Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se Vás zeptat, navštívili jste někdo pouťovou centrifugu? Jaké jste tam zažívali pocity a co to dělalo s Vaším tělem, potažmo cítili jste rozšířené vidění? Zajímá mne to, neboť mně to láka vyzkoušet ale chci znát nějaké rizika s tím spojené a co to může udělat s lidským tělem. Mám brigádu, kde se hodně nadřu a něco snesu. Je tam přetížení 2G, což může být dosti ale stejné přetížení můžete zažít klidně i v závodním voze, pokud se nepletu, opravte mne kdyžtak.
2G zase není tolik - ve formuli1 zažívají 6,5G - ovšem to není, pochopitelně, něco,co by bylo pro každého.
Piloti letecké akrobacie zažívají až 10G - to už je fakt pro vyvolené.
Ale třeba takový Katun v Mirabilandii dává 4G - a dá se to, je to ale fičák, jel jsem to už několikrát :
Ale je to individuální - bratranci se udělá blbě už jen při pohledu na točící se řetízák .
Centrifuga byla vzdy v pohode, jenom ta hromada predchozich burcaku nedelala dobrotu..
Nastesti jsem to spravil pivem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.