Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EMAIL: Pačko Páťa

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Taky vám napsala nebo máte stejný text s jiným jménem? Zaujalo mě pačko Páťa. *smich2*

Tyhle maily už začínají být rafinované.

Ahoj!,
Jsem už bohužel delší dobu sama,a ráda bych to změnila. Co bys třeba řekl na to někam vyjet, pokecat, se poznat víc?
Ráda bych ti poslala pár fotek, ale nejde mi to z mobilu přiložit, koukni tady na můj profil a já si tě přidám do přátel a můžem si napsat víc.
Pačko,
Páťa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne - mně píšou russkije děvočki a fotky přikládají *smich*

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. I mně chodí takovéto nevyžádané emaily. Většinou mě nějaké pochybné ženštiny zvou na kafčo. Nechápu proč Házím tento odpad do spamu nebo rovnou mažu.

hodnocení

0x

To by mě zajímalo, jak se člověk dostane do sféry vlivu takovýhle "Páti". Mně nechodí nic (doufám, že to tak zůstane). Tedy krom nabídek e-shopů a dalších obchodních nabídek. A to mám jeden mail na všechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]