Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna zaměstnankyně tajně kouří

Od: janko12 odpovědí: 20 změna:
linky
Vím, že je to blost a její věc, ale je u nás v jiném patře a jiném oddělení jedna zaměstnankyně, kteráí je běžně nekuřačka. Vždy po práci či o polední pauze si někde tzv. ,,skrytě" třeba pod stromen, kde tolik lidí u nás z firmy nechodí, zapálí cigaretu a po dokouření si vezmu žvákačku a ještě si dá na ruce desinfekci a jde dále mezi místa, kde je více lidí. Takto to dělá pravidelně a myslím, že vykouří denně max. 4 cigarety, Podotýkám, že jí je cca. 36.let.
Kouří tzv. na tajnačku.
Zvláštní ne?
Co na to říkáte?
Má to někdo také tak?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

5x

- zesílit sledování a zjistit, jestli třeba ještě tajně nechlastá !

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, pokud se v tom podniku vyrábí např. výbušniny, tak mně její chování přijde jako rozumné a odpovědné. Pokud jste podnik celkově kuřácký, tak se paní straní kolektivu, ale možná jen raději kouří v přírodě. Sledujte ji opatrně i dále - a pozor, jestli není ozbrojená, tak raději sám nezasahujte. Zdravím!

doplněno 10.09.17 09:54:

vilik - ono k tomu mému psaní patří ještě toto - .

vilik*
Chudák holka vyklepaná, co se beztak jen chodí cigaretou uklidňovat, že už ji zase sleduje ten šmírák z jiného patra.
A vy napíšete tohle:).
Taky ale myslím, že jde o reklamu. Asi taky začnu něco nabízet. Nechce někdo koupit pár bonbónků? Výhodně:-D
still10k*

Přijde na to... Jestli je to kamion Hašlerek za výhodnou cenu, kupce najdu *mnam*

still10k*
hodnocení

2x

Co to je za blábol? Že by skrytá reklama? Link je na nějakého virt. operátora *cert*

doplněno 10.09.17 08:45:

Podle mě vůbec nejde o otázku jako takovou. IMHO je hlavní účel vložení linku na začátku příspěvku. Všiml si ho někdo? Prostě skrytá reklama tady na poradně *hledam*

Zadneho linku (odkazu) jsem si nevsiml:-/

still10k*

Původně byl pod textem "linky" v úvodu příspěvku odkaz na virtuálního operátora. Nahlásil jsem to jako nevhodný obsah v rozporu s pravidly a pan SYSel to smáznul ;)

hodnocení

2x

Mě by hodně zajímalo, co je vám do toho? A ještě by mě zajímalo, co byste říkala vy, kdyby vás někdo pozoroval a kritizoval třeba za to, jak zvláštně chodíte. A navíc, by to řešil s naprosto cizími lidmi. *sok*

hodnocení

2x

Paní je kuřačka, které stačí několik cigaret denně. A protože nechce čmudit lidem pod nos, jde do ústraní. A aby ani její dech a ruce nesmrděly, vezme si žvýkačku a něco si kápne na ruce. Paní je na rozdíl od některých jiných kuřáků ohleduplná. Nic jiného bych v tom neviděl.

hodnocení

2x

No a co? Jsme dospělí, každý ať dělá, co uzná za vhodné. Nejsem sice zastáncem kouření, ale když to paní pomůže a neotravuje kouřem všechny kolem sebe, nevidím na tom nic závadného. Proč tu paní špehujete, co Vám udělala, že jste se na ni tak nalepil?.

Podotýkám, že jsem už za život viděla dost lidí pod stromem konat různé věci. Byla to náhoda, až už sex, nebo se tam prostě vyprazdňovali. A protože mi po tom nikdy nic nebylo a nehodlala jsem k tomu mít připomínky, obrátila jsem zrak jinam a odkráčela pryč. Co je mi po tom? Přece to nebudu komentovat! Navíc o to nikdo nestál. ;)

Nevím, proč se lidé dneska zajímají hodně o ty druhé. Nevidím důvod. Kdyby se každý zajímal sám o sebe, bylo by to rozhodně lepší. Myslím si, že každý se sebou má svých starostí dost. Tak se na to špehování vykašlete, ať si paní kouří, Vy jí na to nepřispíváte a nic Vám po tom není. Jaga.

