Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek rok

Od: nickname odpovědí: 12 změna:
Ahoj, s přítelem budeme slavit jeden rok vztahu. Nějaký nápad na dárek/pozornost? Například z vlastní zkušenosti? Dekuji moc

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Asi je moderní slavit kde co. Pro kojence se pořádají velkolepé párty a oslavují se i měsíční vztahy. Možná se slaví i to, že někdo někomu dá.. No, s manželem mám vztah 37 let, někdy je slunečno a jindy pod mrakem. Ale co bychom si dávali za dary to netuším. Večeře, vínko, kytka, prostě si uděláme hezký večer ale ten si děláme několikrát do roka a nemusíme čekat na výročí.

hodnocení

1x

Já si začínám myslet, že dárky jsou jakýmsi testem toho, jak svého odarovávaného, neznáme. Přece ho znáte, víte, co ho těší, víte, že to nemá být dar, ale jen pozornost pro radost. Jenom vy ho znáte/neznáte.;)

hodnocení

1x

Souhlasím s Liduš. Oslavuje se dnes kde co. Kdo, kde s kým, jak, pro koho...velkolepé párty s balónky, lampióny a ohňostroji, ječícími dětmi, po vzoru amíků. Nebylo by lepší vyjít si vpodvečer sami do lesa na procházku, dát si pusu a říct - ať nám to vydrží další rok? A pak se doma vzájemně prohlédnout a vytahat si klíšťata. :)

4. října budeme mít s mužem 42 let od svatby. No a co? Nikoho jiného to nezajímá. Jen my jsme rádi, že nám to vydrželo. Občas byly i trhliny. Každý rok od něj na výročí svatby dostanu kytku. Pěknou. Nezapomene. Jinak nic, žádná párty, žádné večeře. Vezme mě za ruku a já si řeknu...však já vím...

Nevím, proč nějak bouřlivě oslavovat rok vztahu /ne rok od svatby/. Takových vztahů, takových roků ještě bude...zatím není důvod. Počkejte si na zlatou svatbu a pak teprve oslavujte, co hrdlo ráčí. Vzpomeňtře si na film Zlatá svatba s Jiřinkou Šebalovou a Bohušem Záhorským. Jak ti si to užili. Takovou oslavu nebude mít zaručeně nikdo z nás. *smich*

Stejně tak nechápu ani novoroční oslavy. Lidé vřeští, objímají se, odpalují světlice, líbají se, zvrací...a to všechno jen proto, že mají radost, že jsou opět o rok starší. To není důvod k oslavě, ale k pláči! *ee* Jaga.

amo

No ja mám ráda zlato a na kazde vyroci seznámeni dostanu neco zlateho, mam uz hezkou zasobu, takze v pripade nouze prezijeme v pohode, na výroci svatby dostávám lahvinku dobreho moku, ktery spolu vypijeme *zdravi*

liska*
hodnocení

0x

Objednat společnou romantickou večeři. Jen aby on Vás nepředešel a neměli jste objednány večeře dvě. Tohle spíš zařizuje chlap. Nebo lístek na nějakou společnou akci / koncert, hokej, divadlo/ podle Vašich zájmů, řetízek, hrnek či skleničku s vtipným nápisem, vlasní výrobek /např. lyžařskou čepici/.

doplněno 05.09.17 21:24:

To my jsme si našli v přírodě mrňavé lipky a s velkou slávou jsme je zasadili ve významný den 28.10.2000. Museli jsme je chránit pletivem a chodili je zalévat. Když měly výročí, tak jsme se k nim vypravili a fotili se s nimi. Teď to bude 17 let a už se dá pod ně sednout.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejdříve si ověřte, že si i Váš partner uvědomuje (pamatuje si), že se blíží výročí - předejdete nemilému překvapení či zklamání. Muži většinou řeší jiné věci, než takovéto. Zdravím!

doplněno 07.09.17 08:36:

Jenom poznámka. V případě, že si Váš partner na roční výročí nevzpomene, nemusí to nutně znamenat, že je láska v troskách - může to být jen jeho horší pamětí .

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já bych to nijak nepřeháněla. Po svých životních zkušenostech matně tuším, že některým mužům je jakékoliv výročí úplně jedno...ani si na něho nevzpomenou. Ale třeba se pletu a váš přítel vás překvapí sám.

rubko
hodnocení

0x

Pokud to vaše přátelství je opravdu vážné a myslíte ho oba spolu táhnout dál i do budoucna tak bych navrhoval domluvit se spolu a zařídit uzavření manželství. Mohl by to být ten nejkrásnější dárek pro vás oba který by jste si dali sami sobě.

liska*

Teď jestli jim je sedmnáct nebo třiatřicet?!?

vilik*
Jo, a jestli už třeba nejsou ženatý a vdaná:).
Mám naštěstí takovou partnerku, která podobné nesmysly nevyžaduje. Já na vztah mobil s připomenutím nepotřebuju.

hodnocení

0x
Můžeme si položit otázku, co je vlastně začátek vztahu?
Okamžik, kdy jsem na druhém chodníku zahlédl bezva holku, ale trvalo půl roku, než šla poprvé na rande a další půlrok trvalo než podlehla?

lenicka*
hodnocení

0x

Příteli bych koupila něco co vás spojuje, něco co by jste mohli zažít třeba spolu, nějaký společný víkend, welness na nějakém hezkém místě třeba :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]