Jen ty co potřebuji-od vchodu,kolárny a bytu a od shcránky na poštu tj 4 klíče a pokud jedu autem tak ještě jeden od auta.Nesnáším a nepotřebuji nosit velký svazek.když jdu servisovat autínka tak si beru třeba 50 klíčů?nwn nepočítal jsem kolik !
Běžně nosím jeden + klíče od auta. Pokud nemáte na svazku milion klíčů od zaměstnání, zkuste najít informace o generálním klíči, sjednocení vložek, můžete přímo v obchodě poptat sadu cylindrických vložek s jedním typem klíče. Třeba vám to pomůže. Ale zase možnost použití kilového svazku klíčů jako boxer nebo obušek někde v temném průchodu tím odpadá, s jedním klíčem parádu neuděláte.
Zatím asi vedu. Krom klíčů od auta mám dva svazky: Venkovní (ty nosím dál od domu - do práce, k rodičům, na chalupu) - 17 klíčů, a domácí - 25 klíčů - 5 vchodů paneláku, sklepy, kancelář, dílna - tenhle svazek by se měl v budoucnu redukovat, ale pod 10 klíčů nepůjdu...
Teď ve statistice povedu. Nenosím žádný klíč s sebou. Od domu máme uschovaný klíč venku, od auta v garáži, od kola mi visí na karabince na řídítkách.
Oprava - když opouštím kolo ve městě ( na vesnici nezamykám) tak s sebou beru klíč od zámku a zrovna tak když ve městě zaparkuji auto, tak si také klíč beru s sebou.
Statistika - 90% nenosím žádný klíč a 10% pouze jeden od dopravního prostředku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.