Nejste přihlášen/a.
Němečtí zelení mají revoluční návrh ve veřejných budovách zřídit společné toalety, pro muže a ženy k vůli odstranění diskriminace, jelikož jsem mladý, nemohu se orientovat, zda jsou v oddělených toaletách více diskriminováni dámy, nebo pánové. Poradí zkušení poradci.
Mi zase vadí, když v kulturních zařízeních, kde častými návštěvníky jsou děti, není dětská mísa a malý pisoár. Učitelky znají tohle neštěstí, když s polovinou třídy "musí" na wecko s vysokou, počuranou mísou! Vlastně i rodiče si tohle zažívají. Při velkém množství kabinek by neměl být problém pamatovat na jednu nebo dvě, pro děti. A v zařízeních, jako je např. stálé loutkové divadlo, to je s podivem. A nejen wc, ale i umývadla.
Kdo je diskriminován záchodem víc, nevím.
Byla jsem na jedné z nejvyšších rozhleden u nás. Při sestupu dolů mi začalo být nějak těžko. Všech 216 schodů jsem zvládla a pokračovala rychlým krokem k občerstvení, kde paní hlídala klíč od WC. Popadla jsem ho, odemkla, a ejhle - WC bylo společné. Malé umyvadlo, hned vedle něj pisoár. Za ním, bez dveří, mísa. Trochu mě to překvapilo, ale nebyl čas na to čučet, musela jsem konat. Nevadilo mi to, pořád lepší WC společné, než žádné. Nevím, kam bych se byla uchýlila.
Takže jsme zase předběhli ty německé kluky zelené. Co oni chtějí prosadit, to my už dávno máme! A používáme. Jaga.
Zdravím. Tak my to tak doma máme taky. A co si pamatuju, i babička měla sice suchý, ale taky společný záchod. Takže v naší rodině je protidiskriminační místnůstka už po 3 generace! .
Snad diskriminační by mohlo být to, že muži si musí rozmyslet, zda si sednou, nebo postojí. Žena si u nás sedne rovnou a pak uvidí... Ida
Asi chtějí jenom vyšetřit místo. Pokud budou toalety společné, už tam nebudou pisoáry, ale jenom kabinky a tam se může každý zavřít a konat. Žádnou diskrimanaci jsem v oddělených toaletách neviděla. Je logické, že muži nebudou vytahovat svůj instrument před ženami a když na mužských toaletách byly mušle ke kterým muži pouze přistupovali, tak musely být talety oddělené. To je snad jasné. No a přitom tam musely být pro muže také kabinky navíc, jelikož i oni museli vykonávat "velkou potřebu". Takže pro muže zaberou toalety větší prostory, než pro ženy. A to už by diskrimanační být mohlo.
no a? zajděte si na hiphop festival a dejte si pár piv a bude jedno jestli jdete do dámského nebo pánského.stejně jsou všechny plastový a stejný.doma taky máte dvě wc? jedno bez prkýnka a druhý s prkýnkem?
Dobrý den, já to vítám a feministické ženy jistě také - odbourá se diskriminace žen, které takto mohou používat nyní i odtokový žlábek a také si vyzkoušet "naštelovat" se do WC-mušle na stěně. Bude to na WC nyní zajímavější a možná se tam budou předávat i zkušenosti a návody (jak na tu WC-mušli). Zdravím!
P.S. Rád poradím i já .
amo - no, vidíte. Tak už tam radit ani nemusím .
mnd - ne, tak to jsem opravdu neznal. A je to "za hubičku" .
Videla jsem to kdysi vyobrazene i s plastovymi kornoutky pro zeny, ty kornoutky mely nahrazovat penis, zeny si je prilozi ke sve pipce treba pod sukni a moci vestoje
Naše pra/babičky ani žádný kornoutek nepotřebovaly - nosily sukně ke kotníkům, chodily naostro a jen se rozkročily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.