Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezkrotná Angelika - proč jela na jih?

Od: macvac odpovědí: 11 změna:

Dnes jsem sledoval s manželkou na čt1 výše uvedený film,a zarazila mně

jedna nesrovnalost.Angelika zahlédne svého milého Jofrého ve sklepě a rozhodne se

že ho pojede hledat na jih.Což nechápu.Buď su blbé já nebo Angelika.Asi to bude ve Francii

takový zvyk.Když třeba někoho zahlédneme na púdě tak ho jedeme hledat na sever,ve spížce tak

na západ v ložnici tak...

Nevím možná jsem děj nesledoval dost pozorně.

Za vysvětlení předem díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To jsem se pochechtala! *haha*

72mona3*
hodnocení

2x

Jestli si to dobře pamatuji, tak to, co popisujete, bylo zmíněno hned na začátku filmu. (Nebo na konci předešlého?) Ona ho viděla, on před ní utekl. A proto ho jela hledat tam, kam jí to poradil starý přítel jejího muže. Tedy na jih.

Film je to starý, už bych ho označila za klasiku, ovšem stále má své kouzlo. Červenou knihovnu moc ráda nemám, ale když natrefím na Angeliku, ráda se podívám. M.

hodnocení

1x

Zkuste si třeba myslet, že v době, kdy Angelika a její muž žili klidným životem, sdělil jí, že pro nějaké nepříjemné chvíle má v záloze loď v některém přístavu ve Středomoří. Také tam vystupuje jakýsi starý muž, zřejmě Peyracův důvěrník. Ten mohl něco vědět a prozradit.

Nepátrejte po logických detailech u pohádek pro dospělé :).

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, Angelika, jako správná partnerka, věděla, že její partner má rád teplo - tak ho hledala na jihu Francie a nikoliv na severních horách. Jenže, toto je "prd" proti tomu, že Angelika je stále hezky upravená, namalovaná, nakadeřená a i když nemá žádné zavazadlo, tak oblečení poměrně často mění. Nepřemýšlet, ale jen sledovat a být vděčný za barevný film, který nestárne. Zdravím!

doplněno 02.09.17 20:59:

Mimochodem, já jsem zase "nepobral", jak to bylo v seriálu Chalupáři s mladým Bláhou, který se těžce zranil na motorce, pan Huml ho jako zachránil a v dalším záběru se mladý Bláha rozčiluje ráno u autobusu, že pan Menšík ještě nejede. Takže, toto je také záhada.

doplněno 02.09.17 21:04:

boho - starý a okoukaný film to může být pro určitou generaci, ale pro mladší to může být film neznámý.

boho

Ja se jen divim, ze nekoho jeste bavi koukat na okoukany film, dejove uz nicim neprekvapi, stereotyp nesnasim, to uz radeji nejaky turecky nebo mexicky serial, telenovelu s barvitym dejem, hlavne pokud to bude novinka a zajimavi herci. Ješte by mohli davat tu novou verzi Angeliky, je to pry paskvil, ale aspon neokoukany *alene*

hodnocení

0x

nějak vás nechápu, proč by sklep nebo spíž měly rozhodovat o směru, kam se vydat, to je přece hloupost, vždyť každý dům má tyto místnosti na jinou stranu,

macvac
hodnocení

Právě v tom je ten paradox.Když někoho zahlédnu ve sklepě tak ho budu

hledat někde v domě nebo okolí.Ale Angelika sedla do kočáru a vydala se ho

hledat někam daleko na jih.

jofa*