Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrátit se do bývalé práce ano či ne

Od: galyfrey26 odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko,

chtěl bych znát názor na to jestli by se někdo z Vás vrátil do bývalé práce po té co jste sami odešli. Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já tu zkušenost mám kdysy sem si našel práci dal výpověd a s novou prací to nevyšlo

cca 5 hodin sem váhal jestli volat do byvalé práce či ne

ukecala mi až přítelkyně

vzali mi zpět a asi tejden sem překousával ruzné narážky ale tenkrát sem byl v podstatě rád že to s návratem vyšlo

ale na rovinu říkám že sem se nedal bylo to bud o mě stojíte nebo ne

udělalo se to tak že sem měl 2 dny dovolený a já se vrátil za stejných podmínek za jakých sem dělal před odchodem

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud bych odcházel zhrzený a s tím, že to tam stojí za hov . . , tak bych se tam určitě nevracel.

Bohužel, takto asi končí pracovní poměr dost lidí (zanechají tam po sobě špatný dojem). Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

Záleželo by na tom, z jakého důvodu jsem odešla.

Vystřídala jsem různá zaměstnání a vrátila bych se jenom do jednoho → z toho jsem odcházela kvůi malým dětem, ne kvůli zaměstnavateli, práci nebo platu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]