Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s tím hubnutím?

Od: ben® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, tak se mně nějak neudělalo jasno v této otázce. Proč každá (+-) druhá žena či dívka touží zhubnout, když (údajně, snad, prý) každý (+-) druhý muž či chlapec obdivuje baculky, macaté a slovanské typy žen a dívek? Děkuji Vám za zamyšlení a rady viz rubrika. Zdravím!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Tak nad tím dumám. Vzhledem k tomu, že hubne kdejaká celebrita a ženské časopisy jsou také plné rad na hubnutí, tak jsou ženy a dívky tak zblbé a celebrity jsou pro ně vzorem, že hubnou také. Tedy některé. Podle toho, jak vystavují své špeky na odiv, tak ty otylé ženštiny mají nadbytek sebevědomí, takže nehubnou. Anebo je jim doma říkáno, jak jsou krásné a přitažlivé a že hubnout nepotřebují. Vysvětlení jiné nemám. Jinak v mém okolí se vyskytují asi jenom ti první mužové, protože se jim baculky nelíbí. Soudím podle toho, že všechny ženy v naší i široké rodině jsme štíhlé...:)

hodnocení

2x

A jak jste na to přišel, že každý druhý muž, či chlapec obdivuje baculky? Už jsem na tom světě hodně dlouho a ještě jsem takového nepotkala. Teda asi se dvěmi výjimkami. Oba to ale byli černoši. A ten jeden si dokonce takovou i vzal za ženu, ale ona byla doktorka a byla bohatá. Hodně bohatá. Nebylo to v Čechách. On byl taxikář, ale vypadal docela obstojně. No a co dělal? No byl jí v jednom kuse nevěrný s takovýma, co nevypadaly jako ona. Ten druhý byl nějaký úchyl, protože ten to potřeboval k sexu, ty převalující se tuky. Možná že namítnete, že baculka není jako baculka. A to je fakt. Jenomže to co vidím kolem sebe já, tak to jsou někdy hrochyně. A to mluvím o mladých děvčatech. Zrovna před chvílí mi přišla náívštěva, kterou jsem neviděla 5 let. Byla to štíhlá holčina, roztomilá a dbala na svou postavu. Dneska jsem se jí lekla. Asi tak 158 cm vysoká, teda dost malá a váží 70 kg. Úplně zohyzděná. Obrovský zadek, tlustá stehna, a velké poprsí. Prý si předtím než ztloustla nechala udělat implantáty a ty jí teď obrostly tukem, takže horor. Je jí 29 let a má dvě děti. Já ji viděla ještě než se vdala a odstěhovala odtud. Je ze svého vzhledu nešťastná a navšťevuje dietoložku, ale prý to není k ničemu, protože i když se jí podaří něco zhubnout, nabere to zpátky, jakmile jen trochu zhřeší v jídle. No a má problémy doma s manželem. Takže dvě děti a manžel kouká po jiných, po štíhlých. A možná, že není jen u toho koukání.

doplněno 24.08.17 16:59:

Jo a ještě jsem zapomněla. Nosí jenom dlouhé sukně, protože jí otékají kotníky a věčně jí bolí nohy. Ono nosit takovou váhu není žádná sranda, protože jak jsem psala, není vysoká a zřejmě to na takovou váhu není její kostra stavěná.

doplněno 24.08.17 17:17:

Tak to asi píší ti, kteří mluví pouze o sexu. Ale když se uspokojí, koukají na to jinak. A je pravda, že větší úspěch v "podnikání", bude mít spíše macatá slečna, kde je za co chytit.

hodnocení

2x

Ženy touží po momentálním ideálu krasy, by rády napodobily modelky, protože v jejich vl. očích je vidí krásné, uznávané, vynášené do nebe. Všechno jim sluší, jsou úžasně namalované, učesané, tak se tomu falešnému ideálu chtějí přiblížit. Jsou ctižádostiví chlapi, kteří jim dávají přednost (mít vedle sebe exkluziv. ženu), ale většina, která zmoudří a je vyrovnaná, hledá spokojenou ženskou, se kterou se nenudí a je s ní fajn život. Stejně je to sázka do loterie, jak bude žena vypadat po dvou porodech. A zase často zbyde jen to nitro. A jsou i tací, cosi raději sáhnou do měkkého, ženského, než si lámat prsty o kosti.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to nitro je fajn, ale nemusí být zabalené v tom "mastném" obalu . Zdravím!

A teď je třeba definovat, co je baculka a co už tlustoprdka. Podle mě baculka má pouze zaoblené tvary, jako např. Marta Jandová.

72mona3*
hodnocení

1x

No, asi to bude tím, že to, co muži prohlašují, ženy nepovažují za pravdu. ;) Je to stejné, jako když prohlásíte: jdu na jedno :-D M.

doplněno 24.08.17 22:42:

Věřit chlapům? No to snad ne *smich*

A hlavně nevěřit všemu, co se kde píše. Jestliže něco tvrdí +/- každej druhej, tak +/- každej první bude mít názor opačný. ;)

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, když jde muž "na jedno", tak by tomu měla dobrá manželka uvěřit - ostatně, sama ví nejlépe, kolik má muž v peněžence jejího kapesného a může si to ohlídat či regulovat . Zdravím!

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no, já jsem ještě neviděla mužskýho (včetně toho mýho), kterej by se zálibně ohlédl za "baculkou" !

doplněno 24.08.17 16:56:

bene

- no ona dobře vyvinutá "anorektička" není marná ...

ben®
hodnocení

Dobrý den, já také ne, ale potom zase těm normálně hubeným nadávají do anorektiček . Zdravím!

doplněno 24.08.17 17:03:

suzymon - vycházím z toho, co od mužů slýchám nebo spíše čtu: "Hlavně musí mít velká prsa a zadek.", "Ženská musí být za co chytit." nebo "O takovou bych se jen odřel." Můj ideál to není a tyto názory ani nasdílím a ani nepropaguji.

hodnocení

0x

Co je na tom nejasného?

Každá druhá žena či dívka touží zhubnout, protože jenom každý druhý muž či chlapec obdivuje baculky, macaté a slovanské typy žen a dívek.
Hubnou pro ty první samečky, ne? :)

Ale asi by ta věta měla končit "... obdivuje štíhlice", aby zněla srozumitelněji.

PS - připomnělo mi to Starce na chmelu, jak se tam rozpočítávají na prvé a druhé ;)

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji za další názory a příspěvky. Škoda, že toto téma nezajímá také muže - patrně je jim jedno, jak ženy vypadají a ty možná hubnou zbytečně, resp. více kvůli sobě či kvůli jiným ženám, aby jim trochu rozhodily sebevědomí (a sobě ho zvedly). Zdravím!

doplněno 25.08.17 22:17:

72mona3 - a proto musí muži chodit na to "jedno", aby viděli své ženy až po setmění a "pod parou" .

72mona3*

Ano, teď jste na to přišel. Mužům je jedno, jak žena vypadá... když se zhasne *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]