Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky se Vám líbil Newman?

Od: blesik® odpovědí: 17 změna:

sip.denik.cz/... Ženský, to byl kousek, co? Nebo se snad některé nelíbí?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radkapod*
hodnocení

1x

Krásnej chlap ale Redford krásnější *pusa*.

Společně s Redfordem ve filmu to bylo něco. Nedávno jsem četla někde článek s názvem vaše filmová hvězda podle roku narození (nebo nějak tak). Najdu si svůj rok a ... a samozřejmě tam byl. Můj Redford ;)

hodnocení

Radkapod - Jak, Váš? To tedy zase prrr!

72mona3*
hodnocení

0x

Noóó, nelíbí...to bych neřekla... spíš až moc hezkej... ale takovej Robert Redford *srdce* ten byl tak akorát. M.

film
hodnocení

0x

Líbil se mi vždy, i R.Redford. Obzvlášť krásný film byl s oběma Butch Cassidy a Sundance Kid...a ta hudba v něm, nádhera! *tuc*

A film Vzkaz v láhvi, i v něm byl P.Newman stále přitažlivý chlap, alespoň pro mě.

hodnocení

Redford se mi taky líbil, ale museli ho hodně "kytovat", aby ho vylepšili. Ale taky měl charisma. Byla to silná trojka - Newman, Redford a Mc Queen!

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pěknejch chlapů je ! - a všichni se mi líbí... staří, mladí ...

doplněno 20.08.17 13:41:

Mona

- samozřejmě ! - mám ráda hezké lidi a to i holky. Když už se nemohu potěšit pohledem do zrcadla, potěším se alespoň pohledem na jiné. A jelikož mám ráda akční filmy - můžu se "těšit" vlastně pořád, neboť není ošklivého akčního hrdiny !

72mona3*

*smich*

Všichni?

doplněno 20.08.17 14:44:

Tak to je fakt. Ono charisma udělá i z průměrňáka fešáka ;)

hodnocení

Culdo, Vy jste jak smrt, Vy berete všechno! *placni*

culdabulda1*

blesik

- no všechno snad ne ! - ale existují i lepší, nežli Newman a Redford, že?

doplněno 20.08.17 23:20:

blesik

- uklidněte se - pro mne dnes už bohužel jenom ve filmu - tam je furt na co koukat !

Ale abyste neřekla - třeba Clint Eastwood, Richard Harris, Bruce Willis, Mell Gibson, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, James Coburn, Kurt Russell, Brad Pitt, z našich třeba Boris Rösner, Vladimír Dlouhý, Karel Roden ... atd. atd. Jak říkám - hezkejch chlapů je ...

doplněno 20.08.17 23:54:

- no a teď zrovna koukám na Shimanskiho (Götz George) - taky pěknej ...

hodnocení

Culda - A kde? Kde? Kde? Já, že bych si taky šla...

hodnocení

Eastwood, Stallone, Rosner, Dlouhý, Roden mají charisma, ale jako chlapi se mi nikdy nelíbili. G.G. už na nás kouká shůry, nebo ne?

pohanka*
hodnocení

0x

To byl model.

Škoda jeho syna, také pěkný kluk, ale měl se vydat svojí, vlastní drahou, neměl následovat svého otce v herectví a poměřovat se s ním.

iz*
hodnocení

0x

Já jsem Newmana i Redforda vnímala jako herce → a to byli oba dva vynikající. Newman se mi začal líbit až v pozdějších letech a ve "starších"rolích (např. ve filmu "Vzkaz v láhvi"), Redford se mi líbil snad jen v Zaklínači koní. (Ale mně se nikdy nelíbili "hezounci".)

sip.denik.cz/...

liska*
hodnocení

0x

Tuhle jsem dělala pořádek ve starých písemnostech a vypadl mi výstřižek z nějakého desítky let starého časopisu - Paul Newman, idol. Ty oči! A Redford, to je druhý takový. Oba docela prckové, ale to charisma!

hodnocení

Na nich je nejlepší, že jsou charizmatičtí fešáci, ale nemáme je doma! Kdo ví, jak bychom si názor poopravily.

film
hodnocení

0x

A co Yul Brynner? Byl nejen charismatický, ale i krásný *frajer*

hodnocení

Brynner byl pro mě pouze charizmatický, i když to je často víc, než krásný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]