Nejste přihlášen/a.
Žádné kožené oblečení nemám, proto ho ani nenosím.
Ani bych ho nekoupila a ani kožich, ze zásady. Stačí mi kožené boty, nebo z podobného materiálu.
Ráno jsem na sebe hodila plátěnou bundu. Zima nebyla, bylo 11°C.
Ale prohlídla jsem skříňě po dětech a našla jsem starý pánský kožeňák, kabát, vzor gestapo. Fuj. Takže mám, ale nosit nebudu.
Kožené nosím akorát polobotky, když už teda musím jít v dlouhých kalhotách. Rukavice nenosím ani kožené, ani žádné jiné, pokud teplota neklesne hluboko pod -10. Dneska jsem se dostal ven až kolem deváté, to už tam bylo cca 14 stupňů, takže plátěné kraťasy a triko s krátkými rukávy a sandály. Na kožich je ještě pár měsíců čas.
lego - No jo, na koženej řemen jsem zapomněl . Ten nosím taky.
Koženou bundičku ještě dlouho nevytáhnu, v září se doufám budu ještě koupat. Ráno jsem měla do autoa tričko, dopoledne na kolo džínovou bundičku, ale bylo mi horko. Celoročně nosím koženou peněženku. Ale těšte se, o víkendu se ochladí, ted poslouchám předpoved.
No já už také od září nosím kožené sáčko nebo koženou bundu a už jsem přidal i kožené rukavice,bez těch už ted ani ránu, ty k tomu prostě patří!
Já měla včera koženkové legíny a koženkovou bundičku.. ovšem uznávám, do pravé kůže to má asi daleko, ale myslím, že je to také velmi příjemný materiál Dnes se asi obleču podobně, venku je na to počasí akorát..
Koženkové oblečení nenonosím, protože se ve věcech z pravé kůže cítím nejlíp. Do deštivého počasí je to ideální materiál protože skvěle chrání před vlhkem a neprofoukne navíc mě přítel často vozí z práce na motorce , takže v kabelce nosím pořád i kožené rukavice aby mi nemrzly tlapky. Vlasy stáhnu do ohonu kvůli helměbudu zapnu ke krku a na ruce natáhnu dlouhé kožené rukavičky, aby mi nefučelo do rukávů.Večer mě přivezl od kamarádky takyna motorce a výtahem jsem jela se sousedem který mě pokaždé hltá pohledem když na sebe vezmu něco koženého
U dveří mě jako omylem sáhl na ruku a omlouval se že ve tmě neviděl mojí ruku kvůli rukavici
A vtipkoval že jsem celá v černém jako zloděj. Já na to že pracuji výhradně v rukavičkách a přitom mu podávám ruku aby jí políbil
. Úplně odpadl a já smíchy taky.
K Vánocům jsem dostala krásné bílé rukavičky s teplou podšívkou.Na ruce vypadají elegantně a přítel je v sedmém nebi když ho v nich vezmu při procházce za ruku. Na dotyk jsou neuvěřitelně hebké a smyslné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.