Nejste přihlášen/a.
Po delší době ze mě opadly veškeré iluze o tom, co bych chtěl dělat a teď se chystám začít vůbec něco dělat. Nějak začít musím, nemám v podstatě žádnou praxi a ty brigády ani nepočítám. Vzdělání mám jen středoškolské a navíc gymnázium (na vysokou školu už fakt nemám)-to je pouze všeobecné vzdělání. S cizími jazyky jsem na tom dosti bídně, ale zapracuji na tom, jelikož bych časem rád vyzkoušel i cizinu-doufám, že se to povede.
Teď k práci, kdosi mi tady v minulosti psal, že by mi prospěla i manuální práce! Asi mě to čeká, jelikož se chystám odpovědět na několik inzerátů ohledně práce ve výrobě-respektive automobilky, jež jsou v kraji kde žiji a pracovních příležitostí je zde mnoho. Operátor, či obsluha strojů, jinak řečeno-dělník, to mě čeká, ačkoliv jsem na to dříve ani nepomyslel! Ale nějak začít musím. Já si opravdu zatím nemohu vybírat, buď mi chybí praxe, či nějaké jiné předpoklady, nebo nemám vzdělání a co je to dnes střední škola s maturitou?
Co si o tom myslíte, mám vzít i takovou práci, nebo zkusit i něco jiného, ale co? Díky jen za vážné komentáře.
Na vaše minule založená vlákna jste dostal mnoho odpovědí a jak je vidno, dodnes neděláte nic, ani ty jazyky se doma neučíte. Opravdu nevím, co vám poradit. Snad jen to, abyste si znovu přečet vaše dotazy a jejich odpovědi.
Od posledních vašich dotazů už uběhlo spoustu času a vy jste se už " rozhodl". Gratuluji, to je fofr. Vám již poradit nejde a navíc, zde není "povzbuzovna", ale poradna.
Asi jste to špatně četl(a), vždyť píši, že naopak jsem se už rozhodl, teď už to bude jen otázka napsání životopisu, respektive poskytnutí osobních údajů a pohovor, potom se uvidí co bude dál, z mé strany je věc vyřízená, už jsme se odhodlal. Pokud jde o jazyky, na to také musí být určitý klid a pohoda a celková vyrovnanost a to jsem neměl. To nejsou výmluvy, jen konstatování.
Jinak bych rád slyšel spíše něco povzbudivého a ne typicky české "brblání", ano? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.