Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte někdo o nějaké brigádě v Plzni?

Od: barcisz* odpovědí: 6 změna:

Je mi 17 let a pořád sháním brigádu,kdybyste někdo o něčem věděl,tak mi napište.Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tachosh*
hodnocení

0x

Je v plzni OBI? Jestli ano, tak bych měl brigádu tuším od dubna do června o víkendech. 100kč čistého na hodinu

makacenko

A co ve Zlíně?Tam by chtěl zase já přiložit ruku k dílu.Tam by se v OBI něco nenašlo?

tachosh*

Já netuším, jestli je ve zlíně OBI, ale pokud ano, i tam bude brigáda.

barcisz*
hodnocení

Jj,v Plzni někde je.Tak to by se mi i docela hodilo o víkendech a co bych tam tak dělala za práci?

tachosh*

Jedná se o prezentaci zahradní techniky. Např někdo postává u sekaček, takže mu poradíte, podle toho jakou má zahradu apod. , jakou by si měl vybrat sekačku. na vše budete proškolená, je to práce, kterou zvládají i ženy bez problémů

dejavu*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]