Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěla bych vědět co je to KNOX LOTTO přišel mi email že jsem vyhrála ale nechce se mi tomu věřit.Mám jim poslat iniciali atd ale nechci naběhnout .Poradte!
me to prislo vcera taky,napsala jsem jmeno a adresu a pak se hned spojila se mnou banka.jeste jsem nic neposilala, protoze se taky bojim.ale chcou jen adresu a a cislo banky.nevim jestli s tim muzou neco udelat nejaci podvodnici.
po mě chtěli iniciala ale né čísl.konta.Odepsala jsem jim aby mne neobtěžovali a stejně se vnucují.Nemohla jem jinak než je dát do zákazu emailu.No je jasné že jde o podvod, když je těchhle hloupích lidiček jako já více aspon nám poradit jde.Jen je mi líto lidí co jim na to skočí.Díky všem za názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.