Nejste přihlášen/a.
Třeba měl průjem. A to se blbě vysvětluje. Nebo je to nevyzrálý jedinec, ktery si neumí poradit, tak zdrhá. Nestalo se mi to, ale znám to z filmu.
Tak to mě dostalo. Musím se smát při té představě, ne ale Vám, ale situaci a představuji si to. Zazmatkoval a vybruslil z toho takhle. To nevymyslíš. Někde ve filmu bylo, že kluk na zábavě utekl před holkou okýnkem na záchodě.
Dnes již myslím Ben psal o Járovi Cimrmanovi a úplně jsem si ho v té situaci představila. Jak by to natočil pan Svěrák, jak kličkuje mezi stromy.
Opravdu nestandartní ukončení schůzky. Utekl jak malý, vyplašený zajíc. Já bych se na něj nezlobila. To je příběh, který se jen tak nestává.
Kdoví, co se mu honilo hlavou, třeba že na Vás nestačí? Možná, že se někdy, někde potkáte a dozvíte se pravdu. Nejlepší by bylo se tomu společně zasmát.
A kolik mu bylo? Třeba dostal z něčeho strach. Po kolika minutách to nevydržel? Ne, to se mi nestalo. Když si vás bloknul, tak nemá zájem asi. I bez čárek jsem to pochopila.
To byl zbabělec. Kdyby nebyl, tak by to s vámi vydržel aspoň nějakou dobu a pak byste se v klidu rozloučili a ne toto. A to můžete být ráda, že aspoň přišel. Mně se párkrát stalo, že muž na schůzku ani nedorazil, nechal mě čekat a neomluvil se. Třeba v zimě.
Je možný i to, že to s vámi nemohl vydržet... Z nějakého důvodu. Nechci se vás dotknout. Ale lidé jsou si jsou různě sympatičtí. Třeba jste mu nesedla. Ale i tak to měl nějakou dobu vydržet a rozloučit se. Nebyli jste si souzeni a s jiným to snad vyjde.
Někteří to říct neumí a raději zdrhnou. Třeba tam byla nesympatie a už to nemohl vydržet. Taky jsem jednou měla rande s jedním policistou. Na fotce se mi líbil, ale nepadli jsme si do oka a neměli si co říct. Nechtěl na sebe nic říkat, ale sám se ptal. Připadala jsem si jak u výslechu, ne na rande. Bylo i trapný ticho. Chtěla jsem utýct taky.
Záleží taky jak komu to říct. Někomu se to dá říct v pohodě, že to nevyšlo, ale jiný by se čertil.
Takovych pripadu je hodne, zrovna nedavno o tom byla debata v radiu, jedna zena vypravela jak blbe dopadla na schuzce na inzerat, byla s tim cizim muzem pozvana do restaurace a on po konzumaci sel na záchod a uz se mizera nevratil ani zaplatit utratu, musela platit za oba sama. Takze je lepe komunikovat na poprve jen venku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.