Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slibem nezarmoutíš?

Od: blesik® odpovědí: 19 změna:

Má pak vůbec cenu volit a proč?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

0x

za komoušů jsme si stěžovali, že musíme volit jednu jedinou správnou stranu - a teď nechodíme k volbám, aby mohla vládnout zase ta jedna jediná správná strana !

doplněno 22.08.17 15:30:

blesik

- no, jen jsem se tak zamyslela ... ale myslím, že malé strany nemá cenu volit - ty už pomalu zakládá každej, kdo má "díru do pr... " - a většinou jde jenom o získání příspěvku od státu, pokud získají 1,5 % hlasů.

No ale, na druhou stranu - jak si mám té demokracie "užít " když nebudu ani chodit k volbám, ne?!

doplněno 22.08.17 17:44:

blesik

- no pan Kalousek, například nezklame nikdy - tam sázíte na jistotu !

hodnocení

Ale jo, chodíme, ale volíme strany, většinou na základě jejich programu a slibů, jenže je stejně neplněj, což mi připadá jako podvod na voliče. Podle čeho má člověk někoho volit, když ne podle hezkých řečiček, neprofláknutosti, když je osobně nezná? Jen si udělat představu o někom, co o něm říkají, nebo píší a ještě protichůdné názory a pak se ukáže, že se přizpůsobí tlaku v politice a jsou všichni stejní - malá domů.

hodnocení

Já a Kalousek? Chraň Bože! Jen jak ho zahlídnu, tak se mi otevírá kudla v kapse ...

culdabulda1*

blesik

- no vždyť říkám - ten nezklame !

hodnocení

Culdabulda - A co pupínky? Nenaskakují? Mám nějakou novou nemoc, jen ho zahlídnu, tak se osypu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nechodím volit kvůli slibům nebo předvolební kampani či určitým oblíbeným jedincům. Mám svůj dlouhodobý politický (světo)názor, k němu jsem si našel stranu, která má stejný a tu si "hlídám". Dokud ta strana bude mít "můj" názor a směřování, tak ji budu volit. Sliby a kampaň jsou pro nerozhodnuté a pro lidi, kteří politiku moc nesledují či pro lidi bez vlastního názoru (snadno přesvědčitelné). Zdravím!

P.S. Volím stranu, nikoliv jedince.

doplněno 22.08.17 17:41:

blesik - já zatím ne (ta strana mně stále vyhovuje).

doplněno 22.08.17 18:51:

jofa - je to již parlamentní strana a rád bych, aby byla i nadále. Jen ji zde nebudu jmenovat - to je moje věc.

jofa*

ben: Tak to bych tu stranu chtěl vidět, bez slibů, bez populismu. Takovou stranu neznám a pokud existuje, nemůže se nikdy do parlamentu dostat. To je opravdu zbytečný jít k volbám.

hodnocení

Kdo z nás se už za ty roky x krát nezklamal?

V tom případě - proč jsou tam pořád ti samí?

mot
protoze je nekdo z vas porad voli.
pohanka*

Anebo jim dávají svůj hlas právě ti, kteří nevolí. A že jich je.

Jaká strana a politici budou ve Vašem portfoliu závisí jenom na Vás. A jak tady již někdo správně radí, nerozhodujeme se podle předvolebních plakátů, ale názorů, práce, chování a prezentace po delším časovém úseku.

Dnes možnosti jsou a hodně potřebných informací získáte na internetu. A musíte číst i mimo řádky. Není to jenom to líbivé, co vidíme na různých kanálech té černé skříňky v obývacím pokoji.

hodnocení

Já mám pocit, že o každém je něco dobrého i špatného. Záleží na tom, kdo to právě říká, ale i ten někdy může mít pravdu, tak se v tom vyznejte. Dlouho jsem věřila Babišovi a jsem zase zklamaná. Ten je tak mazaný, že si už dávno připravoval půdu, zdatný manipulátor.

culdabulda1*

blesik

- no - to já mu vůbec, ale vůbec nevěřím, ale budu ho volit, pokud mi ho tedy nezavřou.

