Nejste přihlášen/a.
Strašné. Jedním slovem,katastrofa. Satoranský se tam vůbec nehodí.Tomu mladému Tomsovi to vůbec nevěřím. Dialogy chvílemi ubohé. Jediný kdo tam hraje skvěle je šumavská příroda. Ne. Za mne je to prostě odfláknuté a nuda. Mimochodem na ČSFD 48%,což hovoří za vše.
A kolik scénářů jste napsal/a Vy? Odfláknuté dialogy? Pravda, nejsou rozvláčné, ale to nejsou ani např. v Kriminálce Anděl... Takový projekt obsahuje: scénář - to práce tak na rok, natáčení další rok, výsledek vidíme letos...dřina a spousty náročné práce... Vynikající seriál
Blesk má zprávy jako hrom, cituji:
V neděli to byl o něco ostřejší boj. Proti sobě se postavily kriminálky na Nově Policie Modrava s Jaroslavem Satoranským, Soňou Norisovou a Patrikem Děrgelem, kterou vidělo 1,674 milionu diváků. Prima odvysílala seriál Kapitán Exner, který sledovalo "jen"594 tisíc lidí. Ve stejném čase na ČT1 běžely Četnické humoresky, na které přepnulo 443 tisíc televizních nadšenců.
zdroj: blesk.cz/...
Co tím chci říci? Lidem se to líbí...
Viděl jsem dva díly a katastrofa. Herecké výkony jak z pomocné školy. A scénář příšerný, jak se snaží abychom sympatizovali s postavami je tak hrozně podbízivé, až je to protivné. Exner to samé. V takové konkurenci se nedá nic porovnávat, srovnávají jeden shit s druhým. A ještě k tomu v Blesku, což je další shit. V shitovém bulvárním plátku píšou, že jeden shit měl větší sledovanost než jiný shit. Zatímco ČT1 a jejich Čet. Humoresky paběrkovaly. No už jen za tohle manipulativní srovnání bych ten slavnej Blesk okamžitě zmuchlal a odnesl si ho na záchod, víte k čemu
A že se na Četnické Humoresky (to je nesrovnatelně lepší seriál) dívalo méně lidí? Vždyť už to všichni viděli minimálně dvakrát. Já to mám doma v DVD kolekci a viděl jsem to asi 6x dokolečka.
Hřebejk má natočit další dva díly ze série Detektivů od Nejsvětější trojice. Už aby to bylo, to je kvalitní seriál. A ne tenhle brak co dneska dávají.
Tenhle seriál se mi moc líbí. Výprava, obsazení, děj. Líbí se mi laskavé jednání všech postav, bez hrubostí, sprostot, potoků krve a střelby jako u Verdunu. Nehledám kličky, nepřemýšlím, jestli by to mohla být pravda, beru to všechno a věřím, že je to pravda. Stejně tak, jako se neptám, jestli Křemílek a Vochomůrka bydlí v pařezové chaloupce. Věřím tomu. Smrt Davida mě velice mrzí, ale je vlastně jen dodržením charakteristiky postav. Jana musí být po celou dobu sama a tiše hledat štěstí v osobním životě. Kapitán Exner mě zklamal. Všechno se strašně vleče. Kamera nesmyslně dlouho zabírá to, na čem vůbec nezáleží. Chybí mi noblesa Jiřího Kodeta, v šedých kalhotách s puky jako břitva, semišovém saku a bílém roláku. Ten byl v téhle roli úžasný. Srdce dívek a žen se, při pohledu na něho, zatetelilo. I to mé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.