Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi silný sen

Od: gua odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, zdál se mi velice silný sen, nad kterým přemýšlím ještě teď. Byl o klukovi, kterého mám ráda, v tom snu byl ,,zaporak,, prostě hodně zlý člověk a končilo to tak, že byl shozen do bažiny aby se utopil, najednou se topily dvě osoby, jakoby ta jedna byla dobro a druhá zlo a oči toho dobra me stále sledovaly a já jsem ho chtela stále zachránit, protože i přesto, jak byl v tom snu zlý, jsem ho mela stále ráda.
mam z toho snů zvláštní pocity, stále nad tím musim přemýšlet, asi mi už hrabe na maják, že? Taky nevim, jak bych hledala výklad ve snáři

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já si myslím, že většina snů se dá objasnit, když se nad tím člověk zamyslí - přání, obavy, podvědomí, prožité zážitky... Člověk si ze snu často může uvědomit věci, které si normálně nepřipouští. Zkus popřemýšlet, co by sen mohl symbolizovat - to nejlépe víš ty. Já bych třeba řekla, že sis třeba na tom klukovi uvědomila nějakou špatnou vlastnost (nebo ne a ten sen Ti říká, že jí má) a mozek Ti naznačoval, že ho stejně máš ráda, i přes tu špatnou vlastnost.

doplněno 26.08.17 19:51:

Myslím, že je to tak u všech lidí, které máme rádi, ať už u příbuzných, kamarádů nebo u někoho, do koho jsme zamilovaní.

Elis, moc se mi líbí tvé vysvětlení. Všimla sis, jak zamilovanost dovede změnit v klad tu vlastnost, o které víme, že není dobrá?

kucharinka*
hodnocení

Je to pravda! :) Přesné vysvětlení

hodnocení

2x

Sen není založen na žádných zákonitostech ani fyzikálních, ani časových, ani logických. Projeví se v něm to, co máme v podvědomí. Co jsme prožili, čeho se obáváme. Buď se zbavuje balastu, který sebou z minula neseme, kapku mi to připomíná cleaner. Anebo nám říká, čeho se obáváme. Takový kapku jako 6. smysl. 6. smysl je místo, kde se, jako skládačka, skládají vjemy, které jsme sice zaznamenali, ale nedali do souvislostí. :-D Je možné, že svému klukovi zas až tak nevěříte nebo se bojíte věřit.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, sny jsou pouhé noční čištění mozku a přesouvání informací z jedné jeho části do druhé -

nevěnujte tomu větší pozornost (nemá to význam a je to zbytečné). Zdravím!

doplněno 27.08.17 21:52:

kucharinka - to jsem rád, že už v tom snu máte jasno a jste uklidněná.

hodnocení

0x

Nebo k Vám pronikl střípek z minulých životů, dějě se. Snáře jsou zábavná literatúra. V každém případě to byl sen a je to pryč, pokud nechcete -l hledat příčiny hluboko v sobě. Pak jedině kontaktovat někoho s výkladem min . životů, je jich na internetu dost. Často nám chce něco sdělit naše duše.

pt®
hodnocení

0x

babička říkávala: "...sen a bzdina, jedna novina..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]