72mona3*
hodnocení

0x

A s čím chcete konkrétně poradit?

doplněno 10.09.17 09:00:

Hlavně doufám, že se to opět nezvrtne v protikuřácký boj. Ten tu opět chyběl *smich* M.

eivlis*
hodnocení

0x
Pardon, ale prvni co me napadlo je, ze co je vam do toho!Proc ji tak sledujete..Smankote, predstava, ze jsou lidi jako vy, kteri sleduji kazdy muj(jeji)krok,tak potes koste..-:)At si dela na tajnacku treba pod stromem salta a je to jen jeji vec a vam je po tom pendrek a spise se starejte o svuj zivot..

hodnocení

0x

To si stezujes nebo se vytahujes?
To pises o sobe?> zapálí cigaretu a po dokouření si vezmu žvákačku <

blanka33*
hodnocení

0x

A co je na tom zvláštního? Tak nechce, aby to ostatní věděli a určitě by se jí nelíbilo, že jí sledujete a že to tady píšete cizím lidem a řešíte to s nimi. *alene*

doplněno 10.09.17 09:16:

Takto to dělá pravidelně a myslím, že vykouří denně max. 4 cigarety.

Šmarja, kdybyste to jednou zpozoroval/a tak se nedivím, může se to stát, ale že jí sledujete pravidelně,... nehrajte si na detektiva a starejte se radši o svůj život *zed*.

hodnocení

0x

Janko12, začal jsi správně - je to blbost a je to její věc.

Pokud tedy nepracuje v muniční fabrice a dotyčná nechodí báňat na sud se střelným prachem.

Ale z praxe - dělám už mnoho let v nábytkařině, posledních 12 let jezdím servisovat zákazníkům mašiny a můžu říct, že mě překvapilo, kolik lidí v truhlárně hulí přímo u mašin, po kotníky v hoblinách. Ne ve velkých fabrikách, ale hlavně soukromníčci.

Mám jim to rozmlouvat? Hádat se s nimi? Proč? Oni jsou na svém - a mimochodem - taková oprava vyhořelých strojů není vůbec špatný kšeft. *smich*

cigo
hodnocení

0x

Janko, píšeš o sobě

- po zakouření si vezmeš žvýkačku / to jsi napsal

- jak víš, že údajná paní po pracovní době nevykouří třeba celou krabičku? Tvrdíš, že vykouří max 4 cíga denně.

Tak nechápu o co ti jde. Jestli o tom, co si o tobě myslí kolektiv, tak se jich na to zeptej.

lenicka*
hodnocení

0x

Já si myslím, že na tom nic není, prostě nechce aby jí někdo viděl:)

pohanka*
hodnocení

0x

Janko, co máš za lubem?

Jedna zaměstnankyně ...je v jiném patře a jiném oddělení... vykouří na tajňačku max. 4 cigarety...

Tak jak to můžeš mít spočítané, když pracuješ /doufám, že pracuješ, že nejsi ostraha/, v jiném patře a jiném oddělení?

Chodíte spolu právě ve stejný okamžik ven a vždy si potajmu zapálí? Nebo koukáš z okna?

A jak jsi tedy vytížený, ty nepracuješ?

michaltopic*
hodnocení

0x

Je to prostě její věc, tak to neřeště. Pokud Vás tedy neomezuje. Já kupříkladu kouřím v práci, ale jsem ohleduplný kuřák. Takže si dávám pozor, aby na mě nešel kouř z cigarety, po cigaretě žvýkačku, ruce umýt mýdlem, pokud stojí u výtahu více lidí a já jsem po cígu, tak si počkám na další výtah ...

A kolegové jsou spokojení :)

liska*

Pokud v podniku nepracujete s hořlavinami či třaskavinami, tak to neřešte. Je jen jedna. U nás kouří dvě třetiny zaměstnanců. Tam by stálo za to spočítat, co prohulej času

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]