Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dávají v televizi

Od: ptacek odpovědí: 11 změna:
Nemohu spát co dávají v televizi? Nechce se mi to procvakávat.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak neprocvakávej.

hodnocení

1x
ptacek
14.08.17 00:36
hodnocení

Dik

culdabulda1*
hodnocení

1x

- Váš problém - kdybyste procvakával - našel byste !

hodnocení

0x

Hov...*bum* No, raději NIC.

hodnocení

0x

A to si myslíš, že to někdo bude dělat za tebe? Takovej debil tedy nejsem*cert*

eleva*
hodnocení

0x

Jako vždycky nic, tak se nestresuj *palec2*

still10k*
hodnocení

0x

Když nemůžu spát a nic mě nebaví, tak se jdu projít. Celkem často takhle courám. Naposled jsem asi ve dvě v noci pronásledoval ježka, furt jsem ho nemohl najít, jen jsem ho slyšel. Nakonec jsem to vzdal a šel jsem si natrhat jablka do parku. Jsou sice kyselý, ale mám je rád :)

Jé, ježek - jednoho moulu jsem nedávno v půl páté ráno lovila do igelitky, abych ho mohla vrátit do parku. Byl pevně rozhodnut tu silnici i s kolejema přejít.

still10k*

On se dá i chytnout do rukou, ale musíte opatrně a svižně, on prevít dokáže docela frčet, jsem slyšel, že i nějakou lišku s pytlem prý málem dohonil *bezim*

Dík za vysvětlení - to on asi běžel za tou liškou. Ještěže jsem ho nasměrovala správným směrem *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]