Nejste přihlášen/a.
Asi je moderní slavit kde co. Pro kojence se pořádají velkolepé párty a oslavují se i měsíční vztahy. Možná se slaví i to, že někdo někomu dá.. No, s manželem mám vztah 37 let, někdy je slunečno a jindy pod mrakem. Ale co bychom si dávali za dary to netuším. Večeře, vínko, kytka, prostě si uděláme hezký večer ale ten si děláme několikrát do roka a nemusíme čekat na výročí.
Souhlasím s Liduš. Oslavuje se dnes kde co. Kdo, kde s kým, jak, pro koho...velkolepé párty s balónky, lampióny a ohňostroji, ječícími dětmi, po vzoru amíků. Nebylo by lepší vyjít si vpodvečer sami do lesa na procházku, dát si pusu a říct - ať nám to vydrží další rok? A pak se doma vzájemně prohlédnout a vytahat si klíšťata.
4. října budeme mít s mužem 42 let od svatby. No a co? Nikoho jiného to nezajímá. Jen my jsme rádi, že nám to vydrželo. Občas byly i trhliny. Každý rok od něj na výročí svatby dostanu kytku. Pěknou. Nezapomene. Jinak nic, žádná párty, žádné večeře. Vezme mě za ruku a já si řeknu...však já vím...
Nevím, proč nějak bouřlivě oslavovat rok vztahu /ne rok od svatby/. Takových vztahů, takových roků ještě bude...zatím není důvod. Počkejte si na zlatou svatbu a pak teprve oslavujte, co hrdlo ráčí. Vzpomeňtře si na film Zlatá svatba s Jiřinkou Šebalovou a Bohušem Záhorským. Jak ti si to užili. Takovou oslavu nebude mít zaručeně nikdo z nás.
Stejně tak nechápu ani novoroční oslavy. Lidé vřeští, objímají se, odpalují světlice, líbají se, zvrací...a to všechno jen proto, že mají radost, že jsou opět o rok starší. To není důvod k oslavě, ale k pláči! Jaga.
Objednat společnou romantickou večeři. Jen aby on Vás nepředešel a neměli jste objednány večeře dvě. Tohle spíš zařizuje chlap. Nebo lístek na nějakou společnou akci / koncert, hokej, divadlo/ podle Vašich zájmů, řetízek, hrnek či skleničku s vtipným nápisem, vlasní výrobek /např. lyžařskou čepici/.
To my jsme si našli v přírodě mrňavé lipky a s velkou slávou jsme je zasadili ve významný den 28.10.2000. Museli jsme je chránit pletivem a chodili je zalévat. Když měly výročí, tak jsme se k nim vypravili a fotili se s nimi. Teď to bude 17 let a už se dá pod ně sednout.
Dobrý den, nejdříve si ověřte, že si i Váš partner uvědomuje (pamatuje si), že se blíží výročí - předejdete nemilému překvapení či zklamání. Muži většinou řeší jiné věci, než takovéto. Zdravím!
Jenom poznámka. V případě, že si Váš partner na roční výročí nevzpomene, nemusí to nutně znamenat, že je láska v troskách - může to být jen jeho horší pamětí .
Pokud to vaše přátelství je opravdu vážné a myslíte ho oba spolu táhnout dál i do budoucna tak bych navrhoval domluvit se spolu a zařídit uzavření manželství. Mohl by to být ten nejkrásnější dárek pro vás oba který by jste si dali sami sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.