Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co jste dostali svojí ženu/přítelkyni?

Od: nezkuseny odpovědí: 20 změna:
Zdravím, na co jste dostali svojí ženu/přítelkyni?
Holky, na co by jste se nechaly, jak se říká "sbalit"?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

2x

Buďte vždy přirozený "takový jaký jste" ne takový aby jste se "zavděčil" neboť pak je velká pravděpodobnost že "sbalíte nepravou" . Když budete "takový jaký jste" pak je naopak velká šance že potkáte takovou která je na "stejné vlně" tj. budete si opravdu rozumět čímž to bude mít výhled na "delší hlubší vztah." Bavte se diskutujte o tom čemu se opravdu věnujete co vás opravdu baví "čím žijete" buďte přirozený, není dobré "předstírat" :)

Janm - Teda, janm, Vy jste tady řekl mou vlastní zásadu! Žasnu.

hodnocení

2x

Slušnost a vytrvalost - dalo by se říct... 6 let chození, doprovázení, tance, slušného a vstřícného jednání... jo a sex po svatbě. Jsem šťastně ženatý a milujeme se stále, možná i stále víc... Rozhodně doporučuji.

doplněno 12.08.17 21:48:

Láska znamená, že ti záleží na tom druhém - na jeho přání, jeho přesvědčení, jeho potřebách... Naléhání chlapa na ženskou, aby se s ním vyspala, považuji za sobecké a lásku postrádající.

nina*

Jmlc - fakt jste to vydrzel? Dnes uz se tohle nevidi, snad jen nekdy u vericich.

Culda - co kdyz neni ani moc chytry, ani krasny, ani vtipny...? Mohl by si zkusit vytvorit legendu prozatim...

Pokud ten chlap naléhá, tak mu o lásku ani nejde. Ale ona může říct ne.

mot
hodnocení

2x
normalne, rohypnol...
12.08.17 22:15

Mott - *haha*

mecik*
hodnocení

2x

Zdravím.

To, co povedlo mě, už bohužel není proveditelné, alespon ne pro nemovité.Krátce před vojnou jsme si nějak porozumněli ,ale vojna je dlouhá-byla.Dal jsem se tedy do psaní a psal téměř každý den.Druhá strana výzvy opětovala a tak s toho bylo za dva roky považte 628 dopisů,pohledů,přání,které jsem dostal. Ještě dneska je mám, po nějakých 46 letech schované.Já svoji ženu neupovídal, ale upsal. A za tu - námahu- to rozhodně stálo.

doplněno 03.09.17 02:20:

.Ironie osudu, tohle jsem psal 13.8.ráno a za nějakých 14.hodin jsem ji naposledy viděl živou. Pak už věci vzali tak rychlý spád, že jsem ji neřekl ani ahoj. Takový člověk si nezaslouží takhle brzy a nenadále odejít.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, Váš dotaz jen podporuje mýtus, že muž sbalí / dostane ženu - ve skutečnosti o tom vždy rozhoduje ta žena. Takže, dostat ji můžete pouze násilím, ale dobrovolně až (jen) ona bude chtít a bude to její rozhodnutí (že už Vám jako podlehne a vyvolá ve Vás pocit, že jste ji sbalil). Zdravím!

hodnocení

2x

Ben to napsal nejlépe. Pokud Vás ta žena chtít nebude, tak jí stejně nesbalíte, ať budete dělat cokoliv. Musí Vás i ona chtít. Platí to samozřejmě i obráceně.

doplněno 13.08.17 09:29:

Nebudu chtít někoho jen proto, že mi koupil večeři, kytku a říkal hezká slova. Musí tam být ještě něco navíc a to napsali ostatní přede mnou co. Bohužel málokdy je to oboustranné.

svatoslav
hodnocení

1x

Žádný recept na to nikde nekoupíte... možná právě tím nezájmem "zabodujete"...

culdabulda1*
hodnocení

1x

hezký, chytrý, se smyslem pro humor .

doplněno 12.08.17 19:36:

nina

- no holky na takové kluky "letí" - to se nedá nic dělat - ale až jim takový dá kopačky, pak přijdou na řadu ti hodní, slušní a charakterní...

Ale na zjevu se dá dost zapracovat - lze zhubnout, cvičit, zvolit si účes, který sluší vašemu typu, vhodný typ oblečení a tak...

hodnocení

0x

Mě stačil první pohled na krásného chlapa s neskutečně upřímnýma očima. (Ale vybírala jsem 2 roky, než jsem ho potkala. A bylo to.) Byla to okamžitá a strašně silná přitažlivost, asi jsme si byli souzeni.

liska*
hodnocení

0x

Charisma, smysl pro humor, stejné zájmy, pevná ramena a krásně jsme se při tanci shodli.

hodnocení

0x

Jeho charizma mne k němu přitáhlo jako magnet, žádná krása, značkové oblečení, nic takového, ale silné charizma, které z něho sálá, dále moudrost a citlivost.

doplněno 13.08.17 09:34:

také si ti dva musí "vonět", ale to nemluvím o nějakých parfémech a deodorantech ;)

hodnocení

0x

Na slušnost, upřímnost a normálnost.

lilili
hodnocení

0x

Musela být přitažlivost, ale také všeobecný přehled, upovídanost, povídat o něčem zajímavém, co mě dostává, umět se chovat, ne buran a pitomec.

hodnocení

0x

Já, domnívám se, že na přirozenou inteligenci (přiměřenou, do génia daleko;)) a smysl pro humor. Víc jsem nikdy neměl.

To ale není (pro Vás) důležité. Důležité je, co můžete nabídnout Vy?! Každý "loví" na to, co má. Někdo i na sbírku motýlů *vtip*

Dovolím si jen doplnit. Každý "loví" to, na co má a na koho má. Prodavačka asi nebude lovit právníka nebo doktora a právník asi nebude chtít prodavačku. I když jsou asi výjimky. Ale "loví" se ve vodách, ve kterých se člověk pohybuje a s kým si má co říct. Proto si myslím, že asi právník si nebude moc rozumět s kadeřnicí. I když znala jsem jednu kadeřnici a ta měla diplomata.

doplněno 14.08.17 17:38:

Byl to dobrý úlovek*mnam* . Zřejmě ho dobře ostříhala. Škoda, že nemáme smajlíka, jak chytá ryby.

hodnocení

0x

Každá chce něco jiného,l podle svého založení. Jedna se pak diví druhé, co na to svém viděla. Tedy ne vždy, ale docela často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]