Nejste přihlášen/a.
Jakým způsobem byste přistupovali k anonymním tazatelům, skrývajícím se v jednom dotazu pod několika anonymními nicky, jako např. kskmdkdkdkd, ieiufufufufuufu, jdnrufnrnfbchd, jrjkww3h, ukcjgcthjzcjzdt.
Já osobně je ignoruji, přijde mi to nefér a jako výsměch pordně. Jaký máte vy názor.
Dobrý den, já jsem raději, když mohu z přezdívky něco vyčíst či odhadnout (alespoň pohlaví), abych se snažil poradit "na míru". Jinak mě více zajímá dotaz a podle toho potom odpovím či nikoliv. Když si někdo mění přezdívku v jednom vlákně, tak si o něm pomyslím něco nepěkného - jenom nepoznám, jestli to dělá úmyslně nebo si tu první vlastní složitou přezdívku neumí ani opsat. Zdravím!
P.S. Vlastně takového člověka nejde ani pořádně oslovit, tak to raději nedělám (jen kopíruji text nicku).
Pokud jste dotaz mínil tak, že si někdo založí dotaz a potom si v něm sám odpovídá (pod jiným nickem), tak to je minimálně trapné (ale, zase se to dá dobře poznat).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.