Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alenka Pastelka

Od: otylka odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, kolik let má Alenka Pastelka (Alena Krejčová)?, děkuji za dotaz!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Neznám její věk,bohužel.
Ale je to podvodnice a navíc velice arogantní.
Její syn jakbysmet *cert*
modrykonik.cz/...
doplněno 21.08.17 15:31: Ještě video

youtu.be/...
---
Pod tím videem je rozsáhlá diskuze o tom,co je ta "léčitelka"vlastně vůbec zač.
Další negativní komentáře hovoří za vše *cert*
Nepsat,nevolat,ignorovat !
wichi
06.10.17 17:00

66 let

iz*
hodnocení

2x

Další hodnocení Alenky /.... Není to sice odpověď na otázku (já jí hádám kolem 60 let), ale varování před ní je víc než na místě.

wichi

Mám osobní plodnou zkušenost s touto paní.

Wichi, to Vám klidně věřím. Je dost lidí kteří se lehce nechají manipulovat a uvěří skálopevně třeba nějakému prokletí, nebo "nalepení duší". A je jich docela hodně. Dokonce se pořádají všelijaké semináře, kde se učí takové nesmysly a ještě za to platí chytrým podvodníkům, kteří mají z těch lidí srandu a hlavně z hlouposti druhých dobře žijí. Tady ta "pastelka" je toho všelijakého počínání zářným příkladem. Já jsem si dříve myslela, že takto se nechat napálit mohou jenom asi hodně staří lidé, kterým už to pořádně nemyslí. Ale pak jsem se přesvědčila, že v tom to není. Pes je zakopán jinde, ale nemohu Vám bohužel vyzradit kde. ;) Ne proto, že bych to nevěděla, ale proto, že se to tady nesmí. A jestli máte všech pět pohromadě, tak Vám dojde co mám na mysli. Ale dost o tom pochybuji.

doplněno 07.10.17 19:12:

Tak jsem hledala kdy se narodila, ale to nikde není. Zato na mne vyskočila spousta informací, z nichž jsem si některé přečetla. Hlavně to, co o sobě říká ona sama. Jak tomuhle někdo kdo má všech pět pohromadě může uvěřit, tomu teda nerozumím. Na to můžou skočit opravdu jen lidé s omezenou inteligencí. Jde jí jenom o peníze a je to hodně mazaná podvodnice. A ten její syn, tomu to přímo sálá z obličeje. Na mne dělají svou fiziognomií dojem, že jsou to cikáni. A ti tohle dělali od nepaměti, mají to v genech, to hádání z ruky a tak dál. Tahle rodina to "vypilovala" do moderních detailů pro určitou dnešní společnost. Prodává tam vstupenky na nějaký nultý seminář za 1.200Kč. :-D Pak také nabízí vehementně své CD a upozorňuje, že nestačí vícečlenné rodině pouze jedno, které by si mezi sebou půjčovali, ale že musí mít každý člen rodiny to SVÉ. *smich2* Jinak to prý nebude fungovat. Větší hovadinu jsem teda ještě nečetla. Ale když už je ten dotyčný tak hloupý a koupí si to její blábolení, tak lehce uvěří, že jeho dcera, sestra, manžel a tak dál, musí mít opravdu to své CD. A je toho tam hodně. Také mluví o čakrách a používá ty "záhadné" vymyšlené termíny, kterým ti lidé vůbec nerozumí a tak si myslí, že ona je opravdu nějak výjimečná. No svým způsobem je. Umí v tom teda sakra chodit. Ta se musí doma s tím svým synem smát, když si hezky počítají penízky co z těch důvěřivců dostali. Lidi, neblázněte! Vždyť jsou to všechno podfuky. A nejenom ona, všechny tyhle semináře na jedno brdo, to hledání v minulých životech, čištění zátěží které jste si přinesli z minulých životů a prokletí a podobné ptákoviny jsou vymyšlené jenom proto, aby z Vás dostali peníze. Je to jednoduše jenom jiný druh dobře známých "šmejdů", který útočí a to s úspěchem na slabší jedince a zneužívá jejich prostoty.

doplněno 07.10.17 19:36:

Vyhledala jsem si diskuzi lidí, kteří u ní byli. Je toho tam hodně. Také o jejím synovi. Velmi zajímavé čtení a poučné pro toho, kdo by ještě váhal. Vkládám jeden příspěvek od člověka, který u ní byl. Také se tam totiž baví o tom, kolik si bere, když k ní jdete osobně. Také prý masíruje a proto to trvá dvě hodiny.

