Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KNOX LOTTO - co je to

Od: angiila* odpovědí: 7 změna:

ahoj chtěla bych vědět co je to KNOX LOTTO přišel mi email že jsem vyhrála ale nechce se mi tomu věřit.Mám jim poslat iniciali atd ale nechci naběhnout .Poradte! :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Takových mailů existují desítky nebo stovky. Vše je podvod. Jediným účelem je získání Vašich údajů za účelem jejich zneužití a vlastního obohacení.

repete

no jo ja blba verila..a poslala vsecky udaje..mno:(

*sok*

iii
hodnocení

0x

me to prislo vcera taky,napsala jsem jmeno a adresu a pak se hned spojila se mnou banka.jeste jsem nic neposilala, protoze se taky bojim.ale chcou jen adresu a a cislo banky.nevim jestli s tim muzou neco udelat nejaci podvodnici.

lidi vy jste nepoučitelní,tečka.

repak*

Vy jste nikdy neslyšela, že na nevyžádanou poštu se nemá reagovat a radši ani neotvírat. zekména ne přílohy? Mazat, mazat, mazat ...

Minimálně jste někomu poskytla své kontaktní údaje a nedivte se až Vás začnou bombardovat e-mailové reklamy.

wea

no a hlavně, jestliže nikam nesázíte tak nemáte kde vyhrát ;)

angiila*
hodnocení

po mě chtěli iniciala ale né čísl.konta.Odepsala jsem jim aby mne neobtěžovali a stejně se vnucují.Nemohla jem jinak než je dát do zákazu emailu.No je jasné že jde o podvod, když je těchhle hloupích lidiček jako já více aspon nám poradit jde.Jen je mi líto lidí co jim na to skočí.Díky všem za názor. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]