Mám takové dilema. Chtěl bych do koupit 2 věci a obě jsou dost nákladnè pro mě. Když si koupím první věc rak mi zbylou peníze a mužů ji mít hned, ale je to věc bez které se dokážu obejít. Druhá věc je o něco dražší a moje praní od malička, ale to jestli si ji budu moct splnit nezávisí na mě, ale na někom jiném a nejsem si jist zdali by byl schopen mi to zařídit. V prvním případě se jedna o nový telefon v druhem cesta, příští léto do USA.
Dobrý den. Já bych si koupila levnější mobil, ušetřila peníze a ještě došetřila a do USA bych jela pak. Nemusí to být přeci hned to příští léto.
an6r3w*
No chtěl bych další léto, protože to budu po maturitě a pak jdu na vysokou, ale budu muset být s největší pravděpodobností na internátu a budu muset přispívat na školu, také z vlastních příjmů, takže se obávám, že bych už asi nenašetřil. :/
Nový telefon je ta nejzbytečnější věc na světe, bez které se dá žít. Dej v životě přednost tomu, na co budeš ve stáří vzpomínat a vyprávět o tom Zážitky! Užívej si realného života, svobody, radosti a na telefon se vyser, protože ho vážně NEPOTŘEBUJEŠ. Pouze konzumní společnost Tě nutí si telefon koupit. Nebuď hlupák a žíj svůj život nezávisle
mot
tomu never, ve stari si ty zazitky uz stejne nebudes pamatovat
phdr
mot: Stáří je velmi relativní pojem. Někdo se cítí být starý v 70 a někdo až ve 100 S tou pamětí ale nemáš pravdu. Lidé staršího věku mají poměrně dobrou dlouhodobou paměť a dokáží barvitě popsat, co dělali před 50 lety, ale neví, co měli na snídani
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.