"Byly to nejdražší a nejdelší dvě hodiny v mém životě! Žádý 2000,- za 3hod, ale 2400,- za 2hod + 1400,- za kapky které snad neublíží, ale jistě nepomohou a zkuste říct, že je nechcete, to zažijete ten rachot! Nebudu se opakovat - ten komentář nade mnou je naprosto trefný."

culdabulda1*

- já bych to zase tak jednoznačně neodsuzovala - takové věci mohou působit stejně, jako nějaký pokec u psychologa nebo psychiatra. A někteří lidé v takových věcech a fantasiích vidí i smysl života. A když na to mají - proč ne?! - neberme jim naději...

doplněno 07.10.17 23:08:

pesek

- no právě !

doplněno 07.10.17 23:30:

on asi Bůh věděl, proč jich tolik stvořil - jinak by si "neškrt" !

pesek

Blahoslavení chudí duchem,neboť jejich je království nebeské!

Culdo, měla by sis napřed přečíst co píší ti lidé, kteří u té paní byli a pak teprve psát svůj názor. Ti lidé právě vysvětlují, že za ní šli protože měli těžký problém a věřili, že jim opravdu pomůže. Píší jak byli zklamáni a doslova okradení a že ta paní tyje z neštěstí druhých a že jim nejenom nepomohla, ale dokonce i ublížila svým chováním. Tomu teda já neříkám "pokec" u psychologa, nebo psychiatra. Protože to jsou lékaři a ne podvodníci a rozhodně neokrádají své pacienty a navíc dokáží pomoci. A nemysli si, že ti lidé na to "mají". Zřejmě máš na mysli peníze. Nemají a někteří si na návštěvu u ní dokonce šetřili a pak teprve viděli jak nalětěli. Proto ti lidé informují ostatní, aby před ní varovali. Snad mi nechceš říct, že ty bys nechala třeba slepého člověka vstoupit do vozovky, kdybys viděla, že jede auto. Snad bys zasáhla, nebo ne? A tady to je stejné. Jo, kdyby se ti ten člověk vzepřel a přes tvou snahu do vozovky vstoupil, tak to už se pak nedá nic dělat. Ale pokud vím, že někdo někomu dělá zlo a já mohu těm druhým, kteří se ptají, říct jak to je a varovat je, tak to teda já určitě udělám. Jak se pak každý zachová, to už neovlivním, ale svou člověčí roli jsem splnila. Přece nebudu mlčky přihlížet a myslet si, když jsi chudý duchem, tvoje věc, tak si tam jdi a uvidíš.

culdabulda1*

Suzy

- no jo - to je taky pravda - jenom mi přijde zvláštní, že tolik lidí takovým praktikám a různým léčitelům věří a bez konzultace třeba s kartářkou neudělají takříkajíc "ani krok" ! - takže na tom něco být musí - asi teda ...

Taky mi přijde zhůvěřilé, že tito podvodníci dostávají tolik prostoru v televizi a médiích ! - naše společnost tedy logicky vidí, že slepí vstupují do vozovky a nic proti tomu nedělá, že? - přece by stát měl - jako sociální a demokratická instituce - alespoň trochu chránit i své nesvéprávné občany. A stejným způsobem své lidi ničí i propagováním a nabízením půjček - to je snad ještě zhůvěřilejší, nežli kartáři a věštkyně, neboť ti na dluh nevěští a když na to člověk nemá, tak za nimi nejde (anebo si na to půjčí !) *zed*

doplněno 08.10.17 12:28:

nejvíc mne tedy "nazdvihlo to" - že byly zákonem umožněny exekuce i na nezletilé děti (za neplacení odvozu odpadků) - to je snad zlej sen !

doplněno 08.10.17 12:32:

- a navíc si myslím že ti "nesvéprávní" jedinci Vašim dobrým radám stejně neuvěří - já říkám, že každej si musí "nabít hubu sám" - pak teprve prozře.

Taky mi přijde zhůvěřilé, že tito podvodníci dostávají tolik prostoru v televizi a médiích

Peníze, jak známo, nepáchnou - a pokud si zaplatíte příslušný prostor a současně nebude vaše konání odporovat zákonu (a tihle to mají většinou dobře ošetřené), pak se můžete v médiich rovněž projevovat dle libosti.

naše společnost tedy logicky vidí, že slepí vstupují do vozovky a nic proti tomu nedělá, že? - přece by stát měl - jako sociální a demokratická instituce - alespoň trochu chránit i své nesvéprávné občany.

