Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při našich toulkách o dovolené jsme na Vysočině v jednom městě objevili krásné veliké a moderní bistro. Záměrně neuvádím, kde, aby mě nějaký uvědomělý rádce nenaprášil pro reklamu.
Personál velmi početný a ochotný, práce jim šla od ruky, jídla velice chutná, teplá, pěkně vypadající, porce velké. Strávníků se tam střídalo jako much.
Kromě spousty teplých jídel za socialistické ceny, nabízejí i saláty a různé lahůdky. Překvapilo mě asi 5 druhů velkých a bohatě nazdobených chlebíčků, kus za 10 Kč! U nás se chlebíček pod 18 - 19 Kč už nekoupí a není na něm nic moc.
Škoda, je že to tak moc daleko od nás. Bydlet blíž, dovezu své hrnce i sporák do Sběrných surovin a každý den budu pilně docházet na obědy. A věřím, že bych po celý měsíc měla každý den něco jiného při takovém výběru.
Tak, milí jedlíci, tady máte, co bistro ten den nabízelo. Já potěším Milana. Měla jsem řízek z prasátka a bramborový salát. Manžel moravského vrabce. Váhali jsme i nad svíčkovou a kuřecím masem v bramboráku. Bylo toho prostě tolik, že není možné si zodpovědně vybrat. I se 2 limonádami byla útrata 122 Kč za oba. Co byste si vybrali vy?
Tak nad takovým jídelním lístkem bych dlouho přešlapovala a pak volila asi to kuřecí stehno. A příště šla radši jinam, kde to klidně bude drahé, ale pochutnám si. Mně prostě česká kuchyně radost neudělá. A víte kdy jsem šla do vrtule? Když jsme v Itálii potkali zájezd důchodců a pán si pochvaloval, že mají s sebou i kuchaře a ten jim vaří česká jídla. To je jako si vozit do Francie Sklepmistra a Eidam a mlaskat si, jaké mám dobré víno a sýr.
Před pár lety jsem si do jídlonosiče koupila guláš s knedlíkem, nepochutnala jsem si - maso doslova plavalo v oleji. Ovšem řízky mají velice dobré, i bramborový salát, bramboráky, pomazánky i saláty. Výborný je šlehaný tvaroh zalitý čokoládou v kelímku. Asi se tam brzy vypravím vyzkoušet současné menu.
Dobrý den, v našem městečku byl také vcelku levný "bufáč", ale potom přišlo EET a každé jídlo zdražilo skokově o 10 Kč. Vy jste dostala EET účtenku? Zdravím!
babajaga - děkuji Vám za doplnění.
No ty joooo, ještě že to není poblíž. To bych už asi nikdy ta kila neschodil.
Je to důkaz kolik si jinde narejžujou. Neboli když s. e chce, tak to jde. Nemusí být milion do půl roku. Stačí se uživit.
Já letos v létě narazil na podobnou nádražní hospůdku. Odsejpalo to tam, porce obrovské, ceny super /ne tak nízké jako vaše, ale dobré/.
Opravdu to jde a dokonce i s EET.
Sice jsem tam už hodně dlouho nebyla, ale z minulých let a te´d z vyprávění Vesnu dobře znám. Postavena byla někdy v 80. letech. S velkou jídelnou a velkým zázemím pro přípravu stovek porcí jídel. Od prvních chvil si mezi lidmi získala oblibu a drží si ji stále. Podnikání evidentně funguje na principu výdělek malý, ale častý a stálý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.