Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosíte už kožené oblečení?

Od: leatherlinda* odpovědí: 22 změna:
Já už ráno vyrazila v koženém saku.Vypadalo to že bude podzimní počasí, tak jsem sáhla po sáčku z černé kozinky. Na podzim se těším, protože miluji koženou módu a ta k němu patří. 8 stupňů stačilo aby mi po pár minutách mrzly ruce takže zítra asi beru už i rukavice. Samozřejmě kožené protože jiné ani nenosím. Odpoledne je hodin do kabelky a jsem v klidu. A co vy? Taky už jste vytáhli něco koženého?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

4x

Žádné kožené oblečení nemám, proto ho ani nenosím.

Ani bych ho nekoupila a ani kožich, ze zásady. Stačí mi kožené boty, nebo z podobného materiálu.

Ráno jsem na sebe hodila plátěnou bundu. Zima nebyla, bylo 11°C.

doplněno 21.08.17 19:00:

Ale prohlídla jsem skříňě po dětech a našla jsem starý pánský kožeňák, kabát, vzor gestapo. Fuj. Takže mám, ale nosit nebudu. *alene*

hodnocení

3x

Kožené nosím akorát polobotky, když už teda musím jít v dlouhých kalhotách. Rukavice nenosím ani kožené, ani žádné jiné, pokud teplota neklesne hluboko pod -10. Dneska jsem se dostal ven až kolem deváté, to už tam bylo cca 14 stupňů, takže plátěné kraťasy a triko s krátkými rukávy a sandály. Na kožich je ještě pár měsíců čas.

doplněno 21.08.17 19:26:

lego - No jo, na koženej řemen jsem zapomněl :-D. Ten nosím taky.

hodnocení

0x

Kozeny remen nosim celorocne.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ne ,na to je čas .Pro mne kožené věci až s podzimem ...zatím chodím v tričku

hodnocení

0x

Koženou bundičku ještě dlouho nevytáhnu, v září se doufám budu ještě koupat. Ráno jsem měla do autoa tričko, dopoledne na kolo džínovou bundičku, ale bylo mi horko. Celoročně nosím koženou peněženku. Ale těšte se, o víkendu se ochladí, ted poslouchám předpoved.

hodnocení

0x

koženou bundu s kožíškem vytáhnu podle počasí nejdřív tak na přelomu října - listopadu.

cicky
hodnocení

0x

Oblečení ještě ne, zatím jen kožený podvazkový pás.

hodnocení

0x

V zimě nenosím žádné rukavice, šátky ani čepice už od 12ti let. Koženou bundu a kalhoty nosím, když už je listopad - prosinec a kožich, či kožíšky jen větrám na ramínku. U nás v podhůří se ale nosí hojně za chumelenice deštníky, tedy ženy.

leatherhonza
hodnocení

0x

No já už také od září nosím kožené sáčko nebo koženou bundu a už jsem přidal i kožené rukavice,bez těch už ted ani ránu, ty k tomu prostě patří!

No jo, kožené rukavice jsem před chvílí odložil. Občas je nosím, bez ohledu na počasí a roční dobu, abych si nenadělal puchýře. Ke krumpáči a lopatě taky prostě patří ;). Ale k "civilu" ani náhodou, pokud není aspoň -15 pod nulou.

honza74
hodnocení

0x

Ahoj Lindo, dnes jsem ráno vytáhnul kožené sáčko a skoro jsem uvažoval i o kožených rukyvicích, jednak se to pěkně doplnuje a k tomu bylo jen 8st. Už se těším až je začnu nosit!

hodnocení

0x

Měla jsem dnes ráno bundičku s kožíškem uvnitř a uvažovala jsem o šále, jela jsem na kole.

chichi

" Od: maky® 21.08.17 18:59

Koženou bundičku ještě dlouho nevytáhnu, v září se doufám budu ještě koupat."*smich*

nikc2
hodnocení

0x
Taky ráda nosím kůži. Nosím ráda kožené sako. Když se zapotim, tak to nesmrdí. :)

lucka*
hodnocení

0x

Já měla včera koženkové legíny a koženkovou bundičku.. ovšem uznávám, do pravé kůže to má asi daleko, ale myslím, že je to také velmi příjemný materiál :) Dnes se asi obleču podobně, venku je na to počasí akorát..

leatherlinda*
hodnocení

Koženkové oblečení nenonosím, protože se ve věcech z pravé kůže cítím nejlíp. Do deštivého počasí je to ideální materiál protože skvěle chrání před vlhkem a neprofoukne *smich* navíc mě přítel často vozí z práce na motorce , takže v kabelce nosím pořád i kožené rukavice aby mi nemrzly tlapky. Vlasy stáhnu do ohonu kvůli helměbudu zapnu ke krku a na ruce natáhnu dlouhé kožené rukavičky, aby mi nefučelo do rukávů.Večer mě přivezl od kamarádky takyna motorce a výtahem jsem jela se sousedem který mě pokaždé hltá pohledem když na sebe vezmu něco koženého *hledam*U dveří mě jako omylem sáhl na ruku a omlouval se že ve tmě neviděl mojí ruku kvůli rukavici*frajer* A vtipkoval že jsem celá v černém jako zloděj. Já na to že pracuji výhradně v rukavičkách a přitom mu podávám ruku aby jí políbil*andel*. Úplně odpadl a já smíchy taky.

leatherhonzalea
hodnocení

0x

Dnes jsem už ráno vytáhnul koženou bundu a i rukavice a ty se opravdu hodily! Takže od teď už bundu i kožené rukavice...

leatherhonzalea

Vůbec se nedivím Lindě, viz příspěvek výše, že si tak libuje v nošení kožených rukvic, je to fajn pocit mít je zase na rukou!

pavlad*
hodnocení

0x

K Vánocům jsem dostala krásné bílé rukavičky s teplou podšívkou.Na ruce vypadají elegantně a přítel je v sedmém nebi když ho v nich vezmu při procházce za ruku. Na dotyk jsou neuvěřitelně hebké a smyslné.

Nosíte už kožené oblečení?
sherman91*

Ahoj, taky priatelke ku kazdej moznej prilezitosti kupujem kozene rukavicky. Ked ju v nich vidim a dotyka sa ma, tak je to zaroven aj darek pre mna :) mate uz nejaku vetsi zbirku rukaviciek? :)

leatherlinda*
hodnocení

Já rozhodně. Už delší dobu a samozřejmě i rukavice. Chodíte už taky v rukavicích?

lidus*
hodnocení

0x

To je 2 roky komedie kvůli těm fotkám? Mimochodem manžel má motorkářskou bundu z kozinky, fuj smrdí a ne jen ta jeho ale všech motorkářů. Myslím, že žádný šunt to není neb cena byla víc jak 10 000,-.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]