale jen částečnou. Ve společnosti bohatého muže by musela držet pusu a nevyslovit ani pozdrav a to se v takové společnosti nevyžaduje. Takže ani u bohatýra děvče s postiženým myšlením nemá šanci. Možná kdybychom viděli fotku, tak by se o ní ani kolo nedalo opřít. Já bych bral raději obyčejnou slečnu se slušným vystupováním, upřímným srdíčkem a na takovou slečnu tazatelka nemá. Snad až dospěje.

liska*
hodnocení

0x

Vy píšete jenom, jak krásně vypadáte, jak se značkově oblékáte, ale nic o svých povahových vlastnostech o svých zájmech, o škole nebo práci. Na konci Vašeho dotazu jste to docela vystihla: možná působím namyšleně, nebo se mě bojí. Jaký by měl být ten, co vás osloví? Co kdyby neměl značkové oblečení, nebo jako študák neměl dost peněz na noblesní večeře? Sklidil by Váš pohrdavý pohled? Máte kamarádky? Takové, s nimiž je legrace, zážitky, prostě se kterými se nasmějete a jedna druhé i pomůžete? Nebo jste sama a vyzařuje z Vás sebevědomí a upjatá vznešenost?

iz*

@Liska,

podle mne v tom dotazu i v dalších reakcích o tom, jaká je, napsala víc než dost. > A to je ten důvod, proč ji nikdo nechtěl. Jestli se nad sebou zamyslela a změnila své chování, možná už je dnes jinde.

hodnocení

0x

Krásné ženy jsou většinou sexuální nemehla, protože aniž by se snažily tak kolem nich létají muži zblblí jak můry ve světle *haha*

Ale samozřejmě existují vyjímky, které potvrzují prvidlo.

bambula*
hodnocení

0x

Vstoupit mezi politiky, neb občas juknout do satelitního městečka

Bambulo, nechápu. Nerozumím. Co slečně doporučujete? A proč?

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jste hodně sebevědomá. Problém bude možná v tom, že se líbíte sama sobě. Zřejmě to dáváte najevo a to kluky odradí. Zkuste být trochu víc přirozená, míň líčení, míň značkového oblečení atd. Myslím si, že v dnešní době se klukům víc líbí přirozeně krásná dívka, bez nějaké rtěnky, nebo řasenky.

Nečekejte až Vás někdo osloví, můžete navázat rozhovor i Vy sama.

Nemusíte mít deset kluků najednou, stačí jeden, se kterým byste mohla navázat dlouhodobý vztah. ;)

man*

Uz tu celkovou krásu nekdo potvrdil, nebo je to jen osobni domnenka bez odezvy? Chytra zenska by se svou krasou umela zachazet ke sve spokojenosti, ale kdyz k te telesne schrance chybi krasa dusevni, je to problem *nevi*

bublanina*
hodnocení

0x

Jo táák, to jste vy s tím nosem. No jo, no. To jste měla napsat zrovna, tak to je jasné! V obličeji jste "prostě hoodně pěkná", "dost atraktivní typ (...),hodně dlouhé vlasy,štíhlá,vyšší,pěkně se líčím,potrpím si na značkové,stylové oblečení,prostě hodně o sebe dbám a zalezi mi na tom"... No jo, no, ale pokud máte ten frňák jak kliku od márnice, tak se nedivte, že hned nezaberou. Musí si na vás trochu zvyknout. Ale nebojte se pak na tak krásnou holku, i když ten nos, ten nos... někdo určitě zabere. Buďte v klidu a jen chvilku posečkejte, on se někdo chytí. Zatím se můžete bavit za klávesnicí psaním nějakých kratochvilných příspěvků, ju? :-P

still10k*
hodnocení

0x

Slečno, když si poskládám informace, co o vás vím z vašich vět v tomto příspěvku a v tom předchozím o vašem nosu, tak už asi tuším jakým způsobem přemýšlíte a jak se chováte. A už mi také začíná docházet, proč vás nikdo nechce. Nebudu vám to tady psát, protože stejně by to ve vašem případě bylo k ničemu. Na to si musíte přijít sama. Je to váš život, váš boj.

mirex*
hodnocení

0x

Na mě to především dělá dojem, že to nepsala slečna, ale zmatený kluk. Líbí se mu takové dívky, ale bojí se jich. Chce se s tím svým traumíčkem podělit, mluvit o tom. I od toho toho poradna je.

liska*

To né, to nepsal kluk. Když nastoupila jako kosmetička a chtěla ten obor v zápětí opustit...

hodnocení

0x

Tak to zkuste v tom baru. Píšete, že zrovna tam nechodíte. Třeba jste právě takový ten barový typ a můžete mít právě tam velký úspěch a budou Vás tam "balit". Pak už to záleží na Vás, jak se z toho vymotáte. Jestli se štítem, nebo na štítě. Pokud jste inteligentní, tak to může být ta první alternativa. Já jsem teda Vaše předešlé otázky nečetla, tak odpovídám pouze na tuhle Vaši otázku. Ale abych pravdu řekla, moc velké šance také nevidím. Soudím podle toho, jak a jakým způsobem jste položila tento dotaz. Ono nestačí mít správně namalovanou tvář, dlouhé vlasy a značkové oblečení. Zajímavý je také Váš postřech o dvojicích, které potkáváte na ulici. Píšete, že ta holka je úplně obyčejná. A co ten kluk? Ten se Vám obyčejný nezdá?

hodnocení

0x

Možná to z vás doslova čiší, že se cítíte nadřazená a to muž odpudí.

ure

aja1946: je rok 2019.tahat na horu dva roky trapnou otázku a ještě takhle blbou?

Na jakou "horu"? *sok*

72mona3*

Ure - štěkáte pod špatným stromem. Nebo horou?*smich* Tuto otázku oživil někdo úplně jiný. M.

mich 02.03.19 19:57

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]