Zabránit svéprávnému slepci ve vstupu do vozovky prakticky nelze - možná jen násilím, jednalo-li by se o stav "krajní nouze". Osoby s (soudně) omezenou svéprávností pak mají své opatrovníky, kteří za ně nesou zodpovědnost.

culdabulda1*

jedubabicka

- nemyslím ani tak nesvéprávné osoby - jako spíš blbé - těch je spousta a v dnešní společnosti mohou bohužel všechno !

wichi

Tak "Pastelce" bylo letos 66 let, pro toho kdo se ptá a mám pocit že bude nějaké slovenské romské národnostu. V televizi miloučká, usměvavá, samé holčičky moje, děvčátka apod. V soukromí naprostá arogance, hlavně ženský uráží, ponižuje, zesměšňuje, nedej bože když ji řeknete svůj názor. To jste rádi když to setkání s ní přežijete ve zdraví. Hlavně přímo vyžaduje aby ji každý chválil, jak na své roky nevypadá, jak jí to sluší apod. Když ji po osobním setkání vidím v televizi, tak si uvědomuji, jaká je to přetvářka a faleš a všichni jí můžou být ukradení a pohrdá jimi. Hlavně ale aby volali a kupovali si její CD. Jestli má nějaký dar od boha, tak není vůbec pokorná a toho daru zneužívá. Stále se vychvaluje jak je dobrá , se svým synáčkem nejlepší v republice lektoři a mistři. Myslím, že Ti co jsou dobří, tak nelezou do televize apod. Všimněte si, že do televize volají z 80% ženy, které jsou bez partnera a ty co partnera mají, tak jim radí, že manželství nestojí za nic a mají doma ničemu. Kdyby ti volající, co ji tak bezmezně obdivují a milují ji poznali osobně, tak by se nestačili divit, jak je to pravý opak než ji znají z televize. Už jenom ten vražedný pohled, když ji volající oponuje, že to manželství má fajn. Ona přece říká že ne a tak to je! Jak si někdo dovoluje jí odporovat. Takže moje zkušenost s ní stála za ty prachy, abych si řekla "děkuji,ale už nikdy více, ani zadarmo." Kdybych se s ní nesetkala, tak bych si doteď myslela jak je to skvělý člověk. Jsem sice naprosto znemožněná, ale děkuji bohu, že jsem to přežila a hlavně prozřela.

pt®

"wichi", v žádném případě to není dar od Boha, protože Bůh má věštění v ohavnosti. Je to napojení na duchovní síly v odporu proti Bohu. Takoví lidé ztracejí cit, soucit, nedivím se, že na Vás nepůsobila dobře...

jamec

Pro Wichi,...píšete to přesně, jak já to cítím a vidím už delší dobu,...na štěstí jsem u ní nikdy nebyla, ale sleduji ji už cca 2 roky v TV,.. a je přesné to, že než začala vydávat ty svoje CD, tak byla milion x pokornější, než je teď, do každého cpe ty svoje nesmysly a když někdo řekne, že CD ještě nemá, vona na to- néééé, to není možné vždyť už ho má skoro každý, to se musím smát,...je fakt , že některá témata při jejím vysílání jsou zajímavá a člověk si říká, jak je možné, že to ví,.. ale převážně vnucuje a pořád se chválí,...opravdu zvláštní,...prostě hrozně se změnila těmi CD a pro mě jako pro diváka je to její chování velice nepříjemné,... nakonec mám i vysledováno v poslední době, že to asi vadí již více lidem, protože už tolik nevolají jako dříve, ...dnes ji třeba sleduji a ona 10min. mluví než někdo zavolá, mezi telefonáty jsou velké odstupy a to nebývalo než začala " rejžovat" na těch CD,...ale každý svého štěstí strůjcem a pokud chce utrácet peníze za ty jejich linky předražené, ..jeho problém !

wichi

Pro jamec. Já jsem jí volala někdy v květnu poprvé a naposled (abych zjistila, že jsem blb) a visela jsem na lince asi15 min. Stálo mě to 1.200.- Kč. Takže tam ty lidi trčí na lince něž je spojí, aby z každého volajícího měli alespoň 1.000,- Kč. A asi jich volá jak píšete stále méně, tak jsou prostoje delší a i ona to pociťuje, že musí déle blábolit a nabádat "slezte z těch záclon a poďte volat". Když lidi zjistí kolik ve finále zaplatí, tak už tam nezavolají. Jen mě udivuje, že tam volají 80-ti letí a to dokonce i několikrát. To už jsou zoufalci a nebo si chtějí jen povídat. Ale pusťte si někdy vysílání ve čtvrtek kde je Anie, to je taky arogantní a samochválou na sobě nešetřící "materiál".

iz*

Co so máme představit pod nejednoznačným obratem "plodná zkušenost"?

hledac
hodnocení

0x
Je jí 67, v červnu 68. Podle rejstříku podnikatelů

hodnocení

0x

Je to její svědomí, jak se chová k světu a pokud něco nad námi je, jistě dojde ke spravedlivé odměně. A každý z nás je svéprávný, takže když využije její služby, jeho rozhodnutí. Když nechce, nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma alenka pastelka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]