Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rozhodnout?

Od: an6r3w* odpovědí: 12 změna:
Mám takové dilema. Chtěl bych do koupit 2 věci a obě jsou dost nákladnè pro mě. Když si koupím první věc rak mi zbylou peníze a mužů ji mít hned, ale je to věc bez které se dokážu obejít. Druhá věc je o něco dražší a moje praní od malička, ale to jestli si ji budu moct splnit nezávisí na mě, ale na někom jiném a nejsem si jist zdali by byl schopen mi to zařídit. V prvním případě se jedna o nový telefon v druhem cesta, příští léto do USA.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zážitky Vám nikdo nevezme ;)

Já bych rozhodně volila USA a pokud to nevyjde, mobilů je všude spoustu, ten můžete koupit kdykoliv.

cechacek*
hodnocení

2x

Já bych volil cestu do USA vidět a v klidu večer se procházet po Baltimore, Atlantě, Mephisu, Oaklandu, Deitroitu je zážitek na celý život.

hodnocení

1x

Souhlasím. Vybral bych si cestu.

hodnocení

1x

šel bych cestou zvýšení příjmů. abych si mohl pořídit oboje...

an6r3w*

Snažím se, jak to jen jde, ale poád to je málo. :D

hodnocení

1x

Pokud máš možnost dostat se do USA s možností tam pracovat, vyděláš si i na ten telefon (a možná i na cadillac :) )

an6r3w*

Takhle bych to mohl mít. No uvidím tak do měsíce se to dozvím.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já bych si koupila levnější mobil, ušetřila peníze a ještě došetřila a do USA bych jela pak. Nemusí to být přeci hned to příští léto.

an6r3w*

No chtěl bych další léto, protože to budu po maturitě a pak jdu na vysokou, ale budu muset být s největší pravděpodobností na internátu a budu muset přispívat na školu, také z vlastních příjmů, takže se obávám, že bych už asi nenašetřil. :/

phdr
hodnocení

0x

Nový telefon je ta nejzbytečnější věc na světe, bez které se dá žít. Dej v životě přednost tomu, na co budeš ve stáří vzpomínat a vyprávět o tom :) Zážitky! Užívej si realného života, svobody, radosti a na telefon se vyser, protože ho vážně NEPOTŘEBUJEŠ. Pouze konzumní společnost Tě nutí si telefon koupit. Nebuď hlupák a žíj svůj život nezávisle :)

mot
tomu never, ve stari si ty zazitky uz stejne nebudes pamatovat :)
phdr

mot: Stáří je velmi relativní pojem. Někdo se cítí být starý v 70 a někdo až ve 100 :) S tou pamětí ale nemáš pravdu. Lidé staršího věku mají poměrně dobrou dlouhodobou paměť a dokáží barvitě popsat, co dělali před 50 lety, ale neví, co měli na snídani :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]