Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah -neduvera

Od: see odpovědí: 8 změna:
Zdravim,chtel bych slyset nazor co si mam myslet. mam vztah s partnerkou,momentalne jsem si nasel na mesic brigadu v rakousku,abychom mohli jet na dovolenou a jeste neco nam zbylo. Partnerce to z prvu vadilo ze nemam stalou praci a ted kdyz neni doma jsem ze skypu(omlouvam se,ale proveruj-duveruj)jsem na skypu nasel,jak si pise se svoji maminkou,a maminka ji napsala a co (moje jmeno) ,jak dlouho tam bude?a nechces ho ukecat at je tam tri mesice,at mas klid?a partnerka ji odepise,nechce tam byt hajizl. o dovolene jsem se bavil a rekl jsem ji,ze radsi at propadnou dva tisice zaloha,ale ze bych povyrazil na nasi prvni dovolenou jinam,nez mame vybrano.Vadi mi,ze tam jedou sami jeji kamaradi snad jedna partnerka nektereho a ja a ona. Kdyz jsem ji to rekl tu zmenu,tak mi odpovedela ze kdyz nepojedu,takze ona pojede sama. Kdo se ponori do hloubky a otali me rict k tomu svuj nazor,jak to vnimat popripade jak zacit reagovat a k ni se chovat a ci zrusit dovolenou nebo ne.dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

4x

Dobrý den. Ten váš vztah je takový divný, ne? Nechte svoji přítelkyni jet s kamarády a sám si zajeďte tam, kam chcete vy. Má to být vaše první dovolená a ještě ani na ní se neshodnete... A ještě ta komunikace s maminou. Mně by takový vztah asi nebavil.

pohanka*
hodnocení

3x

Jenom pro upřesnění. Ona napíše mámě, že nechcete být v cizině o 2 měsíce déle a mluví o Vás - hajzl? Vás to neurazilo?

Jestli jsem to pochopila správně, tak Vy pro ni nemáte žádnou cenu.

Jak o Vás asi mluví jindy? Zachovejte se jako muž a sbalte si svoje věci a odejděte. Ta žena Vás nemá ráda.

Ve vztahu není úcta, a nyní ani důvěra. Nemáte na čem stavět. Zmizte, čím dřív, tím lépe.

Kromě toho, ta Vaše letní dovolená by stejně byla asi až příští rok, nebo jste po třech měsících chtěli jet na dovolenou na hory?

see
hodnocení

jeste podotykam, bere antidepresiva a ja ze zacatku vztahu s ni vecne rozebiral ze mi je neverna z podezreni, ze je furt na mobilu. ted uz mobil opadl ale resi problemy co se tykaji nas dvou, s jeji mamkou. Kdyz jsem na navsteve u jeji mamky tak se ke mne mamka chova hezky. nevim co si o tom mam myslet.v posteli mi rekla ted naposledy, ze nema vubec chute na sex(kdyz jsem ji odpovedel, ze jestlu jsem ji prestal vzrusovat, rekla ze to ne, ze ji vzrusuju.(na internetu pisi, ze za zmenu v chovani a k chuti k sexu muzou antidepresiva). ze zacatku byla nymfa, a ted to chce min a min. treba soudruzi delam nekde chybu ja,co myslite? mel bych podle vas prestat s ni resit nas vztah jako neveru atd, kdyz mi treba jako ani neni? ona me na otazku byla by jsi mi nekdy neverna odpovedela,,podle situace,,. nejsem uplakany maly dite, ale jak mile budu tvrdsi,vim ze to bude horsi. urcite nechci byt jen ten, co vse financuje a pak je odkopnut.bylo to tak u kazde a nechci aby se to stalo znovu..rad platim,ale neznam asi meze..
doplněno 29.08.17 13:34: ps: tohle mi odepsala kdyz jsem ji napsalze ani sama nevi co ke mne citi.
ona: Nemůžu za to, prostě si to mezi námi nedokážu představit do budoucna,, snažím se ale nejde mi to třeba se to zlepší
iz*

Chyb podle mne děláte víc.

Partnerský vztah vyžaduje nejen vzájemnou důvěru, ale také podporu v případě potřeby. Komunikace s jinými lidmi znamená komunikaci s jinými lidmi. Nikoliv nevěru.

Podezřívavostí a žárlivostí můžete vztah úplně zničit.

Jestli vaše partnerka není zdravá a užívá antidepresiva, může se to promítat nejen do intimního života, ale i do toho, jak o vztahu nebo o Vás mluví.

Partnerčiny pochybnosti, jednání i vyjadřování jste mohl ovlivnit (i vyprovokovat) svou podezřívavostí. Samozřejmě ji to neomlouvá, přes Vaše jednání by o Vás neměla používat podobné výrazy, ale mohlo by to něco vysvětlit*).

Jestli o svém vztahu uvažujete tak, jak zde píšete, nemá podle mne mnoho šancí. Partneři si mají být oporou, měli by si důvěřovat. A nepřemýšlet o tom, jestli "náhodou nejste jen tím, kdo vše platí".

Pokud své partnerce nedůvěřujete, nemá moc smysl v takovém vztahu pokračovat.

___

K dovolené:

Chápu, že Vás společná dovolená s lidmi, které ani pořádně neznáte (vysvětlil jste to takto partnerce?), neláká.

Ale i zde platí, že pokud jste se na něčem dohodli, neměl byste hledat cestu, jak se tomu vyhnout. Na návrh společné dovolené s kamarády jenom jednoho z Vás jste přece vůbec nemusel přistupovat. Od začátku jste mohl prosazovat jinou možnost, hledat jiný způsob trávení dovolené.

Návrh nechat partnerku jet samotnou podle mne není od věci.

____

*) Pro jistotu: Nechci partenerčino vyjadřování omlouvat. Nelíbí se mi stejně jako Vám a všem odpovídajícím. Jenom si myslím, že bychom neměli zapomínat, že její jednání může být ovlivněno i jejím zdravotním stavem.

nechci byt jen ten, co vse financuje a pak je odkopnut.bylo to tak u kazde
Možná děláte něco špatně? Ale co to je můžete vědět jen vy sám.

ladinpraha*
hodnocení

3x

Takto tě hodnotí ve směru k matce? Tak pokud ti tohle nestačí, tak se k sobě asi hodíte. *nevi*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, není to vždy, ale nyní naprosto souhlasím s uživatelkou @pohanka. Ta dcera (Vaše partnerka) a její matka uvažují o mužích stejně - bez slitování, bez lásky, pokrytecky a patrně je uznávají jen z vypočítavosti a pro svůj prospěch. Hajzl není rozhodně lichotka a vyjadřování milující ženy - to bych řešil dříve, než dovolenou, resp. další (i finanční) investici do toho vztahu. Zdravím!

daisy
hodnocení

0x

1. Doufám, že nejsi tak hloupý, aby jsi tu dovolenou za ní platil. Ať si jede, ale ať platí ze svého. A jestli jí platíš třeba véči a kino, tak s tím taky přestaň.

2. Jestli se o tobě takhle vyjadřuje(jako o hajzlovi) bezdůvodně, tak ti určitě už začíná docházet, že ve vztahu není z důvodů citů k tobě a že v tom případě nemá vztah cenu. Já být tebou se sní rozejdu anebo minimálně začnu sledovat její chování a všímat si toho, jak se k tobě chová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]