Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anonymní tazatelé

Od: satam® odpovědí: 11 změna:

Jakým způsobem byste přistupovali k anonymním tazatelům, skrývajícím se v jednom dotazu pod několika anonymními nicky, jako např. kskmdkdkdkd, ieiufufufufuufu, jdnrufnrnfbchd, jrjkww3h, ukcjgcthjzcjzdt.

Já osobně je ignoruji, přijde mi to nefér a jako výsměch pordně. Jaký máte vy názor.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Za svítání pro výstrahu zastřelit ;)

Ale vážně - první otázku zodpovědět (nikdy nevíte), dál ať si popovídají mezi sebou.

vilik*
hodnocení

1x
Je mi to jedno. Takový tazatel je pravděpodobně jen kolemjdoucí, nezná zdejší zvyklosti, neví, jak funguje systém nicků. V horším případě ví a sám zvolil svoji (špatnou)sebeprezentaci.
Víc mi vadí lidé, kteří tady působí a tedy se orientují, kteří používají víc nicků, ať již registrovaných nebo kombinaci registrovaného a jednoho či několika neregistrovaných. Takoví jsou z mého pohledu mnohem horší.

72mona3*
hodnocení

0x

Nick jako nick *nevi* Sice to nejde vyslovit, ale taky je za tím člověk, ne? ;) M.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem raději, když mohu z přezdívky něco vyčíst či odhadnout (alespoň pohlaví), abych se snažil poradit "na míru". Jinak mě více zajímá dotaz a podle toho potom odpovím či nikoliv. Když si někdo mění přezdívku v jednom vlákně, tak si o něm pomyslím něco nepěkného - jenom nepoznám, jestli to dělá úmyslně nebo si tu první vlastní složitou přezdívku neumí ani opsat. Zdravím!

P.S. Vlastně takového člověka nejde ani pořádně oslovit, tak to raději nedělám (jen kopíruji text nicku).

doplněno 08.12.17 20:12:

Pokud jste dotaz mínil tak, že si někdo založí dotaz a potom si v něm sám odpovídá (pod jiným nickem), tak to je minimálně trapné (ale, zase se to dá dobře poznat).

hodnocení

Ne, bene, podle vašeho doplnění to nemám na mysli.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Záleží na tom, co tím sledují. V tomto případě to svědčí jenom o neschopnosti (nebo nezájmu) si zapamatovat vlastní nick. Je každého věc, jak se tu v rámci pravidel prezentuje. Já volím individuální přístup.

hodnocení

0x

Někteří jsou vysloveně zjištní - např pod jedním nickem hodí dotaz na nejlepší produkt a vzápětí si ho sám sobě - ovšem pod jiným nickem doporučí.

No a pak je tu dost takových, kteří ve mě tímto konáním nejvíc budí dojem určité duševní poruchy.

hodnocení

0x

Já myslím, že nemají v plánu si vůbec vybírat nějaký nick (ani se tady dlouho zdržovat) - prostě tam něco naklapou, aby mohli odepsat odpověď... Někdy to tak dělám také, i když ne tady. Pro mě osobně jsou mnohem důležitější profilové obrázky než nicky... :)

barbakan*
hodnocení

0x
---jako výsměch pordně--- toto považuji za tajenku.*smich2*

rafn
hodnocení

0x

Podstatná je otázka - odpověď. Nick: Únik před šmejdily (možná) *vezen*: Copak to děláte v pracovní době?*cteni*

nikdo*
hodnocení

0x

Co se týče jen nicku, tak je mi to jedno. Prostě jen lenost. Jen tak přejede po klávesnici. No a co.

Pokud odpovídá sám sobě, je to o něčem jiném: Nakopat do zadele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]