Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych vědět co je to KNOX LOTTO přišel mi email že jsem vyhrála ale nechce se mi tomu věřit.Mám jim poslat iniciali atd ale nechci naběhnout .Poradte! ![]()
me to prislo vcera taky,napsala jsem jmeno a adresu a pak se hned spojila se mnou banka.jeste jsem nic neposilala, protoze se taky bojim.ale chcou jen adresu a a cislo banky.nevim jestli s tim muzou neco udelat nejaci podvodnici.
po mě chtěli iniciala ale né čísl.konta.Odepsala jsem jim aby mne neobtěžovali a stejně se vnucují.Nemohla jem jinak než je dát do zákazu emailu.No je jasné že jde o podvod, když je těchhle hloupích lidiček jako já více aspon nám poradit jde.Jen je mi líto lidí co jim na to skočí.Díky všem za názor. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.