Nejste přihlášen/a.
Píšete o prázdninách. Takže jste oba mladí a zřejmě oba studujete. City se asi nedají domlouvat. Když si budete chybět, budete žhavit mobil, počítač. Za nás /před 50 lety/ jsme si psali dopisy. A ty časem chodily čím dál, tím méně. Každého z nás postupně pohltil život v místě svého bydliště nebo noví kamarádi na koleji. Šlo to do ztracena. Říká se, že vzdálenost malou lásku uhasí, velkou rozdmýchá. Takovej T.G. Masaryk měl lásku přes půl zeměkoule a zůstali spolu.
400 km je v dnešní době nic. Ségra randila s klukem z Itálie - měli to k sobě 1.200km, v současnosti jsou už řadu let manželé, mají syna. Ale jak píšete - na to není šablona, pro někoho je překážkou i 10km...
Je velký problém dokázat žít okamžikem. Užít si to, co život přinesl. Nekazit si hezké chvíle starostmi, pochybnostmi o budoucnost. A tohle vy děláte. Už se staráte a máte strach z toho, co bude. Nechápu, co řešíte. Nákup kvasnic na svatební koláč nebo nákup stuhy na pohřební věnec? Proč o tom přemýšlíte? Nedělejte to! Nekazte si hezké chvilky! Každý večer, před spaním, poděkujte osudu, že vám dopřál poznat radost! A neřeš! Prosím tě, neřeš! Stejně nic nezměníš, jen pokazíš!
Zažila, jezdil za mnou kluk, hodně se snažil, ale vůbec mi to nic neříkalo od začátku, věděla jsem, že s ním nic nechci. Ukončila jsem to záhy, pak si na mne "došlápla" jeho babička, nic však nezmohla, to se nedá.
Ano zažil. Děvče z východu Slovenska, v Čechách na dovolené, silně věřící a dvakrát denně v kostele. Já atheista jako hrom. Ač oba zamilovaní až po uši, oba jsme věděli, že to nemůže dlouhodobě "fungovat". Přesto to bylo krásné období několika měsíců, desítky a desítky zamilovaných dopisů ručně psaných. Na tyto chvíle a na krásnou slovenku nelze nikdy zapomenout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.