A pokud ho zavřou, tak Okamuru. Myslím, že je třeba především "odstavit" strany, které zde dosud vládly a jsou tím drzejší, čím jsou zprofanovanější !

hodnocení

Já loni volila Okamuru, protože jsem ho chtěla podpořit a Babiš to měl jisté. Letos budu volit taky Okamuru, protože jsem z Babiše znechucena. Jeho taktika byla připravit své voliče na to, že před volbami ho budou chtít očerňovat, tak aby nepodlehli náhodou tlaku, že je to jen špinavá hra proti němu. Jenže je toho tolik ... Je to špinavá hra, ale jeho.

pohanka*

Babiš má spolupracovníky Zlatušku a Jourovou, k ožehavým otázkám na PL se v 99,9 % se nevyjadřuje. Je zaháčkován u ničení naší krajiny a zemědělské půdy, pro peníze nechá vysévat osivo ošetřené GMO na hodně pozemcích v naší republice. Rostliny GMO mají devastující účinek na půdu, hmyz, včely, alergie.

Jako majitel firem specializující se na lidskou výživu má enormní zájem a stravu s certifikátem halal.

Halal pro stravu muslimů. Aby firma dostala tento certifikát, musí splnit určité, dané podmínky. Též musí zaplatit poplatek. A tento poplatek slouží muslimům financovat jejich aktivity. Babiš platí muslimům daň na likvidaci evropanů.

Babišovy firmy účinně používají na našich polích jedy firmy Monsanto. Ošetřují těmito jedy pole, aby nerostly plevele. Tyto jedy se dostávají do potravin určených pro lidi. Roundup má devastující účinky na plevel i organismus lidí. Co prášek DDT? To možná výše uvedený likvidátor plevelů. Autismus, neplodnost, alzheimer, parkinson i toto může mít tato ,,bojová,, chemie na svědomí. Monsanto výrobce bojových plynů Agent Orange.

Myslím ale, že kdyby to nebyl Babiš, tak to bude někdo jiný.

Babiš je vítač, zakuklenec, od něj nečekám nic rovného.

hodnocení

To všechno už vím, jenom jsem si myslela, že GMO je u nás zakázané? A Rondup, to byla obrovská aféra. Monsanto žalovali obyvatelé okolí jejich továrny, léta se soudili, protože vše zamořili Rondupem a lidi ve velkém umírali na rakovinu. Lidi nakonec svoji žalobu vyhráli a museli být královsky odškodněni. Firmu to přišlo hodně draho, ale na lopatky ji to nepoložilo. I ty jeho metody, jak se dostává k některým firmám, jsou za hranicí, nebo jakým způsobem se domůže toho, co si umínil, je mu jedno, že někoho dožene až k sebevraždě, nebo taky nechal zničit úrodu soukromníka Rondupem. Je toho už opravdu moc.

iz*

K těm metodám, zničení úrody soukromníka a dohnání někoho k sebevraždě máte (žádné neuvádíte) nějaké podklady? Jestli ne, jde jen a jen o očerňování ...

hodnocení

Byla o tom reportáž v Tv a taky se o tom psalo. Klidně můžete říct, že to není pravda, já Vám nic dokazovat nehodlám.

doplněno 29.08.17 16:24:

Já mu k tomu nesvítila.

mot
hmm, takhle by to pred 80 lety taky melo uspech :)
Jako majitel firem specializující se na lidskou výživu má enormní zájem a stravu s certifikátem košer.
Košer pro stravu židů. Aby firma dostala tento certifikát, musí splnit určité, dané podmínky. Též musí zaplatit poplatek. A tento poplatek slouží židům financovat jejich aktivity. Babiš platí židům daň na likvidaci Němců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]