Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za zbraň, přesný typ?

Od: zvedavec odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, v jedné staré stodole jsem našel tyto zbraně co to je?
Co to je za zbraň, přesný typ?
Co to je za zbraň, přesný typ? #2
Co to je za zbraň, přesný typ? #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud budu TIPOVAT tak jde o střelné zbraně, Pokud chceš vědět TYP pak na prvním snímku je nějaký perkusní revolver a na třetím co je to za typ nedokážu usoudit.již vůbec!

zvedavec
hodnocení

Přikládám detail..zbraně.
Co to je za zbraň, přesný typ? #4

hodnocení

0x

Ted nevim jestli jasat a jit do muzea, nebo brecet a jit na Policii:-/

doplněno 21.08.17 19:07:

To mne ani nenapadlo, neresim jak jsi k tomu prisel.
Akorat ze to patri mezi strelne zbrane, takze asi ta Policie a pak se uvidi.
Kdyz pujdem nejdriv do muzea, tak asi taky zavolaj cajty.

doplněno 21.08.17 19:20:

Na funkci nezalezi, od toho jsou jini..

zvedavec
hodnocení

Tu stodulu jsem měl vyklidit. Já je neukrad.
zvedavec
hodnocení

Myslím že už ani nefunguje..ta malá je rezavá a ta velká nevim jestli by fungovala.

To není podstatné

Tr. z. § 279 Nedovolené ozbrojování

(1) Kdo bez povolení vyrobí, sobě nebo jinému opatří nebo přechovává střelnou zbraň nebo její hlavní části nebo díly nebo ve větším množství střelivo nebo zakázaný doplněk zbraně, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci .

zvedavec
hodnocení

No..než je odevzdám chtěl bych vědět aspon co jsem to našel.

Co se palných zbraní týče, těžko hádat - ony ty obrázky nic moc. Nějaké označení jste (předpokládám) nenašel.

Přesně stejný nůž mám ale v kuchyni.

Ta větší je očividně zbraň kategorie D podle §7b zákona o zbraních, takže nic odevzdávat nemusíš. Pokud je ti víc jak 18 let, můžeš ji držet bez jakýchkoliv formalit.

Co se týká toho revolveru, doporučil bych najít ve svém okolí někoho, kdo má zbroják příslušné kategorie, ať si ji nechá napsat na sebe, dokud se nerozhodne, co s tím - jestli je to zbraň trvale nefunkční, znehodnocená nebo co. S odevzdáváním bych zbytečně nespěchal.

doplněno 21.08.17 19:37:

Pokud je ten revolver vyrobený před rokem 1890, je to taky kategorie D podle §7a, takže taky bez problémů, ale to podle fotky posoudit neumím.

hodnocení

0x

Na fotce 1 a 2 lefoš?

google.cz/...

doplněno 21.08.17 19:45:

detektorweb.cz/...

Tady poradi vic, po prihlaseni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]