Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kino Barrandov- tři rozdíly

Od: jofa* odpovědí: 3 změna:

Již se to probíralo ale přesto mi to nedá. Přepnul jsem omylem na tuto stanici a zase tam legálně okrádají lidi. Je tam 20 000 Kč. nikdo se nehlásí a tři rozdily v obrázcích jsem našel za minutu. Kdybych tam zavolal, tak přijdu o spoustu peněz a nic nevyhraju, protože mně to nedají. To je děs co si dnes kdekdo dovolí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jinak je tato stanice docela dobrá,často filmy,které se jinde nenajdou.Ta reklamní stránka se nemusí akceptovat.

JB

man*
hodnocení

0x

Jak správne pišete okrádaji "legálne", nic s tim nenadeláte, dokud za to TV nebude platit pokutu, bude to vysilat a vesele rejzovat penize tech hráču "chudých duchem", coz ostatnim nehrozi *jasne*

jofa*
hodnocení

"Bohatí duchem" tam samozřejmě nezavolají, jenže oni si nechají zavolat od těch méně bohatých duchem a melou dlouho svoje a až nahrabou, tak to vypnou, přeruší hovor. To je na tom to tristní a na zavření hodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]